homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?-2

#20 2007-08-04 11:16:43

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?

probabil!nu stiu ce sa zic! fetele, am si eu o problema! mi am administrat ovule gynozol de 400 plus pastila mycosyst pt candidoza.insa dupa 2 zile de la terminarea tratamentului mi a venit menstruatia. ce ma sfatuiti,ca dupa menstruatie sa mai iau inca o "tura" de ovule gynozol?pentru ca se stie ca dupa menstruatie candidoza poate reaparea,asta daca a trecut! doctoressa tu ce ma sfatuiesti??

#21 2007-08-04 11:33:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dupa mentra puneti 4 zile iaurt si ia o cutie de Biotics...si doar daca recidiveaza si dupace pui  iaurt puna iar gynozol...

happy with him...inlove with him...puss

#22 2007-08-04 11:41:13

deea87
Full member

pai oricum pastile biotics iau pt refacerea florei pentru ca la mine cred ca este distrusa dupa cate antibiotice am luat in "tinerete".off,daca stiam! sad iar cat despre iaurt, de care sa imi pun?pt ca cel din comert nu cred ca este bun, iar cat despre cel natural nici nu stiu de unde sa fac rost de el.

Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-08-04 11:42:48)

#23 2007-08-04 11:45:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e bun cel din comert...simplu...fara fructe...cat mai ieftin...pui cu o siringa de 5 ml...alta siringa in fiecare seara...

happy with him...inlove with him...puss

#24 2007-08-04 11:54:08

deea87
Full member

am inteles.mersi mult!

Publicitate

loading...

#25 2007-08-08 13:44:29

pumpkin
New member
Inregistrat: 2007-07-04

Multumesc fetelor pt sfaturi. Mi-am cumparat astazi lapte proaspat de vaca (de casa) si o sa-l las cam 24 ore sa se transforme in iaurt de casa. Si o sa-mi iau si Biotics. sa vedem daca ma ajuta sa scap definitiv de scurgeri, ca vad ca-mi reapar (de culoare galbena). Daca nu ma ajuta, nici nu stiu ce sa fac. Sa merg iarasi la controale? Ma apuca groaza.
Apropo, crystina, cite zile sa primesc Biotics?

Ultima oara a fost editat de pumpkin (2007-08-08 13:45:10)

#26 2007-08-08 13:55:10

pumpkin
New member

Buna ziua doctoressa! Abia acum am vazut ca sunteti online. Pina acum am inteles ca ati fost in concediu. Bine ati revenit! Va rog frumos spuneti-mi si mie ce sa fac.
Am urmat intocmai tratamentul recomandat de Dvs. (la subiectul Problema genitala majora). Mai putin cu iaurtul. Stiu ca e greu de crezut, dar nu am gasit nicaieri in Chisinau iaurt simplu, fara fructe. Am folosit in schimb vreo 3 nopti lapte acru, apoi chefir. Primele 2 zile, efectul a fost miraculos. Pentru prima data in nu stiu citi ani am purtat o pereche de chiloti de dimineata pina seara fara sa aiba macar o pata de ceva. Imi venea sa strig de bucurie. Acum insa, vad ca scurgerile imi reapar (de culoare galbena).
Intrebarea mea este, in cazul in care iau si Biotics si imi pun si iaurtul de casa, iar scurgerile persista, ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult pentru intelegere.

Ultima oara a fost editat de pumpkin (2007-08-08 14:08:19)

#27 2007-08-08 16:03:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

uite cum zic eu: ne spalam in vagin dimineata si ne vedem apoi de trebuirle zilnice. Oprim si iaurtul si orice deocamdata(eventualluam numai biotics daca nu am terminat cura, conform prospectului)
acuma: o secretie vaginala trebuie sa existe. ea miroase a mosc si in principiu se exteriorizeaza pe chilotel cam la 2 zile. Urmareste daca se intimpla asa si daca asa e, nu te stresa. Nu te spala in vagin mai des decit la 2 zile(fireste, daca ai contact sexual , spala-te dupa fiecare contact sexual)
Daca apare mai repede pe chilot secretie sau are un miros altul decit cel descris de mine, vorbim

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#28 2007-08-08 16:15:45

ynaclau
New member
Inregistrat: 2006-10-05

Buna pumpkin, din cate stiu eu laptele de casa proaspat nu se transforma in iaurt ci in lapte acru, ca sa faci iaurt trebuie sa ii adaugi ceva dar nu stiu ce, bunica-mea stiu ca il incalzeste (laptele) si toarna iaurt in el, dar nu mai stiu daca il fierbe sau doar il incalzeste putin. Dar stiu sigur ca laptele se face lapte acru in niciun caz iaurt. Dute la persoana de la care ai cumparat si intreaba cum il faci iaurt. Succes!

Cand oamenii au vazut ca nu pot oprii timpul au inceput sa sarbatoreasca trecerea lui...

#29 2007-08-08 20:09:17

pumpkin
New member

Multumesc doctoressa, multumesc ynaclau! Dar eu credeam ca laptele il lasi pur si simplu 24 ore si devine iuart. Ce sa fac acum? Totusi as vrea sa stiu cum se prepara. Stie cineva?

#30 2007-08-09 16:17:59

Al Pacino
Administrator

Satina ne-a dat mai demult aceasta reteta:
Cel mai bun este iaurtul facut in casa, are fermenti activi (dovada e ca se acreste repede 24-48 de ore, fata de nenumaratele zile-saptamni, cat are garantie cel cumparat). Nu e chiar asa de greu de facut, mai ales in perioada aceasta de toamna-iarna cand in case exista mereu o sursa de calura.
Aveti nevoie de o cana de lapte fiert si racorit la temperatura corpului (asa, sa-l simtiti  doar usor caldut) si de o lingura de iaurt din comert. Intr-un borcan se amesteca foarte bine iaurtul cu laptele caldut, se acopera eventual cu un capac, se infasoara borcanul intr-un servet, sau prosop, sau paturica si se pune intr-un loc cu caldura constanta dar usoara. Cum sunt caloriferele la bloc e perfect, ca nu frig niciodata. Eventual, daca frig, fie asezati borcanul langa sursa de caldura, fie il puneti pe un fund de lemn, sau pe un prosop impaturit in mai multe, sau pe o placa de faianta, gasiti voi o metoda ca sa nu se incalzeasca prea tare (ca mor fermentii), dar nici rece sa nu fie. Dupa 6-8 ore este gata. Il puneti in frigider si il folositi in 24-48 de ore (gustati si vedeti daca nu s-a acrit prea tare). Este mult mai eficient pentru aplicatiile in vagin, dar este si foarte gustos si sanatos. Puteti face o cantitate mai mare, daca va place, ca tot munca aia este. pentru urmatoarea portie, nu mai cumparati alt iaurt, opriti putin din ortia anterioara

#31 2007-08-11 23:11:03

ALMA
Membru
Inregistrat: 2007-08-11

BUNA
acum am intrat si eu pe aici nu prea stiu daca m-am inscris bine dar sper sa ma descurc
cum se foloseste iaurtul?
ajuta la normalizarea florei vaginale?
eu am probleme cu Gardnerella vaginalis (sau Haemophilis vaginalis, Corynebacterium vaginalis am cautat pe net si am vazut ca are mai multe denumiri)
caut o solutie pentru a normaliza flora vaginala pentru ca de vreun an tot fac tratament si fara rezultat, am schimbat si medicul dar la scurt timp de la tratament problema reapare

#32 2007-08-11 23:21:19

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

pai timp de 4-5 zile iti pui seara inainte d culcare iaurt in vagin cu o seringa de 5 ml. cumperi 5 seringi si folosesti cate una sterila timp de 5 zile. este puternica uneori la tratament si deasta dureaza si mai mult pana se vindeca acolo.uneori ai sansa sa scapi din prima alteori mai tre sa insisti.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#33 2008-01-09 13:22:17

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Buna fetelor!Am si eu o nelamurire...am inteles k pun cu seringa de 5 ml...dar cat de adanc?Introduc toate seringa in vagin si dupa aplic iaurtul...sau cum?Nu exista riscul sa ajunga iaurtul prea adanc?Stiu ca suna stupid, dar daca va curge mai departe de vagin?Se poate?Explicati-mi va rog...Aaaa!!!Si iaurtul sta acolo singur...nu curge?Pe undeva auzisem k dupa aplicare tre' sa pun un tampon intern k sa stea...dar mi se pare km ciudat....help pls!!!!!!Mersi anticipat:*

Today, everything's OK!smile

#34 2008-01-09 13:28:37

Al Pacino
Administrator

ariciutza, nu te supara pe mine insa cauta si citeste repede macar putin despre anatomia propriului tau corp. e bine sa stii, ca e al tau.
nu bagi toata seringa in vagin, daca o bagi doar pina la jumatate e suficient, apesi apoi pe piston hotarita si iaurtul se va duce in fundul de sac. nu exista riscul sa se duca mai departe, nu are unde.
aaa, si nu, nu sta acolo singur, insa nici tampon intern sa nu bagi ca mai rau faci!. pui un tampon extern pe chilotel si te bagi la culcare, la orizontala. va curge mai greu in acest fel. dimineata, cind te trezesti, te speli in vagin

#35 2008-01-09 13:51:03

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Am inteles, multumesc mult Doctoressa!Mai am o intrebare...spalaturile vaginale trebuie facute neaparat cu irigatorul...sau se mai poate si altfel?Ca daca doar cu irigatorul...ar trebui sa-mi cumpar unul!

Today, everything's OK!smile

#36 2008-01-09 13:53:04

Al Pacino
Administrator

cu degetelul propriu si cu apa chioara, nu cu irigatorul

#37 2008-01-13 12:30:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

am si eu o intrebare... pe un alt forum am gasit ca o tipa si-a reechilibrat flora vaginala introducand in vagin capsule cu lactobacili, pentru ca sunt mai concentrate mult ca iaurtul. asa ca, fara sa stau pe ganduri (aveam atunci bacili doderlein absenti), am comandat produsul ac-zymes, de la calivita, care contine 2 miliarde lactobacili acidophillus per capsula si... am trecut la treaba. am folosit timp de vreo 10 zile consecutiv.. si a avut rezultate din plin.

ceea ce voiam sa va intreb, doctoressa... este daca materialul din care este facuta capsula in sine nu poate dauna (m-am gandit la asta mult mai tarziu).  acum iau tratament cu doxiciclina timp indelungat... si as vrea sa repet miscarea cand termin.... dar vreau sa fiu sigura ca nu fac vreo prostioara.

multumesc

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#38 2008-01-13 13:14:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu vad cu ce ar dauna capsula respectiva

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.