|
Nu esti logat.
Intrebare despre postinor?#1 2007-08-02 08:46:39
intrebare despre postinor?cat este de sigur postinorul ...,,,adica dupa cate zile ar trebui sa iti vina ciclu si daca vine cu dureri ?si cat de sigur este ca nu vei ramane insarcinata?,daca a fost luat la max 40 min dupa ce sa intamplat contactul ne protejat.? Offline #2 2007-08-02 08:53:24
Re: intrebare despre postinor?postinor are o marja de eruoare de 2 %. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-02 22:01:49
Re: intrebare despre postinor?tu ai mai folosit ?te intreb pentru ca la mine este prima data ..si mie frica sa nu raman insarcinata.. Offline #4 2007-08-02 22:04:22
Re: intrebare despre postinor?cu cat il iei mai repede, cu atat sansele sa ramai insarcinata sunt mai mici. deci tu l-ai luat f bine. sa ai grija insa sa iei corect si a 2a pastila, (daca n-ai luat-o deja) la fix 12 ore de la prima! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-08-02 22:05:52
Re: intrebare despre postinor?
nu am folosit niciodata eu iau ac. de dinainte de a imi incepe viata sexuala ca sa nu ma stresez VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-03 10:25:59
Re: intrebare despre postinor?gart...ia calculeaza ti tu mama perioada fertila...poate nici nu era cazul sa l iei...eu am luat...de 2 ori...si mamica nu sunt... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-08 21:56:44
Re: intrebare despre postinor?au trecut 7 zile de cand am luat cele 2 pastile ..nu sa intamplat inca nimica ...este un lucru bun?...dupa calculele mele am ajuns ca eram prin ziua a 15 cand sa intamplat ...cate sanse am sa vad daca is gravida daca imi iau sa fac un test de sarcina????are rost? Offline #8 2007-08-08 22:15:37
Re: intrebare despre postinor?ca sa fie elevant, testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc. dar eu zic sa te linistesti si sa ai rabdare. ai urmat sfatul crys_ty_nei? ti-ai calculat perioada fertila? esti sigura ca trebuia sa-l iei? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-08-11 16:45:29
Re: intrebare despre postinor?din pacate am luat pastila ...nu am mai calculat perioada: Offline #10 2007-08-11 17:55:26
Re: intrebare despre postinor?eu am luat prostinor dupa un contact sexual neprotejat ,si nu am ramas insarcinata-faza e ca trebuie sa iei prima pastila dupa cel mult 72 ore de la contactul sexual si ceea de a doua pastila dupa 12 ore,dupa ce ai luat pe prima... Offline #11 2007-08-12 17:41:35
Re: intrebare despre postinor?big problem!! am facut sex neprotejat cu prietena mea...si ea era pe stop(sunt un mare prost stiu)...a luat postinor dupa 17 ore dupa incident.a luat prima pastila la 9 seara si a2a pastila la 9 dimineatza...nu a avut nici o reactie adversa..ink!ea sambata a luat prima si duminica a2a pastila...am dc sami mai fac griji...HELP PLEASE !! My dream is to fly over the rainbow,so high Offline #12 2007-08-12 17:57:25
Re: intrebare despre postinor?postinorul are o marja de eroare de 2%. l-a luat corect, din ce spui tu, deci griji prea mari zic eu sa nu va faceti in legatura cu o sarcina. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2007-08-12 21:44:30
Re: intrebare despre postinor?mda...oricum io sunt cam speriat fiindca ea era p stop...dar sper sa fie bine !! oricum multumesc mult My dream is to fly over the rainbow,so high Offline #14 2007-08-12 22:14:17
Re: intrebare despre postinor?Daca era la menstra nu inseamna neaparat ca era in perioada fertila No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #15 2007-08-13 01:42:59
Re: intrebare despre postinor?eu ma gandeam k e obligatori ca sa fie ceva sintome dupa ce iei postinor.Deci are efect chiar dak nu apar sintome!ameteli,greturi...sunt foarte zapacit!! of of... My dream is to fly over the rainbow,so high Offline #16 2007-08-13 07:45:46
Re: intrebare despre postinor?are efect chiar daca nu apar simptome secundare asa ca stai linistit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-08-13 15:10:44
Re: intrebare despre postinor?postinorul isi face efectul sigur...din pacate am luat de foarte multe ori si stiu ca isi fac efectul dar...nu e bine sa iei ...te deregleaza total ... Offline #18 2007-08-14 02:08:54
Re: intrebare despre postinor?care e primul semna k esti insarcinata ?! in termen scurt ma refer...adica dupa 4 zile iti dai seama de ceva...acea personana are greturi sau o doare burta ceva ?! My dream is to fly over the rainbow,so high Offline #19 2007-08-14 02:30:34
Re: intrebare despre postinor?nu iti dai seama in 4 zile. in general semnele de sarcina coincid cu cele care apar inainte menstruatiei. iti dai seama k e sarcina cand lipseste menstruatia. testele de sarcina sunt bune la 7 zile de intarziere a menstruatiei http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|