|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa#1 2007-08-02 16:20:54
intrebare pentru doctoressaBuna doctoressa, vreau sa te felicit pentru ceea ce faci, am intrat si eu de curand pe site-ul acesta si sunt extrem de incantata de cate lucruri am aflat. Desi am o varsta... 51 aproape, ma lupt si eu cu aceeasi candida, cu care am vazut ca se lupta atatea femei. Vreau sa-ti spun ca eu ma lupt cu aceasta de... n-o sa-ti vina sa crezi...22 de ani, de cand l-am nascut pe fiul meu. Am facut N tratamente cu tot ce iesea pe piata, cu fiert lejeria, cu reguli stricte de igiena, nimic... Am lasat-o sa stea acolo... nu ma mai deranjeaza, imi iese intotdeauna cand fac o analiza a secretiei. Problema este ca fiind asa de veche, s-a intins, adica este si digestiva (am mancarimi anale), s-a intins pe toate mucoasele, pe piele in zonele cele mai expuse, coapse, axile (transpir f. mult), maini. Apare pe zonele astea doar cand ajung la mare si ma expun la soare prin formatiuni intai roze, apoi rosii, care ma mananca... apoi trec si nu mai am nimic. Tu ce parere ai, am sanse sa-mi mai treaca vreodata, fiind asa de veche si asa de intinsa? Multumesc anticipat. Sunt incantata ca exista asemenea oameni dotati cu atata rabdare ca tine, am navigat pe acest site si am vazut cat de bine le explici femeilor si cata incredere si optimism le transmiti... Bravo! Offline #2 2007-08-02 16:26:23
Re: intrebare pentru doctoressaprofi...ai incercat metodele mai naturiste? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-02 17:05:59
Re: intrebare pentru doctoressaNu, Cristyna, n-am incercat, merci pt. raspuns Offline #4 2007-08-02 17:13:47
Re: intrebare pentru doctoressaMi-a mai sugerat cineva o data despre un tratament homeopat, dar.. problema e ca nu prea am incredere in ele... cred ca trebuie sa stii foarte bine ce dai pacientului, altfel... e o alta cheltuiala de bani, ca atatea altele... Offline #5 2007-08-02 17:37:51
Re: intrebare pentru doctoressaiti recomand ceva ce la mine si la multe fete a functionat...tratamentul cu iaurt (pe care l pui cu o siringa in vagin timp de cateva zile) si lactobacili (Biotics) luati pe cale orala...si in plus mergi la medic sa ti dea ceva vitamine pt sistemul imunitar... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-02 19:18:48
Re: intrebare pentru doctoressaprofi, cum adica candida pe maini?explica mi mai mult te rog ce inseamna asta? si pe mine ma mananca uneori mainile dar nu am pete, nu am nimic. te rog, spune mi mai multe despre asta. Offline #7 2007-08-03 10:07:47
Re: intrebare pentru doctoressaprofi, incearca si cum spune cristina (dar repeta "tratamentul" luna de luna). nu are cum sa iti faca mai mult rau. Nobody home Offline #8 2007-08-03 12:28:15
Re: intrebare pentru doctoressaNani, sa-ti explic cu iritatia pe maini, de fapt pe partea aceea mai fina a mainii de la cot in jos, imi iese o iritatie, dar numai atunci cand ma expun la soare, uneori e mai mult, alteori mai putin, sunt niste bubite care se cam intand si ma maninca si care in timp trec. Dar cel mai rau e ca aceasta iritatie e si pe coapse (intre picioare, mai bine spus) si care ma mananca, dar care, daca nu ma expun la soare, nu se manifesta in nici un fel. La fel si la axile, dupa un timp parca nici n-ar fi fost nimic. Intr-un singur an, am ramas cu niste pete usor maronii, pe maini. In rest nimic. Nu cred ca e cazul la tine, eu am o varsta... si-apoi mi s-a spus ca s-ar putea sa "infloreasca" si datorita faptului ca, fiind la menopauza, transpiratia mea e modificata si fac toate o reactie... de care m-am cam saturat, ce e drept. Offline #9 2007-08-03 12:33:10
Re: intrebare pentru doctoressacauta cu google pagina - formul as - poate gasesti acolo tratamente naturiste pe care le poti face. eu cred ca daca 22 de ani nu ti-a ajutat nici un medicament nu-ti ramane decat sa incerci tratamentele naturiste. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2007-08-03 12:33:45
Re: intrebare pentru doctoressa
Cristina, de unde iau acesti Biotics, se gasesc la farmacie, chiar asa sa cer? Iar iaurtul cum sa fie, orice fel de iaurt?La medic aici la mine in localitate nu ma duc, fiindca iar vor incepe cu vesnicele lor tratamente, care la mine nu mai dau nici un rezultat, daca as gasi pe cineva expert in tratamente naturiste si care sa fi avut succes in directia asta, da...Biotics e naturist? Merci pt. raspuns, esti super... Offline #11 2007-08-03 12:35:42
Re: intrebare pentru doctoressaBiotics gasesti la farmacie sunt lactobacili si e bun medicamentul #12 2007-08-03 12:38:08
Re: intrebare pentru doctoressaam gasit ceva care poate te va ajuta: Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #13 2007-08-03 12:38:52
Re: intrebare pentru doctoressadap...mergi si ceri biotics pt adulti...si iti iei iaurt natural...fara fructe...cat mai ieftin...vreo 3-4 siringi de 5 ml...si seara inainte sa te bagi in pat iti pui in vagin (asta ca sa nu curga)...iar dimineata te speli...faci trat asta 3-4 zile...si l poti repeta cat de des consideri tu...rau nu ti face... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-08-03 12:41:19
Re: intrebare pentru doctoressabiotics ce rol are?pot sa iau chiar daca nu am candida,ma gandesc ca paote ajuta sa nu mai apara ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-08-03 12:42:58
Re: intrebare pentru doctoressabiotics contine: Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2007-08-03 12:42:59
Re: intrebare pentru doctoressareface atat flora vaginala cat si cea intestinala...ideea e sa nu abuzezi...adica sa nu iei in fiecare zi...mai mult timp...si ce e prea mult strica... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-08-03 12:49:43
Re: intrebare pentru doctoressapai atunci cum se administreaza? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-08-03 12:51:14
Re: intrebare pentru doctoressaMie imi daduse o doctorita sa iau cand am facut tratament cu antibiotic cate una pe zi timp de 10 zile. #19 2007-08-03 12:57:31
Re: intrebare pentru doctoressa
cristina, cat timp sa iau biotics si cat cantitativ, e sub forma de pastile sau altfel? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|