|
Nu esti logat.
Coapse...-2#20 2008-01-31 10:56:53Re: Coapse...merci de sfaturi fetele dar in mesajul meu nu am pomenit de nici o celulita ci de aripioare inestetice..am 1.75 si 68kg de la 65 inainte de sarbatori.Problema mea nu au fost kg propriu-zise pt k la inaltimea mea nu am probleme..dar pt abdomen intrebam..any way..m-am mai interesat si deocamdata m-am dat pe ceaiuri (si normale si de slabit) ceaiurile sunt bune si asa beau multe lichide ,ceea ce e bine. Offline #21 2008-01-31 11:11:05
Re: Coapse...pentru abdomen singura solutie e sa faci... abdomene multe Offline #22 2008-01-31 11:22:02
Re: Coapse...miscare,da.dar multa.k eu merg cam o ora pe zi pe jos si degeaba.ma aleg maxim cu o febra musculara Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #23 2008-01-31 11:33:58
Re: Coapse...mersul pe jos nu functioneaza nici la mine, oricat de mult ar fi Offline #24 2008-01-31 11:35:18Re: Coapse...si eu fac miscare in fiecare zi,numai cand imi plimb cainele si tot ies si ma plimb+k nu e singura miscare pe care o fac,dar ce-a mai buna treaba cred ca sunt abdomenele pt zona asta,iar cremele pt fermitate,nu au ce rau sa faca mai ales k este recomandat mereu hidratare hidratare hidratare Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-31 11:39:04
Re: Coapse...eu de cand cu serviciul meu am renuntat si la abonament la sala ca toata ziua sunt pe drumuri si intradevar se cunoaste...tot mai am un picutz de celi da pleaca ea o data si o data "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|