|
Nu esti logat.
Durere masea#1 2007-08-03 14:21:49
Durere maseaAcum vreun an mi-a scos nervul unei masele...mi-a cimentat canalul (nu stiu daca asa se numeste...in fine) si apoi mi-a pus plomba. Dupa vreo 2-3 luni o bucatica din plomba a cazut...si a ramas un coltisor de masea descoperit. mi-a fost frica sa ma duc la dentist...ca nu stiam daca nu cumva trebuie sa-mi scoata toata plomba...ca apoi s-o plombeze iar. De ieri a inceput sa ma doara...nici nu pot s-o ating. Imi trece cu nurofen...dar dupa ce trece efectul pastilelor iar incepe durerea. Nu inteleg de ce mai ma doare daca nervul e scos??? Sa fie o infectie ceva? Ce sa iau, pana ajung la stomatolog? Ampicilina, ceva? Problema e ca iau si cuminol pentru o infectie urinara..si daca iau si ampicilina...inca un antibiotic...imi distrug si stomacul cred...si mi-e sa nu ma capat si cu o candida d ecea mai mare frumusetea (cu 2 antibiotice). Ce sa fac? Oricum ar fi...pana luni nu am cum sa ajung la stomatolog... Si pana atunci nu pot sa stau cu nurofen luat de 3-4 ori pe zi. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-08-03 14:45:59
Re: Durere maseadaca ti-a scos nervul maseaua aia nu mai are cum sa mai doara You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-08-03 14:52:09
Re: Durere maseaAsa stiam si eu. Nervul sigur mi l-a scos...ca mi-a zis...si mi-a bagat acele alea pe toate canalele sa omoare tot. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-08-03 15:03:59
Re: Durere maseaSe poate sa nu-ti fi curatat bine maseaua si sa fi ramas o particica de masea cariata si atunic caria s-a extins din nou. Nu mai astepta, mergi la doctor ca iti nenorocesti stomacul cu atatea pastile. Vb eu care ma chinui de 3 luni sa ajung la stomatolog si nu reusesc... No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #5 2007-08-03 15:12:56
Re: Durere maseapoate a continuat sa se carieze de la coltul ala mic care a ramas descoperit dupa ce a cazut bucatica de plomba. Dar de ce ma doare, daca nervul e scos? Asta nu inteleg.... Oricum, pana luni nu am cum sa ajung la doctor...ca azi a fost dimineata si in weekend nu lucreaza doctorita (de fapt majoritatea nu lucreaza in week-end). Si nu stiu ce sa fac sa-mi treaca durerea pana atunci. Nu cred ca e o solutie sa "pap pe paine" nurofen..cum trece efectul sa iau iar. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-03 15:14:57
Re: Durere maseaam patit si eu o chestie dintr-asta si medicul ala mi-a scos "cica' nervul da mi-a lasat o bucatica din el...nu l-a scos cum trebuie..numai eu stiu ce am indurat. Offline #7 2007-08-03 15:20:57
Re: Durere maseaSper sa nu fi patit asa ceva. Mie intai mi-a pus un pansament care mi-a omorat nervul...apoi mi l-a scos. Zic ca acel pansament mi-a omorat nervul..pentru ca atunci cand l-a scos nu a mai fost nevoie de anestezie...nu m-a durut deloc cand a inceput sa ma intepe acolo sa-l scoata. Banuiesc ca daca nu era mort nu putea sa umble,nu? Ca prima data, mi-a facut anestezie si tot ma durea ingrozitor si nu a putut atunci sa-mi scoata nervul...asa ca mi-a pus pansamentul si dupa 2-3 zile nu ma mai durea deloc de nici nu a mai fost nevoie de anestezie. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-08-03 15:21:47) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-08-03 15:46:54
Re: Durere maseaDu-te cat mai repede.....daca stai asa sa te doara nici anestezia nu o sa-ti mai prinda calumea You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #9 2007-08-03 17:19:56
Re: Durere maseapentru ce iar anestezie? (( Am o oroare de anestezie...a vazut si doctorita ca ma albeam la fata de fiecare data cand trebuia sa-mi faca injectia. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #10 2007-08-03 17:39:18Re: Durere maseaofftopic:eu as fi in stare si ptr un control sa cer anestezie...Mi-e frica de durere de nu mai pot Am si eu o masea cariata dar mi-e teama sa ma duc..am o oroare de partea cu omoratul nervului...Ultima data cand am fost nu a fost nevoie de asta ptr ca era cariata doar la suprafata, dar de data asta cred ca nu mai scap...cum e cu omoratul nervului? Doare? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #11 2007-08-03 17:56:17
Re: Durere maseaPai mie mi-e groaza de injectie...mi se face rau numai cand vad acul. am avut niste experiente traumatizante cand eram mai mica... Si incerc sa evit pe cat posibil injectia... chiar daca doctorita la care am fost face injectia foarte usor...de nu doare aproape deloc...mie tot mi se face rau...de frica. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #12 2007-08-03 18:01:44
Re: Durere maseaam patit si eu cum zici tu...mi-a cazut o bucata din plomba..mi-a fost frica sa ma duc la dentist....a inceput cu durere...apoi dupa vreo 2 zile de durere dintr-aia de masele horror...m-am trezit cu falca umflata.am facut puroi si m-a si taiat ca sa iasa puroiul...asa ca mergi kt mai rpd posibil.il rogi pe doctor sa te dea cu putin spray inainte sa iti faca injectia.asa i-am spsus eu.si amorteste si nu simti nimic.si cd stai pe scaunu ala inkide ochii ca sa nu vezi nimica asculta-ma si mergi kt mai rpd la dentist.pup Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2007-08-03 18:02:19) Offline #13 2007-08-03 18:08:26
Re: Durere maseaela_is_sweet...si apoi ce ti-a facut? Ce a patit maseaua dupa ce ai scapat de puroi? Ti-a plombat-o iar? ti-a scos plomba veche? vreau detalii. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-08-03 18:09:03) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2007-08-03 21:51:18
Re: Durere maseaandreea, se poate sa te doara din mai multe motive: fie intr-adevar cum a mai zis cineva nu ti-a scos tot nervul, se mai intampla pt ca e o manevra "oarba" adica nu vedem ce facem acolo, fie ti-a facut plomba pe canal incompleta sau a depasit varful canalului si atunci materialul a ajuns in os si s-a produs o infectie. daca deja iei cuminol eu zic sa nu mai iei alt anitibiotic, cand te doare ia ce iei tu de obicei pt durere si mergi la medic. o sa trebuiasca sa scoara plomba de acolo...cel mai probabil o sa te trimita sa faci o radiografie sa vada ce e acolo...eu asa fac cand am asa ceva. succes. te pup si scuza-ma ca ti-am raspuns asa tarziu si cred cam incoerent dar am fost plecta si azi am venti in tara...si sunt super obosita Offline #15 2007-08-03 21:53:19
Re: Durere maseaSunt off topic putin, mika u ce pasta de dinti recomanzi? #16 2007-08-03 23:39:04
Re: Durere maseamercic mika! pana acum vad ca nu m-a mai durut...si nurofen l-am luat la 12...deci...deocamdata e bine...sper sa ma tina pana luni. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #17 2007-08-04 01:19:39Re: Durere maseaBafta pana luni .. stiu cum e sa te doara dintii ... Offline #18 2007-08-04 01:24:35
Re: Durere maseaMercic! Greu e sa scapi de cariile alea mai mari...ca alea-s mai grele...apoi cele mai micute se trateaza mai usor si fara durere. La mine asta e singura carie mai mare care o mai am....de fapt...credeam ca n-o mai am...ca doar e plombata dar....nah...se mai intampla. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2007-08-04 09:36:54
Re: Durere maseapai maseaua s-a mai stricat in timp...eu dupa jumatate de an m-am dus la medic...adik am stat ca bleaga pana am facut puroi...pai mi-a scos iar nervu....sau restul de nerv..am stat o saptamana cu plomba provizorie, apoi mi-a luat mulaj pentru un fel de pivot ( park asa i-a spus) de argint si apoi am mai stat vreo 2 saptamani cu "surubul" ala in masea si mi-a luat mulaj pt o masea de portelan pe care o am de un an jumatate si e "very shiny" si fina si frumoasa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|