|
Nu esti logat.
Durere masea-2#20 2007-08-04 15:39:00
Re: Durere masea
in general orice pasta de dinti e buna daca respecti regulile de periaj. ca sa nu fac reclama aici ca nu e voie, o sa iti spun doar ca recomand pacientilor mei nu o marca anume, si sa foloseasca o pasta de dinti care contine fluor ( majoritatea contin )...paste de dinti pentru albire ( pe care scrie "whitening" ), iar daca le sangereaza gingiile pastele "herbal" sau cele speciale pt dinti sensibili ( de la L****** si S******** ) Offline #21 2007-08-04 15:40:20
Offline #23 2007-08-04 18:05:14
Asa am patit si eu cu o alta masea....care era plombata cand eram mica....a cazut plomba...si m-am dus la doctor...si...cnad m-am dus jumatate din masea nu mai era. Mi-a pus surub din ala...si a refacut maseaua. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #24 2007-08-06 02:04:26Re: Durere maseaInca o chestie pe care am uitat sa o mentionez .. am avut toate obturatiile redeschise cu prilejul punerii de braces si culmea este ca majoritatea celor mari (care credeam ca sunt super OK) dezvoltasera deja carii secundare. E bine sa se faca o panoramica din cand in cand si sa se mai studieze situatia dupa 5-6 ani, chiar daca obturatia pare a fi curata si dintele nu mai face probleme. Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-10 10:53:22
Re: Durere maseaSI eu am o masea fara nerv - cu el ucis! - care imi da dureri. La inceptut vagi, ieri insuportabile. E o masea care mai avea doar un surub in ea. Am fost acum la medic, si mi-a scos surubul, a intrat pe canal. Am o mica infectie. Offline #26 2010-11-17 21:19:41
Re: Durere maseaIn legatura cu durerea de masele,e foarte buna xilina pusa pe un pansament steril cateva picaturi,dar in niciun caz inghitita,si amorteste locul(defapt e un anestezic mai slabutz),dar nu il folositi des doar cand nu mai trece cu pastile si doare maseaua foarte tare. Offline #27 2010-11-17 21:32:50
Re: Durere maseaam si eu o problema cu o masea imbracata, mi s-a spart acum muuuulti ani (6-7) asa ca mi-a scos nervul si mi-a imbracat-o. tin minte ca mi-a facut 2 anestezii ca nu amortea deloc si mi-a scos nervul cu freza, am simtit chiar si asa de anesteziata insa atat, nu mi-a cimentat canalele. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #28 2010-11-17 21:58:48
Re: Durere maseacora,trebuie sa mergi la dentist sa iti curete locul respectiv,ca poate ai infectie sub masea. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #29 2010-12-02 19:47:33
Re: Durere maseaAcum mai multi ani mamei mele i s-a spart o masea iar de atunci o doare foarte rar,dar are o durere de nici nu poate sa miste capul Azi iar a inceput s-o doara,iar saraca mama nici nu poate sa vorbeasca. Strong reasons make strong actions! Offline #30 2010-12-02 19:50:56
Re: Durere maseaMai bine incearca sa o convingi sa mearga la dentist, o infectie din asta netratata poate da complicatii serioase Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|