|
Nu esti logat.
De ce se baga parintii?:(((-2#20 2007-08-07 07:58:11
Re: de ce se baga parintii?:(((Doamne ajuta sa fie bine si sa ne tii si pe noi la curent cu ce se mai intampla. #21 2007-08-12 17:55:59
Re: de ce se baga parintii?:(((mie mi se pare aberant el n-o sa traiasca toata viata cu mama lui... o sa trebuiasca sa-si gaseasca o femeie langa care sa stea... si daca acum, in mom de fata, pe tine te iubeste, de ce trebuie sa conteze atat de mult parerea acelei femei?! fie ea si mama lui... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #22 2007-08-12 18:06:08
Re: de ce se baga parintii?:(((Off.. mamele d baietii asa sunt.. si tatii d fete.. cred ca e o lege a firii.. serios.. No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #23 2007-08-12 18:25:24
Re: de ce se baga parintii?:(((Da, da unele intrec orice limita a bunului simt #24 2007-08-12 18:45:50
Re: de ce se baga parintii?:(((dar stai asa... ii trebuie permisiune ca sa se vada cu tine? adica nu-l lasa sa iasa din casa sau cum? si la faza cu telu fix... vorbiti pe mobil mesaje etc Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-12 19:10:22
Re: de ce se baga parintii?:(((eu nu cred ca are ceva cu tine...cred ca la fel va face cu orice femeie din viata lui, fie ea frumoasa, desteapta si bogata...cum ar fi nu conteaza nu e buna si gata...asa sunt unele mame de baieti...batute in cap...nici o femeie nu e suficient de buna pt baiatul ei. Offline #26 2007-08-12 19:18:55
Re: de ce se baga parintii?:(((asa e mika. unele au fixatia asta : nimeni nu e destul de buna pentru baiatul lor. dar la un moment dat tot trebuie sa inteleaga ca vine o vreme in viata, cand parintii trec pe locul doi, primul fiind luat de persoana iubita. Offline #27 2007-08-12 22:10:11Re: de ce se baga parintii?:(((andreea eu cred ca singura solutie ar fi ca el sa se impuna in fatza maica-sii. Deci sa va vedeti pe ascuns o sa maerga,dar pentru o perioada. O sa va saturati sa va tot ascundeti, crede-ma. Cu mama lui din cate am inteles nu poti sa te intelegi, sa ii explici...deci daca maica-sa l-ar vedea pe el decis, mai ales ca are si 20 de ani e ditamai vlajganul nu mai e un tzanc, s-ar mai inmuia. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #28 2007-08-12 22:23:57
Re: de ce se baga parintii?:(((eu zik s nu dai inapoi, oare asa o fi facut si soacra mamei lui? sau dansa era mai inmuiata si a fost ok ca sa o accepte pe ea ca sotia fiului ei. ce tampenie. nu-mi plac chsetiile astea, eu din contra i-as face in ciuda, si al urma urmei dc mama draq sa te ascunzi ce ai fct cva rau ? nu. esti impreuna cu fiul ei asta este. si cred ac intervine gelozia aia. o altfel de gelozie din partea mamei baiatului pe iubita lui. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #29 2007-08-13 08:32:51
Re: de ce se baga parintii?:(((eu cred ac parintii se baga pentru ca li se permite. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #30 2008-02-27 22:21:08
Re: de ce se baga parintii?:(((parintii se baga ntr'o relatie pentru k inca nu ,,vad'' de fapt nu vor sa recunoasca faptul ca ,,puii'' lor au crescut si au alte lucruri de facut decat sa stea in casa toata ziua dupa fustele si pantalonii=))lor...ca vor sa fie independenti si multe lucruri le pot face de acum incolo singuri cu simt de raspundere si isi pot asuma rezultatul actiunilor lor......sunt constienta de faptul ca vom ramane mereu copii in ochii parintilor nostri dar trebuie sa existe o limita pe care ai nostri trebuie sa o sesizeze cat mai repede Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #31 2008-02-27 22:26:31
Re: de ce se baga parintii?:(((Doamne ce fericita sunt din punctul asta de vedere. Nici ai mei nici ai lui nu se baga intre noi. Am avut ceva probleme cu mama lui la inceput ce-i drapt dar a avut el grija sa o puna la punct. Si de atunci si-a dat ea seama ca e mai bine sa mai castige un copil decat sa piarda unul. Acum suntem super bine. Si eu cu ai lui si el cu ai mei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #32 2008-02-27 22:35:31
Re: de ce se baga parintii?:(((
subscriu, vedeti-va de treaba voastra, in fond e viata voastra nu a parintilor, si de cat sa stati sa plangeti si sa va ganditi la despartiri, incercati sa comunicati mai mult, ata intre voi cat si cu parintii, intr-adevar si cuvantul parintilor este important la o anumita varsta, pt el e foarte important ce ii spune mama, sa inteleg, si asta nu e bine, inseamna ca e inca " baietelul mamei" , oare? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #33 2008-02-27 23:02:09
Re: de ce se baga parintii?:(((ASa eam patit si eu in prima mea relatia. Mama nu era de acord, nu ne lasa sa ne intalnim, ne-am intalnit aproape un an de zile doar pe ascuns..bine, avea si mama motivele ei..da era de asteptat sa nu raman cu el, asa ca putea si ea sa nu se bage, ca oricum se termina totul. In fine, a fost o perioada grea din viata mea. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #34 2008-02-27 23:26:49
Re: de ce se baga parintii?:(((ce as vrea sa spun si eu la fel....la mine este bunica, nu mama, cea care vrea sa-si impuna pct de vedere...si pt ca m-a crescut, crede ca poate sa decida ce este bine si ce nu pt mine...dar fiind batrana si suferind cu tensiunea , nu intru in conflicte, drept urmare puiul meu nu vine la mine...ma duc eu la el...este suparat, dar nu cred ca merita sa o am pe constiinta doar pt ca nu-l primeste in casa. oricum anul acesta ma mut la el asa ca...bunica pierde, nu eu. Offline #35 2008-02-28 15:21:49
Re: de ce se baga parintii?:(((pt ca asa li se pare lor ca-i mai bine... in felul lor, ne vor binele, chiar daca, de multe ori, iese contrariul. eu am avut probleme cu parintii... dar sunt mai tare de gura de felul meu si le-am zis clar ca, daca imi vor binele MIE si nu constiintei lor impacate, atunci sa ma lase sa fac cum cred eu ca ma face fericita. macar, daca imi pare rau mai tarziu, sa-mi para rau de greselile mele si nu de ale lor. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2008-02-28 15:40:10
Re: de ce se baga parintii?:(((offf...mi-e groaza cand ma gandesc la chestia asta cu parintii care nu sunt de acord. Ultima oara a fost editat de mika (2008-02-28 15:40:57) Offline #37 2008-02-28 15:43:10
Re: de ce se baga parintii?:(((parintii mei nu s-au bagat niciodata. si-au spus punctul de vedere, dar eu am fost cea care a ales, doar e viata mea. nici parintii lui nu se baga. m-au primit foarte frumos, de fiecare data. sunt o norocoasa din punctul asta de vedere. Offline #38 2008-02-28 16:27:27
Re: de ce se baga parintii?:(((
subscriu Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|