homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce se baga parintii?:(((-3

#39 2008-02-28 22:41:46

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

Re: de ce se baga parintii?:(((

mika a scris:

offf...mi-e groaza cand ma gandesc la chestia asta cu parintii care nu sunt de acord.
cred ca nu sunt total offtopic dc va intreb ceva: daca ati fi puse in situatia idioata de a alege intre EL si parinti, ce ati face? sad neutral

daca as considera ca el merita, daca ne-am intelege, ne-am respecta si ne-am iubi l-as alege pe el. dar  mama nu m-ar pune in situataia asta. stiu si eu stie si ea ce e bine pt mine.

parintii se baga... mamele de genul asta se baga pt ca au o problema cu capul nu ca ar avea o problema cu tine. pe mine mama lui nu ma suporta pt ca nu-i spun saru'mana si pt ca nu stiu sa ma port (adica nu am tupeu si stau in banca mea cand ma duc pe la el iar el)...
si nu inteleg el n-are nik de zis? cel mai important lucru e sa nu se certe cu maica-sa? deci sta si inghite ce toane o mai apuca pe ea? este viata lui alegerea lui... stiu ca e o problema. cred ca el e singurul care o poate rezolva hotarand ce vrea el. si nu sa aleaga intre tine si maica-sa.

#40 2008-02-28 23:10:55

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

mama lui e o femeie de nota 20 neutral..chiar azi m`am intalnit cu ea intamplator.. si am vbit niste lucruri ..mi`a dat aceleasi sfaturi ca si mama..m`a imbratisat si pupat si sters lacrimile..

Dragostea nu se stă, se face.

#41 2008-02-28 23:17:17

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mika a scris:

offf...mi-e groaza cand ma gandesc la chestia asta cu parintii care nu sunt de acord.
cred ca nu sunt total offtopic dc va intreb ceva: daca ati fi puse in situatia idioata de a alege intre EL si parinti, ce ati face? sad neutral

la tine din cate tin minte e un pic mai complicata treba, dar daca sti k merita as zice... el. parintii sunt parinti, si chiar daca se supara pe moment, in timp le va trece, daca vad k totul e bine si ok nu ar avea motive (in afara de orgoliu daca e cazu) sa fie impotriva
pe de alta parte esti majora, esti vaccinata, si esti pe picioarele tale. e normal sa iti faci o viata cu un el

dar numai tu sti daca merita sa faci compromisul

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#42 2008-02-28 23:21:08

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

pana la urma nu ramai cu parintii toata viata,ci cu el. iti faci si tu familia ta.. neutral

Dragostea nu se stă, se face.

#43 2010-09-26 11:03:25

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

La mine problema sta in felul urmator:eu am 20 de ani,el 27.Suntem impreuna de aproape un an,ne intelegem foarte bine,avem o relatie frumoasa.Parintii mei il plac mult si cred ca si ai lui pe mine,insa de la o vreme mama lui a inceput sa se bage in relatia noastra.Doreste neaparat sa-si vada baiatul casatorit,de aceea mereu aduce vorba de asta si mi-a spus ca ar trebui ca fiul ei sa aibe o prietena mai mare ca varsta,care sa aibe un loc de munca,un venit si ca sa astepte sa termin eu facultatea in 3 ani este prea mult timp.Ma deranjeaza lucrurile astea mai ales ca nu mi le spune cand este el de fata ci doar cand sunt singura si pana la urma nu inteleg de ce atat de multa graba? Eu nu m-am gandit pana acum la o casatorie pentru ca doresc sa termin facultatea sa-mi gasesc un job,iar el a spus ca va face lucrul asta atunci cand va stii ca are cu ce sa intretina o familie.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.