|
Nu esti logat.
De ce se baga parintii?:(((-3#39 2008-02-28 22:41:46
Re: de ce se baga parintii?:(((
daca as considera ca el merita, daca ne-am intelege, ne-am respecta si ne-am iubi l-as alege pe el. dar mama nu m-ar pune in situataia asta. stiu si eu stie si ea ce e bine pt mine. Offline #40 2008-02-28 23:10:55
Re: de ce se baga parintii?:(((mama lui e o femeie de nota 20 ..chiar azi m`am intalnit cu ea intamplator.. si am vbit niste lucruri ..mi`a dat aceleasi sfaturi ca si mama..m`a imbratisat si pupat si sters lacrimile.. Dragostea nu se stă, se face. Offline #41 2008-02-28 23:17:17
Re: de ce se baga parintii?:(((
la tine din cate tin minte e un pic mai complicata treba, dar daca sti k merita as zice... el. parintii sunt parinti, si chiar daca se supara pe moment, in timp le va trece, daca vad k totul e bine si ok nu ar avea motive (in afara de orgoliu daca e cazu) sa fie impotriva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #42 2008-02-28 23:21:08
Re: de ce se baga parintii?:(((pana la urma nu ramai cu parintii toata viata,ci cu el. iti faci si tu familia ta.. Dragostea nu se stă, se face. Offline #43 2010-09-26 11:03:25
Re: de ce se baga parintii?:(((La mine problema sta in felul urmator:eu am 20 de ani,el 27.Suntem impreuna de aproape un an,ne intelegem foarte bine,avem o relatie frumoasa.Parintii mei il plac mult si cred ca si ai lui pe mine,insa de la o vreme mama lui a inceput sa se bage in relatia noastra.Doreste neaparat sa-si vada baiatul casatorit,de aceea mereu aduce vorba de asta si mi-a spus ca ar trebui ca fiul ei sa aibe o prietena mai mare ca varsta,care sa aibe un loc de munca,un venit si ca sa astepte sa termin eu facultatea in 3 ani este prea mult timp.Ma deranjeaza lucrurile astea mai ales ca nu mi le spune cand este el de fata ci doar cand sunt singura si pana la urma nu inteleg de ce atat de multa graba? Eu nu m-am gandit pana acum la o casatorie pentru ca doresc sa termin facultatea sa-mi gasesc un job,iar el a spus ca va face lucrul asta atunci cand va stii ca are cu ce sa intretina o familie. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|