|
Nu esti logat.
NU stiu ce sa fac in legatura cu prima data#1 2007-08-08 01:10:24
NU stiu ce sa fac in legatura cu prima dataVreau sa ma ajutati si pe mn...am un iubit de 6 luni si ne-am cam gandit sa imi incep viatza sexuala..eu sunt virgina..el mai are cateva la activ....Dar nu sh c sa fac sa nu cad prost..vreau sa stiu macar ce trebuie sa fac si eu....sa nu fiu o papusa...va rog ajutati-ma!!!!!!da-ti sfaturi si indicati!!!!!si daca as vrea sa incep...cand ar trebui sa i-au AC sau e obligatoriu?Ast raspuns Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #2 2007-08-08 01:54:03
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima dataCati ani ai, daca nu te superi? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-08-08 02:21:59
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima dataAm 17 ani;)....si multumesc pentru sfaturi.Dar mai am o intrebare...el nu vrea sa folosim prez..inseamna ca eu trebuie sa ma apuc d AC.ceea ce necesita o vizita la ginecolog insotita de unu din parinti nu?va rog ajutati-ma si sfatuiti-ma Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #4 2007-08-08 02:29:13
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima dataMulti inainte! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-08-08 02:47:03Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima dataptr ac te duci la planning din cate stiam eu, nu la ginecolog...si nu, nu trebuie sa fii insotita de unul dintre parinti.Eu cel putin cand am fost aveam 17 ani si nu m-a intrebat nimeni nimic. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-08 07:00:15
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datanu ai treaba cu parintii..te duci la planning unde de obicei sunt doamne dragutze..si te lamureste acolo Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2007-08-08 10:29:08
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datasi daca domnul nu doreste prezervativ, cere-i sa-ti aduca analizele la zi, sa fi sigura ca nu are bts. Nobody home Offline #8 2007-08-08 12:26:32
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datadomnul are 18 ani;)..va multumesc la toate care mi-ati raspuns sunte-ti niste dragutze....dar unde as putea eu gasi cabinetul de planning?ca sunt cam prostuta si nu ma pricep..is la inceput...si..habar nu am..de aceea am intrat pe forum sa ma documentez si sa mi se poata raspune la niste nelamuriri.Eu de exemplu nu stiu ce e un doctor de planning...astiu asha in mare ca e cel iti prescrie Ac dar...ca sa te duci c presupune...sa mergi cu un act asupra ta sa..va rog hellp Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #9 2007-08-08 12:28:50
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datacodynna, ia vezi aici: http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4213 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-08 12:42:07
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datacodynna din punctul meu de vedere as folsi prezervativul..sincer Offline #11 2007-08-08 23:12:12
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datava multumesc pt raspunsurile voastre.. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #12 2007-08-09 07:05:31
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datasubscriu cu ceea ce a spus Nashira. Nu trebuie sa te feresti DOAR de sarcina. Cere-i sa mearga la doctor sa-si faca analizele, sa nu te "pricopsesti" cu altceva Offline #13 2007-08-09 15:28:51
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima data
apropo de asta am citit ceva aici http://www.iubire.md/ro/contra/despre_prezervativ.shtml "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #14 2007-08-09 15:56:05
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datadaca nu vrea sa folositi prezervativ inseamna ca nu te respecta...el ar trebui sa se gandeasca in primul rand la tine si nu la el...dar daca nu e genul asta de om parerea mea ca nu ar trebui sa fie primul...poate am eu o gandire mai invechita despre "prima data"...dar sunt de parere ca trebuie sa fie ceva mai special...cu o persoana speciala...nu cu un badaran... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-08-09 22:13:35
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datada asta gandesc si eu..sa fie cu cineva special.....si care sa stie totusi sa ma respecte...dar acea persoana....in momentul de fatza...poate nu ar vrea sau....desi eu la iubitul de acuma tin...tin ff mult..si el la mn.....si..... Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #16 2007-08-09 22:18:15
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datadaca el nu vrea cu prez nu inseamna ca nu te respecta...parerea mea Offline #17 2007-08-10 03:40:52
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima data
subscriu... prima data trebuie sa fie ceva deosebit si trebuie sa fii tu 100% ca esti pregatita sa faci asta si mai ales CU EL. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #18 2007-08-10 12:32:38
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima dataDuke, dar ce inseamna???Ca da pe dinafara de respect si grija pentru tine dar asta nu-l impiedica sa se umfle in pene ca un cocos si sa se gindeasca doar la capul propiului penis???Nu prea se pupa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-08-10 15:24:23
Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima datacodynna, totusi el cum motiveaza faptul ca nu vrea cu prezervativ? refuza si atat? el nu isi pune deloc problema protectiei? lasa totul pe seama ta? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|