homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

NU stiu ce sa fac in legatura cu prima data-2

#20 2007-08-10 15:50:22

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Re: NU stiu ce sa fac in legatura cu prima data

Ai mare grija te rog..am o cunostinta care a ramas insarcinata la 17 ani - cat ai tu.N-a vrut sa spuna parintilor, si-a dat seama si foarte tarziu si nu a avut de ales decat sa nasca copilul..s-a casatorit obligata de parinti iar acum la 25 de ani are copil de scoala si divortata de 2 ani..ce responsabilitate prefera iubitul tau? a contraceptiei sau a schimbatului scutecelor ?nu va bateti joc de corpul vostru, o sa aiba repercursiuni toata viata o greseala facuta acum..Eu una sunt foarte mandra de mine ca pana acum - am 25 de ani - pt ca m-am protejat mereu nu am facut nici o intrerupere de sarcina si n-am luat in viata mea prostinor...barbatii sunt mai inconstienti de felul lor.., poate pentru ca nu ei sunt nevoiti sa se mutileze pentru o greseala facuta din inconstienta.Numai bine iti doresc si trateaza viata sexuala si contraceptia cu mare seriozitate si discuta deschis cu partenerul tau toate taririle sau opiniile pe care le ai.

#21 2007-08-10 16:23:57

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

va multumesc pt tot ce ati zis..apreciez ff mult..si sa stii-ti ca asha am sa fac am sa discut cu el ff serios pe tema asta.....el practic nu a zis ca nu vrea sa foloseasca mi-a zis sa incep sa...i-au pastile...si cand l-am int daca a mai facut cu prez...mi-a raspuns ca da...cand mai mergea prin jafuri de dicoteci d pe la tara....din cate am obs eu...el foloseste prez la ..tipele care le considera murdare sau cv de genu....oricum o sa am o discutie enorma cu el....si am sa tin cont de tot ce mi-ati spus......

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#22 2007-08-10 17:27:21

fiammetta
New member

codynna este trupul tau sincer si dc Doamne fereste sa intampla ceva cine sufera? tu nu el...
discuta cu el si cum ti-au spus si fetele dc nu vrea si nu vrea sa foloseasca prezervativ, indiferent de motivul indicat poate este cazul sa te mai gandesti dc este prersoana potrivita cu care sa faci acest pas, la urma urmei are balta peste....
te pupic si ai grija de tine ca dc nu noi atunci cine?!

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

#23 2007-08-10 19:48:04

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

dak u ai decis k e momentul sa iti incepi viatza sexuala,fa-o asa incat sa te simti tu bine! nu trebuie sa te simti presata sau cva de genu'....si eu am 17ani...si am un prieten de1an ji 8luni,si am facut-o ptru prima oara acum 3luni.prima si la mine si la el(el are19).... eo zic k e mai bine cu prezervativ,ptru k nu ai probleme q lubrifierea asa...si dak se rupe doamne ferejte,iei postinor kt mai rpd.si treaba cu ac,e doar dak ai deplina incredere in el,,eu iau ac,daar asta ptru k am fost km ghinionishti q prezervativele,,,si asa,cu ac,suntem si siguri k nu ne distrugem vietile,si invatzam din knd in knd si cum sa folosim prezervaativul asa incat sa nu se rupa:Plol
   bafta dak te hotorasti sa o faci...dar inainte...discuta serios cu el!

#24 2007-08-10 20:52:17

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

codynna a scris:

el foloseste prez la ..tipele care le considera murdare sau cv de genu....

pai daca a facut sex si cu asemenea tipe... neutral ar trebui sa-ti fie 100% clar ca nu ai ce cauta sa faci sex cu el neprotejat, fara prezervativ adica. eu n-as avea curaj sa ma bazez doar pe anticonceptionale cu el... si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar totusi e vorba de viata ta.

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#25 2007-08-13 23:23:38

codynna
Full member

da ashai..si am vb cu mai multe pers...si tot ce ati zis voi..si sunt...total de acord ca fara prez...nu am sa o fac...va multumesc ca mi-ati rsp

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#26 2007-08-13 23:42:25

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

codynna eu am o relatie ff stabila cu prietenul meu si inainte am folosit anticonceptionale dar ptr ca m-am simtit rau de la ele,folosim prezervativ...fara comentarii..si chiar se simte bine(durex rule tongue ).chestia e ca eu una nu-ti recomand AC acum la 17 ani,u inca esti in crestere..asa ca daca vrea prezervativ nene...mai ales ca u esti la inceput.
daca te impui nu inseamna ca nu-l iubesti

#27 2007-08-14 08:42:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

poate sa ia ac. si la 17 ani nu ii impiedica cu nimic cresterea smile.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2007-08-14 09:22:18

Clio
Full member
Inregistrat: 2006-12-03

codynna, poti sa faci fara, insa nu cu un om despre care sti ca a facut cu alele prin discoteci de la tara, sau cum ai zis tu...
daca te iubeste si ii pasa k e prima ta data, te va respecta si va respecta si dorinta ta de a face cu prezervativ..iubitul meu(fostul adik k ne am certat vineri si cred k nu vom mai fi niciodata)vroia fara insa am facut cu ptk asa m am simtit eu in siguranta..apoi am facut si fara-la nici o saptamana-, insa dk  prima oara te simti mai sigura p tine cu prez eu zic sa i explici asta. si as mai vrea sa te rog ceva...gandeste te bine daca el e potrivit pt tine.. iar dk te decizi sa faceti nu trai cu impresia sa relatia voastra va tine pana la altar si dupa..doar rau iti vei face tie in clipa cand va trebui sa va luati la revedere.. - iti spun asta ptk vad cum doare la mine si nu as vrea sa patesti la fel -

"Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare)

#29 2007-08-15 00:48:02

codynna
Full member

multumesc ff mult clio ...si celilalti apreciez ff mult..si da am sa stau si am sa ma gandesc bine.daca e chiar el.....oricum sunt constienta nu va duraaaaaaa ..si nici nu vreau...winkwink in general is..genul d pers care nu sta prea mult intr-o rel..

#30 2007-08-15 07:55:32

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

Clio sunt si persoane care au fost impreuna din clasa a 7-a si acum sunt casatoriti si au copii si se iubesc in continuare asa ca ce ai spus tu nu este o regula dar tinand cont de baietii din ziua de azi...ai dreptate wink totusi mai sunt si exceptii tongue

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#31 2007-08-15 10:22:42

Clio
Full member
Inregistrat: 2006-12-03

blue*girl.. ai meu au fost impreuna din clasa a 10 a si s au casatorit si au fost foarte fericiti, pana cand tatal meu s a imbolnavit si a murit acum 10 ani.. am crezut k pot fi si eu ca ei si uite ma acum plangand dupa o relatie in care simt k numai eu am iubit..cel putin in ultima perioada a relatiei...

"Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare)

#32 2007-08-15 11:15:55

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

sad stiu ca nu sunt dese cazurile celor care au o relatie de la varste mici si care ajung sa se casatoreasca cu persoana respectiva...asta in zilele noastre,pt ca e "cool" sa ai cate un iubit pe luna si numai cand ma gandesc la cata ipocrizie este mi se face rau.......

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#33 2007-08-20 00:23:50

codynna
Full member

vreau sa va spun fetelor..ca am vb cu iubitul si e de acord sa folosim prez...ca nu e nici o prob daca eu ma simt mai sigura asha vom face....si e de acord.....el nu vrea sa ma raneasca vrea doar sa fie o rel..in care sa ne iubim sa ne respectam si sa ne protejam amandoi....desi la inceput ati vazut c temeri aveam..acuma sunt oki..va multumesc ff mult fetelor.mi-ati ff d mare ajutor:D

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.