|
Nu esti logat.
Offf iar infectie :(#1 2007-08-16 13:34:30
offf iar infectie :(azi am fost la medic si mi-a zis ca am o infectie cu tricomoniaza.nu stiu ce e ,n-am mi avut asa ceva..si mi-a dat flagyl si Fasigyn ptr mine si ptr partener.mi-a zis sa ma spal cu o lingurinta de otet diluata si cu bicarbonat(1data pe sapt).dar n-as folosi otet..mi-e putin frica..alt dezinfectant nu mai este??? Offline #2 2007-08-16 14:24:40
Re: offf iar infectie :(Butterfly20, trichomonas este un parazit...boala e cu transmitere sexuala, asimptomatica la barbat(cel mai adesea). Asadar ai luat-o prin contact sexual. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-16 14:30:13
Re: offf iar infectie :(pai o facem cu prezervativ,ptr ca eu am renuntat la AC.pai nici eu n-as face spalaturi cu otet dar exista alt dezinfectant??sau ma pot spala doar cu apa inainte sa pun Flagyl-ul.a si inca o intrebare cat timp sa fac tratamentul cu Fasigyn ptr ca atunci cand am dat reteta la farmacie ne-a dat o doza unica ptr el si ptr mine...luam doar o zi??asta am uitat sa intreb medicul Offline #4 2007-08-16 14:31:20
Re: offf iar infectie :(asta iese la o analiza speciala? sau una la secreti este de ajuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-08-16 14:31:23
Re: offf iar infectie :(Fasigyn e doza unica. Poti sa te speli doar cu apa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-16 14:36:53
Re: offf iar infectie :(multumesc ptr raspunsuri..sper sa-mi treaca si sa fie bine...nu-mi explic de unde a aparut di moment ce nu aveam asa ceva Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-16 14:42:25) Offline #7 2007-08-16 14:49:13
Re: offf iar infectie :(Butterfly...intr-un fel sau altul ai loat-o pe cale sexuala...sincer, eu mi-as face toate analizele(incepind cu testul hiv) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-16 15:31:54
Re: offf iar infectie :(mai exact care ar fi? HIV,HVC,chlamidia si HVB? Offline #9 2007-08-16 16:38:11
Re: offf iar infectie :(+herpes, gonoree, sifilis daca tot vrei sa le faci pe toate. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2007-08-16 17:53:16
Re: offf iar infectie :(si astea unde se fac??(herpres,sifilis+gonoree) Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-16 18:07:56) Offline #11 2007-08-16 18:18:13
Re: offf iar infectie :(sifilisul spunea intr-un post doctoressa ca se poate face gratis (la fel si HIV) la Aras, pentru ca se pot lua probele din sange. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-08-16 18:20:00) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #12 2007-08-16 18:42:19
Re: offf iar infectie :(pai asta ma gandesc si eu..si daca nu e..oricum maine merg sa fac analize din sange si sapt viitoare pe luni merg la papa nicolau sa vad ce iese si daca iese Offline #13 2007-08-16 21:52:16
Re: offf iar infectie :(unde se fac testele hiv la ARAS in iasi? stiam ca acum vreo 4 ani centrul lor era in spatele facultatii petre andrei insa nu stiu daca acolo fac si examenele ...e cineva mai informat? Nothing happens without a reason... Offline #14 2007-08-16 23:25:01
Re: offf iar infectie :(eu am facut testul HIV la aras (ce-i drept, cu vreo 3 ani in urma) in iasi, pe straduta care urca dinspre independentei spre policlinica mare. mai sus de policlinica un pic, pe dreapta, e centrul respectiv, nu stiu ce e acolo, directia de sanatate publica sau ceva si la etajul 1 se faceau recoltarile. poti incerca acolo. multa bafta! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-08-16 23:28:02) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2007-08-17 00:03:48
Re: offf iar infectie :(ms mult:* sper sa gasesc ca sunt putin cam paranoica si ipohondra:( si vreau sa ma linistesc... Nothing happens without a reason... Offline #16 2007-08-17 00:22:47
Re: offf iar infectie :(
offf ce medici. eu in locul tau m-as duce la altul k sa imi rezolv problema initiala. si dupa poti sa te gandesti la restul setului de analize http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2007-08-17 07:16:28
Re: offf iar infectie :(cand am fost la ginecolog nici mie nu mi-a facut examen de secretie am fost doar caonsultata si mi-a zis ca secretia arata a candida eu sincer o cred pe dpamna nde am fost are experienta si se pricepe in plus mi-am dat si eu seama singurica dupa secretie ca asta ar cam fi .dar am fost sfatita sa imi fac o lama dupa ce termin tratamentl VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-08-17 12:06:18
Re: offf iar infectie :(da dar e vorba aici de trichomonas..candida se vede imediat dupa secretie...plus ca eu am secretia alb-galbuie..asa arata si la trichomonas?? Offline #19 2007-08-17 12:14:09
Re: offf iar infectie :(Butterfly cand iti recolteaza secretie foloseste valvele????.pai da asteapta rezultatul de la secretie daca e ceva apare acolo. si inca ceva pt. trichomonas este necesara o analiza separata sau e suficienta o analiza la secretie ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|