|
Nu esti logat.
Vreau prea mult?#1 2007-08-21 14:24:17
Vreau prea mult?Ce sa fac..fetelor...cica..vreau prea mult si ma gandesc numai la asta...dar eu sunt de alta parere.... ca el vrea prea putin ce sa fac...are momente...cand imi spune..ca iar...''numai la asta ti-e gandul"" off...nu stiu ce sa-i mai fac ca sa vrea sa facem prostioare mai des...voi ce parere aveti? Ultima oara a fost editat de catherine (2007-08-21 14:24:31) Offline #2 2007-08-21 14:28:17
Re: Vreau prea mult?Mda, "prea mult" inseamna altceva pentru fiecare. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-21 14:29:26) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-08-21 14:28:39
Re: Vreau prea mult?pai ademenestel in tot felu de moduri ... nu trebuie numa sa io spui ... io mai arati din cand in cand ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-08-21 14:33:57
Re: Vreau prea mult?cica normal e de 5 ori pe saptamana...deci banuiesc ca se refera la 5 zile pe saptamana...cu cate o partida serioasa...dar din pacate normalul ni l facem fiecare...eu zic sa disctuti cu el...pt ca sincer asta e o problema psihica...poate are vreo retinere fata de sex...asta bineinteles daca nu esti tu o mica nimfomana happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-21 14:37:22
Re: Vreau prea mult?Pai...n-ar strica in fiecare zi Doar k daca ar fi dupa el...am face-o cat se poate de rar...adica la 2-3 zile. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-21 14:39:56
Re: Vreau prea mult?e copilutz inca .... lai cam luat tare parerea mea ... si locuiti impreuna ... deaia sa mai si rarit treaba it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2007-08-21 14:43:15
Re: Vreau prea mult?
sincer un b la 19 ani chiar e un copil si nu stie ce vrea,inca nu s-a maturizat pe cand u esti mult mai matura Offline #8 2007-08-21 14:44:15
Re: Vreau prea mult?se poate intampla oricui ca libidoul sa mai scada din cand in cand...te iei cu stresul, oboseala, etc si mai bine prinzi 15 minute in plus de somn seara decat o giugiuleala cu iubitul...stiu cum e pt ca mi se intampla si mie "fenomenul" cateodata. daca sunt lasata in pace sa imi revin si fara apropos-uri indecente e f posibil sa am eu chef mai mult decat el ulterior. dar daca sunt presata si intrebata si santajata prefer sa imi bag picioarele. asa ca las-o mai moale, f posibil s-a speriat de atitudinea ta, poate crede ca te-ai mutat cu el doar pt asta...stiu eu...ai rabdare si lasa-l pe el sa vina la tine cu propuneri indiferent cat de mult timp ii va lua. decat sex cu stres mai bine deloc. mami de minuni Offline #9 2007-08-21 14:45:46
De acord. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-08-21 14:51:01
Re: Vreau prea mult?Stiti...nu e o chestie de moment... De la inceput a fost asa. Uneori, seara...cand ne punem in pat si il iau in brate...stiti cum e...mi se face pofta. Incep sa il sarut, sa il ating...si el nimic. Imi zice k ii e somn sau mai stiu eu ce... Si atunci cand o facem...simt k o face doar pt mine. E un sentiment foarte aiurea sa simti ca prietenul tau pur si simplu nu are chef de tine. Gresesc eu cu ceva? Offline #11 2007-08-21 14:55:33
Re: Vreau prea mult?ai vb cu el de chestia asta ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-08-21 15:02:43
Re: Vreau prea mult?daca nu e o chestie de moment...atunci eu zic ca ar trebui sa mergeti ori la un sexolog ori la un psiholog...asta daca vrea si el bineinteles... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-08-21 15:02:55
Re: Vreau prea mult?Da, normal k am vb cu el despre asta. Imi zice k ma gandesc mult prea des la asta...k sunt "o mik nimfomana"... Offline #14 2007-08-21 15:05:57
Re: Vreau prea mult?f probabil ai si tu o parte din vina...dar problema majora e la el...si daca el nu intelege asta atunci si nu te intelege atunci ar trebui sa recomsideri umpic relatia...si sincer nu cred ca langa alta fata va fi altfel...la fel sau mai rau... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-08-21 15:06:39
Re: Vreau prea mult?nui vb de altceva ? sa fie vb de altcineva si sa fie satul ? ... nu vreau sa o zis naspa ...dar ar fi o varianta it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2007-08-21 15:16:00
Din punctul asta de vedere, nu imi fac griji. Stiu cat de mult ma iubeste si am incredere in el. In plus, avem prieteni comuni si as afla daca m-ar insela. El e asa de cand ne-am inceput viata sexuala. E un baiat atent, sensibil, romantic...si ar face orice pt mine. Ne intelegem foarte bine si e singura persoana din viata mea careia i-as spune absolut orice. Doar ca...uneori mi-as dori sa fie ceva mai...pasional. Sa ma ia in brate, sa ma duca in bucatarie si sa o facem pe masina de spalat, de exemplu. Intelegeti ce vreau sa zic? Offline #17 2007-08-21 15:18:37
Re: Vreau prea mult?inteleg ...da ial tu in brate se sperie prima data ... apoi se obisnuieste ...si poate intrun final o sasi doreasca el sa faca asta stii ce vreau sa zic ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #18 2007-08-21 15:24:22
Re: Vreau prea mult?si eu patesc asa ceva dar toata faza e invers...adik,el ma vrea tot timpul iar eu mai putin si de la asta el se supara ca un copil mic.chestia la mine e ca el este prea "lipitoare" si eu m-am saturat de asta.stiu ca ma iubeste mai mult ca orice si ca ar face absolut orice pt. mine dar cand vine vorba de "pat" mi-e o lene de ma omoara,n-am chef mai delok.nu imi place situatia asta delok dar momentan ma multumesc cu ea... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #19 2007-08-21 15:29:07
Re: Vreau prea mult?Stiu k in majoritatea cazurilor situatia sta invers decat in cazul meu. Am prietene care se plang k sunt "exploatate" sexual. As vrea ca baiatul meu sa ma exploateze si pe mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|