|
Nu esti logat.
Vreau prea mult?-2#20 2007-08-21 19:10:04
Re: Vreau prea mult?
IDEM! Offline #21 2007-08-21 19:33:02
Re: Vreau prea mult?Eu zic sa-l lasi in pace o perioada. Adica sa astepti sa vina el cu initiativa. S-ar putea ca atunci sa-si dea seama ca ii lipsesc partidele si sa initieze el actul You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #22 2007-08-21 19:42:56Re: Vreau prea mult?
si eu vreau mereu mai mult! deci nu sunteti singurele El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #23 2007-08-21 19:47:40
Re: Vreau prea mult?si eu am perioade knd vreau destul de mult...dar el d fiekre data knd n vdm..se linguseste, m saruta si pune intrebarea aia kre mi s pare f comica:"knd imi dai pasa?" asta nu inseamna k numai asta vrea. e ciudat cum e l tn..unii baieti ar vrea k partenerele lor s-si doreasca s fie cu ei...ia da-i doar un sarut, o imbratisare si dupa aceea t pui si dormi..vezi daca are vreo reactie..cn stie..s-o intreba daca nu-l mai vrei..si atunci s faca cva in privinta asta. Ultima oara a fost editat de laurik16 (2007-08-21 19:48:36) Offline #24 2007-08-21 21:50:17
Asta mi s-a spus si mie, de catre un fost iubit. Pentru el era suficient 1 data pe saptamana. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-21 22:24:27
stai linistita...prin iarna era si la noi la fel...faza e ca eu..si se pare ca si tu...vrem mult prea mult...mi'a recunoscut de cateva ori pe fatza..: cateodata n'am chef dar o fac pt te iubesc..si intr'un minut imi vine cheful:P pofta vine mancand...gandeste'te si la el: noi putem mereu dar ei se fortzeaza pt asta....adik nah....la ei sunt mecanisme noi....putem cu orele Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-08-21 22:25:23) 6 ani de dragoste Offline #26 2007-08-28 15:47:36
Re: Vreau prea mult?Fetelor, am aflat aseara ceva care m-a dat de tot peste cap. Am avut un chef nebun de puiul meu si am inceput sa il sarut... K de obicei, mi-a zis k nu se simte foarte bine, k e obosit... Am innebunit de nervi si l-am luat foarte tare. Dupa o discutie de vreo 2-3 ore, mi-a marturisit k ascunde ceva. Cand avea 11 ani l-a vazut pe prietenul cel mai bun al tatalui sau (care a murit cand puiu avea doar 9 ani), cand o viola pe mama lui. A fost un soc pt el. Cel mai dureros, zice el, e faptul k nu a putut sa faca nimic. Nu putea sa se miste, oricat de mult ar fi vrut. A stat ascuns pana a plecat nemernicul ala. Mi-a povestit k mama lui nu a zis nimic nimanui si nici nu stie k puiu a fost de fata cand s-a intamplat. Mi-a zis k uneori, cand facem dragoste, isi aduce aminte de scenele alea cumplite. Stiti, aseara a plans k un copil mic. Offf! Ce as putea sa fac sa il ajut? Ma doare sa il vad k sufera asa... Offline #27 2007-08-28 15:53:49
Re: Vreau prea mult?eu zic sa merga la un psiholog din cauza celor vazute este clar ca respinge sexul mai bine zis asociaza actul sexual cu ce a vazut el.este bine totusi ca ati aflat cauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2007-08-28 16:01:02
Re: Vreau prea mult?dak nu isi permite un psiholog, pai ai putea tu sa-l tii ceva vreme in terapie intensiva... rabdare si dragoste..that's the key. Offline #29 2007-08-28 16:40:39
Re: Vreau prea mult?Fii alaturi de el. Mangaie-l, saruta-l dar cu o afectiune cumva parinteasca (deocamdata) Barbatii sunt niste copii mai mari deci au nevoie si de o astfel de afectiune in momentele grele You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #30 2007-08-28 17:30:55
Re: Vreau prea mult?oricum eu cred ca cel mai bine e la un psiholog e cel mai indicat...oricat dragoste si afectiune i-ai da are nevoie de un ajutor de specialitate Offline #31 2007-08-28 17:40:46
dap http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #32 2007-08-28 17:48:25
Re: Vreau prea mult?sau poate sa consulti tu unul, mai ales daca lui nu ii surade ideea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #33 2007-08-28 17:53:23
Re: Vreau prea mult?M-am gandit la un psiholog...doar k el nu are incredere in psihologi. O sa incerc sa il conving pt k intr-un fel...lucrul asta nu-l afecteaza numai pe el...ci si relatia noastra. Stiti ce nu inteleg? Suntem impreuna de ceva vreme...de ce nu a avut incredere in mine sa imi zica asta? De ce mi-a ascuns un lucru atat de important? El stie absolut totul despre mine... As fi fost alaturi de el de la inceput. Trebuia doar sa imi spuna. Offline #34 2007-08-28 19:56:00
Re: Vreau prea mult?pentru ca este un lucru mult prea delicat si prea rusinos..mai ales k el era mic cand s-a intamplat.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #35 2007-08-28 20:09:25
nu este asa usor sa recunosti ca ai asista la asa ceva.un copil traumatizat sau abuzar rar recunoaste prin ce a recut sau marturiseste de buna voie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|