|
Nu esti logat.
Sunt trista...#1 2007-08-25 17:10:52
sunt trista...aseara m-am certat cu prietenul meu si cred ca de tot el crede ca numai eu gresesc si ca el nu e de vina cu nimic asta m-a enervat cel mai tare.mereu face asa si se poarta urat il iubesc foarte mult dar decat sa sufar am preferat sa ne despartim.nu stiu cum sa fac sa-mi treaca mai repede golul in suflet p care mi l-a lasat...am hotarat sa ramanem si prieteni dupa toate astea si o sa-mi fie foarte greu.pls help me... sunt intr-o stare foarte proasta desi stiu ca e bine ce am facut pt ca daca mai ramaneam impreuna sufeream si mai rau.dar eu tot il iubesc... Offline #2 2007-08-25 17:16:52
Re: sunt trista...a really big hug on my behalf, raluca17 !!! Offline #3 2007-08-25 17:17:00
Re: sunt trista...nu e mai usor sa-l uiti daca il scoti definitiv din viata ta? Daca tu chiar asta vrei....O sa fie mult mai greu sa uiti daca ramai in relatii cu el. Stii bine k noi iti oferim un umar pe care sa plangi. Totul o sa fie bine o sa vezi. HUG You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-08-25 17:22:40
Re: sunt trista...va multumesc mult ca sunteti alaturi d mine si eu sper sa fie totul bine Offline #5 2007-08-25 20:23:55
Re: sunt trista...as vrea sa-ti spun ca va trece, ca va fi bine...dar sunt in aceeasi situatie si mi-e greu:( ...probabil ca timpul ne va ajuta sa trecem peste despartiri... Nothing happens without a reason... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-25 20:29:08
Re: sunt trista...lasa ca o sa va impacati la loc Offline #8 2007-08-25 23:27:49
Re: sunt trista...
subscriu Offline #9 2007-08-26 09:35:18
Re: sunt trista...timpul le vindeca pe toate . rabdare !! big hug 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #10 2007-08-26 16:43:54
subscriu "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #11 2007-08-26 17:17:11
Re: sunt trista...good for you girl...stii piesa aia "Big girls don`t cry" ,nu? lasa-l sa zboare unde vrea el si tu vezi-ti de viata in continuare,doar cum a venit el mai vin si altii.nu a inceput lumea cu el si nu se va termina cu el.trebuie sa fii cu 5 min. inaintea lui,tu sa faci pasii decisivi;in asa fel nu vei avea de suferit,macar in fata lui... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #12 2008-03-12 18:11:15
Re: sunt trista...gata....cred ca s'a terminat cred ca de data asta e definitiv....si eu ce fac????k il iubesc il iubesc rau de tot si nu vreau despartire dar... .am fost aseara la el si ne'am certat dintr'un motiv tampit el a tipat la mine eu m'am suparat foarte tare si i'am spus ca m'am saturat sa tipe toti la mine ca numai pot nici eu...si mi'a tr mesaj aseara ca o sa ma lase in pace ca asa o sa'mi fie mai bine....maine am fi facut 1 an si 10 luni...ma doare foarte tare,dar plang plang plang doar asa ma descarc Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #13 2008-03-12 18:13:16
Re: sunt trista...o sa va impacati voi... Offline #14 2008-03-12 18:18:00
hai mai dulcinik nu mai plange, daca nu a fost un motiv serios sa va certati, eu zic sa nu o iei asa dramatic. Si eu ma mai cert cu iuby meu, si ne amenintam , tot tacamu' nu asa, du-te si vb cu el, daca te iubeste nu va renunta la tine, nu te va lasa, stii oamenii la nervi spun multe asta nu inseamna ca sunt si adevarate, incearca sa mai stati o data de vorba si sa la muriti problema .... pupici Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #15 2008-03-12 18:26:38
Re: sunt trista...da dar chestia e ca el a luat'o mult prea personal si s'a suparat si mi'a zis ca eu mereu il fac sa se simta vinovat ca numai eu vreau sa am dreptate ironia e ca si eu simt acelasi lucru in comparatie cu el ...iar noi de aseara de la 8 nu am mai vb deloc...azi stia ca ma duc la ginecolog si nu m'a sunat sa ma intrebe ce am facut,etc....si nu m'a sunat toata ziua dar nici eu nu vreau sa'l sun...nu stiu poate ca sunt o proasta dar m'a deranjat si pe mine cand a tipat la mine mai ales cand era si frasu+prietena lui+maiksa...mi'a fost aiurea de tot... Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2008-03-12 18:28:20) Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #16 2008-03-12 18:29:29Re: sunt trista...Oamenii spun multe lucruri pe care nu le simt cu adevarat atunci cand sunt nervosi. Eu zic sa il lasi sa se calmeze si apoi sa ii explici k tu nu vrei sa fii lasata in pace ci ca ai nevoie de el si ca vrei ca el sa fie un sprijin pentru tine pentru ca asta presupune o relatie, sa te poti sprijini pe persoana de langa tine atunci cand ai nevoie. Mai explica-i ca te doare atunci cand el tipa si ca nu e drept fata de tine sa isi reverse nervii asupra ta. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #17 2008-03-12 18:38:03
Re: sunt trista...nu stiu ce sa mai cred au mai fost ocazii in care el s'a comportat urat si am discutat si a zis ca o sa se mai tempereze o sa incerce sa fie mai linistit in acele momente...dar e usor sa promiti un lucru dak nu te tii de cuvant...cand ne certam mai aprins mereu e foarte radical ,,gata!ne despartim!''...totusi avem o varsta ca sa ne mai comportam asa pueril...dak acum am discuta despre cearta noastra sunt sigura k nu as mai putea spune nimic...as tace cuc in fata lui,k asa se intampla de obicei....chiar dak stiu k am dreptate le intoarce si le zice si le face de numai sth ce sa fac raman uimita...acum imi e bien k vorbesc cu voi...dar mai tarziu maine la scoala...cand o sa vad cupluri cupluri in curtea scoliii si o sa trebuiasca sa'mi zis la multi ani singura(maine am fi facut 1 an si 10 luni)...... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #18 2008-03-12 18:54:12
Re: sunt trista...toata admiratia pt ca ai avut puterea sa spui gata. eu nu sunt in stare sa fac asta si de aproape doi ani lungesc boala, desi cateodata sunt convinsa ca pana la urma tot acolo vom ajunge. Offline #19 2008-03-12 18:57:12
subscriu..unde e iubire tre sa fie si intelegere...unde nu e, sau nu mai e raul trebuie taiat de la radacina..plus:daca nu te-a sunat ce?...e un capat de tara?..ce daca il suni tu?...crezi ca iti calci pe orgoliu?...nu te lasa mandia?...te inseli...cum e egalitate inte sexe poti la fel de bine sa-l suni tu si sa-l inviti sa discutati civilizat ca doua fiinte rationale...succes N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|