homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt trista...-3

#39 2008-03-12 22:10:15

skumpi
Vizitator

Re: sunt trista...

allys a scris:

mama a luat batai 10 ani si mereu a sperat ca o sa se schimbe. nu s-a schimbat niciodaata. e mult prea mica probabilitatea ca o sa se schimbe. nu mai privi in urma. n-ai la ce. hai fii tare si mergi mai departe.

asa e ...astia nu se schimba niciodata neutral te amagesti singura sa stai lg cineva in ideea ca se va schimba candva...e preferabil sa traim fara iluzii de genu`

#40 2008-03-12 22:42:45

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

andrutza a scris:

nu te certam dulci stai linistita, suntem alaturi de tine si poti sa-ti descarci sufletul aici. nu-l suna lasa-l in pace, iar daca te va cauta si sigur o s-o faca peste ceva timp poti sa-i spui ca u nu esti bataia lui de jos si ca nu te merita, iar u te respecti, daca el nu te respecta e pb lui.
Sa stii ca baieti buni sunt, nu tb sa-ti pierzi speranta, iar eld aca nu constientizeaza ce face si nu se poate controla eu zic ca n-are rost sa suferi langa el aiurea. Ori are pb de comportament, ori nu te iubeste, dar inclin sa cred ca la el e prima chestie.
In momentele astea iti face bine sa vb cu prietenle tale sau cu noi sa-ti descarci sufletul si stai linistita ca o sa-ti fie bine.

iti multumesc din toata inima...chiar vb cu o prietena si ii ziceam k am ramas singurica k am renuntat la toti pr mei...la care ea imi raspunde,,poi eu ce sunt sura de coceni?''..........imi darui un mare zambet...iti multumesc si va multumesc...o sa va scot virtual la o storstarkstorstarkstorstark bere apoi la un foodfoodfood gratar apoi vom mai bea o drinkdrinkdrinkdrinkdrinkdrink bere si vom merge la soversoversover culcare ca maine avem scoala sau trebuie sa mergem la servici ca astfel ne diablodiablodiablo cearta seful,proful...va multumesc mult o sa va tin la curent cu tot.pusspusspusspusspuss

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#41 2008-03-12 22:51:17

skumpi
Vizitator

asa asa...cu mai mult chef de viata si mai stapana pe tine...asta trb smile

#42 2008-03-12 22:55:46

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu zic ca el este prea sigur pe el, si din cauza asta nu te suna...probabil si in allte dati in care v-ati certat tot tu ai facut primul pas si probabil crede ca la fel vei face si acum...daca are iesiri din astea acum, mai tarziu cine stie ce va fi, cand el va fi si mai sigur pe tine...eu zic sa nu il mai cauti deloc, daca te iubeste te va cauta el...ca sa vada ca e chiar serioasa treaba...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#43 2008-03-12 23:03:41

dulcinika007
Sr. member

ane_mona a scris:

eu zic ca el este prea sigur pe el, si din cauza asta nu te suna...probabil si in allte dati in care v-ati certat tot tu ai facut primul pas si probabil crede ca la fel vei face si acum...daca are iesiri din astea acum, mai tarziu cine stie ce va fi, cand el va fi si mai sigur pe tine...eu zic sa nu il mai cauti deloc, daca te iubeste te va cauta el...ca sa vada ca e chiar serioasa treaba...

asa este ai dreptate dupa cum ziceam mai sus de fiecare data cand ne'am certata am facut primul pas(si el a mai facut)dar ma milogeam il rugam sa'mi mai acorde o sansa ii promiteam si ii juram k o sa ma schimb...si o data cand ne'am certata imi spune ca el are nevoie de o femeie nu de un copil,k dak vreau sa fiu copil sa ma duc sa ma joc cu lopaticile in nisip...alteori imi spunea ca ii place ca sunt asa ca sunt dulcica si ii place foarte mult....uneori m'a jignit foarte tare m'a facut carpa,taratura seara mi'a tr mesaj l'am iertat...de 2 ori m'a scos afara din casa si ar mai fi multe...numai spun ca atunci cand m'a batut era si varusu' de fata...de amenintari numai zic....jignirile cand eram cu altii erau la ordinea zilei(mai ales cand era ametit) se uita la mine si'mi zicea:ce te uiti mah sau ce vrei mah? eu ma descarcai dak ar trebuie sa va povestesc mai multe ar trebuie sa facem vreo 10 lde cafea...pusspusspusspusspuss sper ca nu v'am ingrozit:D

Publicitate

loading...

#44 2008-03-12 23:08:34

my_aa
Insomniac member

dulcinika007 a scris:

ane_mona a scris:

asa este ai dreptate dupa cum ziceam mai sus de fiecare data cand ne'am certata am facut primul pas(si el a mai facut)dar ma milogeam il rugam sa'mi mai acorde o sansa ii promiteam si ii juram k o sa ma schimb...si o data cand ne'am certata imi spune ca el are nevoie de o femeie nu de un copil,k dak vreau sa fiu copil sa ma duc sa ma joc cu lopaticile in nisip...alteori imi spunea ca ii place ca sunt asa ca sunt dulcica si ii place foarte mult....uneori m'a jignit foarte tare m'a facut carpa,taratura seara mi'a tr mesaj l'am iertat...de 2 ori m'a scos afara din casa si ar mai fi multe...numai spun ca atunci cand m'a batut era si varusu' de fata...de amenintari numai zic....jignirile cand eram cu altii erau la ordinea zilei(mai ales cand era ametit) se uita la mine si'mi zicea:ce te uiti mah sau ce vrei mah? eu ma descarcai dak ar trebuie sa va povestesc mai multe ar trebuie sa facem vreo 10 lde cafea...pusspusspusspusspuss sper ca nu v'am ingrozit:D

vai...pai lasa-l atunci... yikes si eu am patit exact acelasi lucru ca si tine, doar ca in cazul meu episoadele astea au inceput dupa ceva mai mult timp...daca a dat in tine sa fii sigura ca va mai da, asta in primul rand si in al doilea rand nu cred ca merita nici o femeie sa fie jignita si umilita in halul asta, si tu nici macar nu i-ai facut ceva atat de grav, incat sa se supere atat de rau...tu decizi, parerea mea este ca nu se va schimba...ci din contra poate se va inrautati situatia mai tarziu

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#45 2008-03-12 23:10:35

skumpi
Vizitator

yikes
da nushtiu esti asa calma...adika chiar nu te`au afectat deloc ? am impresia k tzie tzi se pare k e normals a se comporte cineva cu tine asa`... neutral
dak u nu`ti doresti sa fii fericita...nimeni nu`si poate dori in locul tau.
pai sa`mi puna luna la picioare si as fi indiferenta !
halal "barbat " vai d capu lui :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-12 23:11:13)

#46 2008-03-12 23:16:48

dulcinika007
Sr. member

poate ca sunt masochista...poate ca asa imi imaginam eu iubirea...cu bune si rele...am aproape 18 dar vad ca degeaba dak m'am lasat calcata in picioare in halul asta... a fost super la inceput dar a trecut numai e...nu regret nimic ci consider ac au fost doar lectii...de ce zic acum?pentru k s'a incheiat il iubesc dar...dak e sa ne intalnim o sa'i spun tot ce v'am zis si voi o sa'l pun la curent cu toata suferinta mea de acum un an si ceva...iubirea nu e asa...iubirea absoluta poate nu exista...iubirea insemana respect..iubirea nu'l face pe celalalt sa sufere celalalt nu plange...ci ii multumeste lui d-zeu in fiecare zi k l'a intalnit....si k o face sa se simta iubita in fiecare zi....

#47 2008-03-12 23:21:56

skumpi
Vizitator

pai vad k esti constienta de ce inseamna "iubirea "
pune , te rog, si in aplicare smile
nu zice nimeni k intr`o relatie trb sa existe numai bune...e inevitabil sa nu ne certam, suntem oameni...diferiti..unii de pe Marte altii de pe Venus tongue , avem opinii diferite dar asta nu inseamna k trb sa se ajunga la jigniri si bataie ! neutral cel putzin in iubire nu exista asa ceva` ...
ei lasa k mai incolo pe la 20 de ani , o sa vezi altfel lucrurile...si sunt sigura k nu o sa mai accepti asa ceva...si nu o sa mai ai treaba cu astfel de persoane
puss capu sus...nu esti prima si nici ultima dar nici singura... smile

#48 2008-03-12 23:23:42

dulcinika007
Sr. member

sar'mana:*puss

#49 2008-03-12 23:26:12

my_aa
Insomniac member

eu decat sa stau cu un barbat care sa ma bata si sa ma injure, cand nu ii comvine lui cate ceva mai bine singura toata viata...jalnic mod de a-ti demonstra barbatie lovind si umilind o femeie, si mai ales o femeie pe care pretinzi ca o iubesti...cine nu poate sa se impuna cu capul se impune cu pumnul ca e mai usor asa...crede-ma ca intodeauna e loc de mai bine...si tu nu meriti asa ceva, de fapt nici o fata nu merita asa ceva...

#50 2008-03-13 00:41:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Eu nu mai suport sa vad atata tristete...
Pe cuvantul meu...incep sa ma simt si mai rau (daca exista asa ceva) cand aud si de altcineva ca e trist/a sad

hjarta

#51 2008-03-13 08:50:55

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cand vine vorba de "violenta in cupu" ma enervez si devin violenta...smile ...asa ca mai bine ma abtin

#52 2008-03-13 08:53:12

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

dulci puss ca sa treaca supararea wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#53 2008-03-13 11:25:34

skumpi
Vizitator

ralluka a scris:

cand vine vorba de "violenta in cupu" ma enervez si devin violenta...smile ...asa ca mai bine ma abtin

so do I :f?rbannad:

#54 2008-03-13 12:29:43

dulcinika007
Sr. member

acum am venit de la scoala....sunt tot trista...chiar foarte trista.....si nu stiu pe ce cale sa merg....ma afecteaza foarte rau treaba asta....simt k toata viata mi s'a dus....ca am ramas singura...k nu am prieteni nu am cui sa ma descarc...in tot timpul asta l'am vazut doar pe el...gratersmile(((

#55 2008-03-13 12:41:02

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

capul sus dulcinika.....ai mai vb cu el???

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#56 2008-03-13 12:44:49

dulcinika007
Sr. member

nu am vorbit cu el..trebuie sa'i tr mesaj sa'mi aduca niste bani(mi'a facut comanda la avon si nah..)...si ma gandesc cu groaza la asta...cum o fi knd vom fi fata in fata?cum o sa ma comport.dar el?o sa fim indiferenti sau o sa ne para rau...

#57 2008-03-13 13:10:04

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

lasa-l te rog io. esti faca finuta si nu merita sa stai cu unu k el care nu stie decat sa te jigneasca si sa mai si dea in tine. gasesti tu altu. nu mai fi suparata pusspuss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.