homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.

#1 2007-08-25 17:56:46

Alinalove
New member
De la: Ashton via Prestwich
Inregistrat: 2007-08-25

Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.

Din luna mai m-am confruntat cu stari febrile( 37,5... permanent  seara 39-40), voma, diaree acuta ( 12 scaune pe zi) transpiratii urat mirositoare(noaptea), tuse. Spre disperarea mea doctorii nu au ajuns la nici un rezultat. Pe hartie sunt sanatoasa tun. Am facut zeci de teste incepand de la colonscopie la teste de tbc ( boli infectioase) si HIV... ( ultimul test a fost unul al oaselor. Inca astept raspuns.) Sintomele s-au ameliorat abia acum 2 saptamani ... dar de 1 luna ma confrunt cu o cadere masiva a parului. Cred ca in 2 saptamani mi-a cazut jumate din parul care il aveam.
M-am tuns scurt de la un par foarte lung ... si iau vitamine Vitamina C, Magneziu, Zinc, Vitamina B6, vitamina E, A ... etc + folosesc un sampon natural. Mananc foarte bine ... si am o alimentatie sanatoasa.
Voi merge la doctor .. dar dupa cate bine vedeti m-am cam saturat sa fiu plimbata pe la doctorii.
Macar un sfat ... ceva sa imi mai aline suferinta ca dintr-o boala dau in alta ...
Multumesc mult si sper ca nu v-am plictisit cu problema mea.

#2 2007-08-26 11:14:05

andrutza
Vizitator

Re: Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.

Incearca sa mergi la un endocrinolog sa vezi daca cu tiroida stai bine, ar tb mai intai sa-ti faci analize ca sa vezi daca ai ceva si dupa in fct de rezultat sa te duci sau nu.

#3 2007-08-26 12:56:57

Alinalove
New member

ET a scris:

La psihoterapeut ai fost? Pentru ca parerea mea e ca ai putea fi nevrotica. Toti nevroticii "incep" cu zeci de analize care ies bine (Doamne fereste sa iasa una prost! smile sigur vor crede ca sunt  bolnavi cronici) si persista in ideea ca starea lor are o cauza fizica. Sunt multe simptome organice care isi au originea in subconstient.

Stau cu un psihoterapeut in casa. Nu exista astfel de probleme ...
Am fost in spital 3 saptamani unde starea mea a fost una foarte proasta. Sper sa fie ceva trecator ... speranta moare ultima.

#4 2007-08-26 12:58:15

Alinalove
New member

andrutza a scris:

Incearca sa mergi la un endocrinolog sa vezi daca cu tiroida stai bine, ar tb mai intai sa-ti faci analize ca sa vezi daca ai ceva si dupa in fct de rezultat sa te duci sau nu.

In cele 3 saptamani in spital ... am facut toate testele posibile.... toate analizele. La Ct scan imi aparea daca aveam probleme cu tiroida .. dar asa singurul lucru mai "anormal" a fost splina putin marita. .. In rest sanatoasa tun.

#5 2007-08-26 13:24:24

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Alina in primul rand scuze daca te-a suparat intrebarea mea de pe celalt topic. Chiar nu a fost pusa cu rautate, nu am vrut sa jignesc, sau sa fac misto.
In al doilea rand ca sa iti dau un sfat aici. Nu stiu la ce spital ai fost, dar daca nici un doctor nu iti gaseste nici o problema  eu te sfatuiesc sa mergi la spitalul parhon. Au medici foarte buni acolo. Iti spun asta din experienta. (nu avem probleme asemanataore, dar nici mie nu mi se gasea mare lucru. Si acolo m-au bagat la tot felul de analize, de la reflexograma pana la tomografie. Si mi-au gasit destule chestii. Acum sunt in tratament si ma simt mult mai bine.
Eu zic sa incerci pt ca am vb cu foarte multi pacienti de-ai doctorului meu si la fel au ajuns si majoritatea din ei acolo. Nimeni nu le gasea nimic.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

Publicitate

loading...

#6 2007-08-26 13:26:30

andrutza
Vizitator

Alinalove a scris:

andrutza a scris:

In cele 3 saptamani in spital ... am facut toate testele posibile.... toate analizele. La Ct scan imi aparea daca aveam probleme cu tiroida .. dar asa singurul lucru mai "anormal" a fost splina putin marita. .. In rest sanatoasa tun.

La Ct scan? ce e asta ca eu una n-am auzit de asa ceva, pt tiroida tb sa iti faci analizele din sange

#7 2007-08-26 13:43:17

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

andrutza a scris:

Alinalove a scris:

andrutza a scris:

La Ct scan? ce e asta ca eu una n-am auzit de asa ceva, pt tiroida tb sa iti faci analizele din sange

Eu stiam ca tiroida se vede la ecografie tiroidiana. Poate iese si din sange...asta nu stiu sigur

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#8 2007-08-26 13:59:42

Alinalove
New member

mitzili a scris:

Alina in primul rand scuze daca te-a suparat intrebarea mea de pe celalt topic. Chiar nu a fost pusa cu rautate, nu am vrut sa jignesc, sau sa fac misto.
In al doilea rand ca sa iti dau un sfat aici. Nu stiu la ce spital ai fost, dar daca nici un doctor nu iti gaseste nici o problema  eu te sfatuiesc sa mergi la spitalul parhon. Au medici foarte buni acolo. Iti spun asta din experienta. (nu avem probleme asemanataore, dar nici mie nu mi se gasea mare lucru. Si acolo m-au bagat la tot felul de analize, de la reflexograma pana la tomografie. Si mi-au gasit destule chestii. Acum sunt in tratament si ma simt mult mai bine.
Eu zic sa incerci pt ca am vb cu foarte multi pacienti de-ai doctorului meu si la fel au ajuns si majoritatea din ei acolo. Nimeni nu le gasea nimic.

Nu face nimic ... nu m-am suparat chiar asa de tare.
Am facut tomografie=Ct scan. Am facut foarte multe analize de sange .. toate au fost bune. Ma gandesc, poate, ca orice a fost a trecut. Si am citit de pe net ca starile febrile sunt una din cauzele caderii parului.
Saptamana viitoare merg iara .. o sa am o discutie cu dotorul.

#9 2007-08-26 14:01:47

Alinalove
New member

andrutza a scris:

Alinalove a scris:

andrutza a scris:

Mi-au facut analize de sange dar Ctscan este tomografie ... Stiu sigur .. mi-au spus ca nu am nici o problema cu tiroida. Imi pare rau ca am termenii putin diferiti ...

#10 2007-08-26 14:08:19

Alinalove
New member

ET a scris:

Alinalove a scris:

ET a scris:

La psihoterapeut ai fost? Pentru ca parerea mea e ca ai putea fi nevrotica. Toti nevroticii "incep" cu zeci de analize care ies bine (Doamne fereste sa iasa una prost! smile sigur vor crede ca sunt  bolnavi cronici) si persista in ideea ca starea lor are o cauza fizica. Sunt multe simptome organice care isi au originea in subconstient.

Stau cu un psihoterapeut in casa. Nu exista astfel de probleme ...
Am fost in spital 3 saptamani unde starea mea a fost una foarte proasta. Sper sa fie ceva trecator ... speranta moare ultima.

Foarte ciudat! In ce tip de psihoterapie e specializata persoana "cu care stai"?

este un psihoterapeut specializat in comportamentul copiilor si al adultilor.
Prima data ea mi-a spus ca e posibil sa am colonul iritabil... dar problema mea era mult mai complexa asa ca am ajuns la doctor.
La Tomografie au gasit semne ca ar putea fi boala Crohn .. dar am facut un alt test in care iti dau bauturi si te pun la ecograf( barium )  ... si mi-au spus sigur ca nu am nici o inflamatie respectiv boala Crohn.
Apoi din cauza temperaturii au spus ca poate este ceva infectios .... dar din duzinele de teste de sange nu au gasit nimic.
Nu puteau sa isi explice temperatura si starea de subfebrilitate.

#11 2007-08-26 16:03:27

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

daca toate analizele au iesit bine poate atunci e normal pentru tine sa ai temperatura corpului asta.
Poate restul simptomele vin de la stress.
E normal sa nu te simti bine in spital ca nimaniu nu ii place sa fie in spital, dar nu ai psus in ce sens nu te-ai simti bine.
Si de asemenea de cind ai observat starea subfebrila? cind e diminetaa si seara sau toata ziua?
In fiecare zi?
sau in anumite zile?

Ai fost si la dermatolog pentru caderea parului?

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#12 2007-08-26 19:10:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Alinalove, ai warn. citeste si regulile. nu ai voie sa scri mai mult de 1 mesaj in intervale scurte. daca ai ceva de completat, editeaza.

Nobody home

#13 2007-08-26 19:18:50

Alinalove
New member

Nashira a scris:

Alinalove, ai warn. citeste si regulile. nu ai voie sa scri mai mult de 1 mesaj in intervale scurte. daca ai ceva de completat, editeaza.

Si eu te rog sa nu fi offtopic pe topicul meu.

still_dreaming - Eu nu m-am simtit bine in fiecare zi ... sintomele sunt foarte multe. Nu mai vreau sa vorbesc despre probleme mele pe acest forum.
Raspunsul il voi gasi mai devreme sau mai tarziu... dar in nici un caz pe un forum ca asta.

Ultima oara a fost editat de Alinalove (2007-08-26 19:26:08)

#14 2007-08-26 19:24:10

ZZZZ123
Addicted member

ma gandesc acum daca sa rad sau sa ma enervez.
in locul tau m-as fi dus sa citesc regulile alea. sunt postate peste tot. mai mult, tarasc dupa mine un link care duce la ele.

Nobody home

#15 2007-08-26 19:28:05

Alinalove
New member

Nashira a scris:

ma gandesc acum daca sa rad sau sa ma enervez.
in locul tau m-as fi dus sa citesc regulile alea. sunt postate peste tot. mai mult, tarasc dupa mine un link care duce la ele.

Da, l-am citit dar nu am vazut asa ceva ... si oricum stiam ca se da warn din orice ... Mi-am incercat norocul. Multumesc oricum de ajutor. si ma bucur ca te-am facut sa razi ... am facut o fapta buna big_smile

#16 2007-08-26 19:33:21

ZZZZ123
Addicted member

e regula 8. aia cu schema aia mare care mi-a mancat mie 1 ora din viata degeaba. nimeni nu o vede.
si nu se da warn din orice. dar sunt 2 persoane pe forumul asta acre sunt obligate sa citeasca fiecare post, fiecare problema. si nu e tocmai usor de urmarit cand un user posteaza n mesaje unul dupa altul ca "a uitat ceva" si-si aminteste dupa 30 de secunde.

Nobody home

#17 2007-08-26 20:38:16

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Alinalove a scris:

sintomele sunt foarte multe. Nu mai vreau sa vorbesc despre probleme mele pe acest forum.
Raspunsul il voi gasi mai devreme sau mai tarziu... dar in nici un caz pe un forum ca asta.

in ce clasa esti?
se scrie simptome!

scuze ca iti spun dar inca mai cred cum a spus cineva mai sus ca esti nevrotica.
dupa atitudinea care o ai.
deci asta s-ar putea sa iti cauzeze tie probleme la care inca nu ai gasit raspuns.

iti doresc multa sanatate si relxeaza-te!

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#18 2007-08-27 13:07:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

un mare adevar ai spus insa sigur, alinalove: nu vei afla de ce iti cade parul pe un forum despre anticonceptionale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#19 2007-08-27 13:23:09

Alinalove
New member

doctoressa a scris:

un mare adevar ai spus insa sigur, alinalove: nu vei afla de ce iti cade parul pe un forum despre anticonceptionale

au mai existat 2 topicuri despre caderea parului. continutul diferea. Eu vroiam sa stiu daca poate sa fie din cauza starilor febrile un dezechilibru hormonal poate?  Am cum ... ca daca nu aveam nu postam aici... nu am cum sa aflu din cauza femeilor de pe forumul asta.
Nu am venit aici ca sa imi fac prietene... am venit cu o problema.
Am luat anticonceptionale 1 luna ... din a 2-a luna de anticonceptionale am inceput sa am temperatura. Am exclus cauza dar nu era prima oara cand ma simteam rau dupa ce am luat pilula.
Vezi .. de asta am vrut sa scriu. Incerc sa vad ce s-a intamplat rau cu mine atunci .. ca sa evit pe viitor. Si poate nu sunt singura care s-a confrutat cu asemenea problema.... Cine o sa caute pe google poate gaseste topicul asta si vede simtome asemanatoare.
Multumesc oricum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.