homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cura de INGRASARE-11

#191 2009-08-24 14:13:35

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

Re: Cura de INGRASARE

si eu ma autointitulez babuta:)) niciodata nu mi`au placut exercitiileee coffestudiu

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#192 2009-08-24 15:08:38

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

in_love a scris:

hmmm cu miscarea nu ma plang nu am probleme..am un serviciu care presupune miscare mai multa

offtopic
pot sa te intreb ce servici ai? caut si eu unul de asta..care sa fac miscare  smile  offtopic

angel

#193 2009-08-24 23:09:42

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

ciresica iulia a scris:

april sunset a scris:

cura de ingrasare, exact ce-mi trebuie mie big_smile am 1.60 si 40 de kg grater cred ca v-am luat pe toate lol si incep asa: nu-mi place mancarea gatita, carne mananc doar piept de pui, peste si ficat, celelalte au grasime si mor numai cand vad asa ceva in farfurie lol legume-bleah, adica asa crude imi plac morcovii, rosiile, castraveti, salata, fierte in ciorbe sau ca garnitura la ceva sa nu vad, ciorbele deci le mananc...mai bine zis le beau pt ca mi le strecor tongue  stiu, sunt o ciudata big_smile sport nu fac, lene mareeee pe capul meu, acum in vacanta voi merge la bazin sa mai inot, dar nu va fi ceva strict, doar cand voi avea chef deci aproape egal cu 0 lol aveti vreo cura de ingrasare pt mine? rotfl lasand asta la o parte, foame mi se face de cel putin 4-5 ori pe zi, iar seara mananc ba cartofi prajiti cu branza, ba spaghete, sandwichuri cu cascaval, sunca, pizza, clatite (cate 9-10 deodata...sa nu ma intrebati cum reusesc ca nici eu nu stiu lol ) iar paine bag la greu. si din clasa a 7-a cred ca am aceeasi greutate, adica 40 de kg. m-am ingrasat odata intr-o vara, am ajuns la 44 dar nu m-a tinut mult. deci, ce-mi recomandati sa ajung macar pe la 45 de kg? lol

buna april:)
am 1.60 si 40 kg imbracata, eu mananc orice oricand oriunde si mult mai mult decat barbatul meu care are 85 kg:)) 45 ar fi ideal pt noi la 1 60 storstark

fac 18 ani in noiembrie...am 1.65...km asa...si 45 de kg...cateodata si 46...mananc orice...oriunde si oricand...Am o burticutza destul de mare  rotfl dar nu mai conteaza.. rotfl si eu as vrea sa mai pun pe mine ceva,...dar daca nu merge nu merge:(

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

#194 2009-08-25 03:10:02

Boom_Boom
New member
Inregistrat: 2009-08-25

carmen_21 a scris:

Neverbe a scris:

E mai greu sa te ingrasi decat sa slabesti. Mai bine ne bucuram ca e la moda sa nu te vezi din profil si gata big_smile Daca chiar vreti sa mai puneti pe voi mare grija, usor cu prajelile, usor cu dulciurile, poate pui niste kg pe tine dar iti si distrug sanatatea. Incecati sa mancati echilibrat, nu sa va imbuibati. Incearca sa mananci in fiecare zi cu 500 de calorii mai mult decat necesarul estimat pentru tine. Liber la banane, paine, carne de porc, de oaie, vanat, cascaval, samantana si alte chestii la care cele care incearca sa slabeasca nici nu au voie sa viseze.

hjarta

Paine ,banane - da

Carnea nu ingrasa  nocry

la care daca vrei sa iei in greutate adaugi : orez , cartofi , orice fruct dulce ingrasa wink , si dulciuri la greu (dar nu abuzati  chicot  )  cool

#195 2009-08-25 12:23:24

swan_
Full member
Inregistrat: 2009-07-03

boom_boom dupa poza ta de la avatar si ce am mai citit vad ca iti place sportul si te pricepi.:)vreau sa te intreb daca se poate sa te ingrasi fara sa pui burta?as vrea sa ma ingras(desi mi a mai zis cineva ca de fapt nu trebuie sa ma ingras ci sa merg la sala ca sa mi creasca masa musculara dar nu am bani:( )doar abdomene ar ajuta?daca nu,mai bine raman o slaba cu totul decat o slaba cu burta.

Publicitate

loading...

#196 2009-08-25 12:52:02

Boom_Boom
New member

dely a scris:

boom_boom dupa poza ta de la avatar si ce am mai citit vad ca iti place sportul si te pricepi.:)vreau sa te intreb daca se poate sa te ingrasi fara sa pui burta?as vrea sa ma ingras(desi mi a mai zis cineva ca de fapt nu trebuie sa ma ingras ci sa merg la sala ca sa mi creasca masa musculara dar nu am bani:( )doar abdomene ar ajuta?daca nu,mai bine raman o slaba cu totul decat o slaba cu burta.

Am mai ajutat o prietena ce era in cazul tau si a facut niste coapse si o buca  dance  happydance

Deci ca sa te ingrasi chiar nu tre sa ti cont prea mult de ce maninci ,doar sa maninci mai multi carbohidrati la fiecare masa (orez ,cartofi , banane , iaurturi ,lapte ,fast food-uri..) si sa ai cam 4 mese solide/zi (carne + pireu de ex )

Si ca antrenament poti face :

Genuflexiuni 3 seri x 10-15 Repetari (Te lasi incet controlat in jos cu spatele drept pana ajungi cu coapsa mai jos decat ai fi paralela cu solul ,iar cand te ridici ...to controlat faci ...astfel iti construiesti o coapsa rigida care arata frumos )

Uitete aicea ,cam as ae miscarea ,doar ca tu vei tine mainile intinse in fata smile

1 serie = 15 rep

Indreptari ( aicea explica f bine -cel de la inceputul clipului ) 3 s x 15 rep
ca bara poti lua orice , de ex batul de la draperie sau daca ai unul in  + in casa big_smile  (iti construieste o buca de ...big_smile )

Ridicari pe varfuri din stind drept(lucreaza gambele ) 3 s x 15 rep

Flotari 3 s x cate poti (capeti formu la brate ,umeri , zona sanilor )

Abdo : ex 1 :  in care stai intinsa pe podea si ridici picioarele pana la 90 grade apoi le lasi incet controlat jos si repeti (asta lucra abdomenul inferior ) 3 s x 10-15 rep

ex 2 : Abdomene :

3 s x 15 rep

Daca o ti in ritmul asta vei lua in greutate uniform fiind-ca vei stimula anumite zone ale corpului si vei avea corpul tonifiat ,fara grasime multa (Adica vei avea grasime , nu multa si nu va fi sesizabila wink )

Succes  tummenupp

#197 2009-08-25 16:21:50

swan_
Full member

pana acum faceam doar abdomene poate e mai ok sa lucrez si altceva.oricum la mancare am grija, desi vreau sa ma ingras nu bag fast food in mine pt ca nu vreau sa ma trezesc cu celulita sau altele.multumesc!smile
offtopic:fata din primul filmulet e suuuupaer tare!!drool

#198 2009-08-25 19:44:09

skumpi
Vizitator

Boom Boom....dupa cat tp se vad efectele lucratului la sala ? big_smile

#199 2009-08-25 20:12:31

Boom_Boom
New member

Asta depinde de multe de ex : geneticul tau , alimentatie ,anternament ...de regula cam dupa 3-4 luni se vede ceva ,apoi daca ai peste 1 an ai deja o forma mult mai buna fata de la inceput (tu poate nu o sa vezi cesti ce pe tot parcursul timpului,dar unele persoane daca te vad mai rar ...or sa remarce majore schimbari )  smile

#200 2009-08-25 20:16:23

swan_
Full member

sunt tare curioasa cum arati boom_boom:)imi plac fetele care fac sport,sala desi eu sunt cam lenesa.poate pui o poza cu tine.

#201 2009-08-25 20:18:55

skumpi
Vizitator

asa ma gandeam si eu ... dupa 3 luni...
iar legat de alimentatie...ce e indicat sa mananc ca sa pun mai mult ? big_smile
geneticu...aici stau cam rau lol seaman cu taica`mio care seamnana cu bunica`mea care era tare slabuta saraca sad

#202 2009-08-25 20:22:22

Boom_Boom
New member

dely a scris:

sunt tare curioasa cum arati boom_boom:)imi plac fetele care fac sport,sala desi eu sunt cam lenesa.poate pui o poza cu tine.

Imi pare rau ca te dezamagesc , dar prefer sa ramin anonima  tillfreds

skumpi a scris:

asa ma gandeam si eu ... dupa 3 luni...
iar legat de alimentatie...ce e indicat sa mananc ca sa pun mai mult ? big_smile
geneticu...aici stau cam rau lol seaman cu taica`mio care seamnana cu bunica`mea care era tare slabuta saraca sad

Pai in primul rand carnea(care contine proteina si ea creste muschiul ),prin exercitii vei avea acea forma ,acel tonus de invidiat , iar restul orez ,cartofi,banane ,dulciuri(carbo- care iti da energie pentru a sustine un efort - deaia se spune ca masa de dimineata e f importanta deoarece la un om normal trebuie sa sustina efortul pe intreaga zi ...apoi daca faci sport masa dinainte cu 2 h de antrenament conteaza si cea de dupa --->concluzie Carbo consumi doar cand urmeaza sa ai energie ptr a sustine un efort )

Cu timpul o sa vezi cum iti merge ..depinde  tongue

Ultima oara a fost editat de Boom_Boom (2009-08-25 20:26:06)

#203 2009-08-25 20:24:13

swan_
Full member

de  la gat in jos?smile

#204 2009-08-25 20:27:21

Boom_Boom
New member

dely a scris:

de  la gat in jos?smile

Nop ...Sorry  styrka

#205 2009-08-25 20:30:41

swan_
Full member

sad offf.bine.poate te razgandesti.smile

#206 2009-08-25 20:31:50

skumpi
Vizitator

deci sa bag niste dulce inainte de antrenament acklad si sa pap f bine inainte si dupa...asta inseamna seara ca eu merg de pe la 6 la sala...  big_smile bun...

#207 2009-08-25 20:35:02

Boom_Boom
New member

skumpi a scris:

deci sa bag niste dulce inainte de antrenament acklad si sa pap f bine inainte si dupa...asta inseamna seara ca eu merg de pe la 6 la sala...  big_smile bun...

..dulce dupa antrenament ,ca atuncea scade glicemia si trebuie sa creasca insulina in corp tongue

Si mincare ..moderat ,nu ca un baiat sa bagi la greu ...regula !!! : carnea sa nu lipseasca din alimentatie ,mai bine maninci carne goala preparata ..cu legume decat alte prostii ...astfel sti ca nu o sa scazi in masa musculara  tongue

#208 2009-08-25 20:46:04

skumpi
Vizitator

pai carne cam mananc in fiecare zi....
pai nu bag ca si un baiat...ca nu pot... am ajuns undeva la 15 - 20 kg la picioare...lucrez ca gantere de 4-5 , depinde de exercitiu... azi am reusit sa fac la piept singura cu bara de 15 kg big_smile avansez incet incet...mi`a crescut si rezistenta si forta in 3 saptamani...

#209 2009-08-26 00:44:31

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

am ajuns la 49 big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.