|
Nu esti logat.
Vergeturi#1 2007-08-30 18:30:00
vergeturivruiam sa postez mai demult .nu stiu ce sa fac si nici cum sa le combat sunt plina de vergeturi pe fundulet si pe coapse si pe partea posterioasra a gambelor.(off nu pot sa port si eu un costum la mare:().am auzit numai ca masajul ar mai putea face ceva..stie cineva de vre o crema sau un remediu pentru prevenirea aparitiei si tratari a lor..pls help:D take me as i am or watch me as i go! Offline #2 2007-08-30 18:33:13
Re: vergeturiDin pacate nu poti trata vergeturile deja facute demult, adica cele albe, daca sunt rosiatice mai poti folosi ceva creme, cum ar fi mustela gel....o varianta pt cele albe ar fi laserul. #3 2007-08-30 18:59:41
Re: vergeturidin cate stiu eu vergeturile albe,care le ai de mai mult timp se pot trata doar cu laser-ul,nu am auzit cazuri care s-au tratat cu vreo crema anume... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #4 2007-08-30 19:02:18
Re: vergeturiam observat ca am si eu cateva rosiatice dar nu ma deranjeaza asa de mult, mai ales ca m-am si bronzat.. sa inteleg ca astea ale mele o sa se faca albe? I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #5 2007-08-30 19:03:13
Re: vergeturida in timp daca nu folosesti ceva pt ele o sa se faca albe. Publicitateloading...
#6 2007-08-30 19:06:54
Re: vergeturiai spus ceva de mustela gel.. gasesc la farmacie? I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #8 2007-08-30 19:09:30
Re: vergeturiok, ms I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #10 2007-08-30 19:14:44
Re: vergeturipai si laserul chiar le indeparteaza??revine pielea cum a fost???? take me as i am or watch me as i go! Offline #11 2007-08-30 19:17:49
Re: vergeturiAsa cica....trebuie sa te interesezid aca vrei sa faci asta. #12 2007-08-30 20:24:16
Re: vergeturiSi eu am aceeasi problema cu vergeturile. Au aparut atat la pubertate, cand am crescut brusc in inaltime, cat si mi tarziu, din cauza oscilatiilor in greutate. Si eu as vrea sa scap de ele, asa ca la prima vizita la dermatolog pentru a trata o acnee rebela, nu am uitat sa intreb si de tratatarea chirurgicala a vergeturilor si a celulitei prin diverse creme(fiind o clinica de dermatologie buna, unde se fac mai multe interventii). Raspunsul ar putea dezamagi pe multe dintre noi: celulita nu se poate trata cu "creme minune", iar vergeturile cicatrizate nici atat... Intr-adevar, prin chirurgie laser vergeturile se pot trata, insa cum plastic s-a exprimat doctorita : " la prima asezare pe scaun, pielea tratata va crapa din nou...chiar mai rau". Nu stiu ce interes ar fi avut sa minta, nu era in avntajul ei si stiu ca e o doctorita buna. Daca sunt fete care au reusit sa se trateze de vergeturi fara probleme si sa se mentina, sa ne spuna si noua cum au reusit. eu una am inceput sa ma resemnez...plus, ca, proaspat intoarsa de la mare pot spune ca nu am vazut apropae nici o fata pe plaja, oricat de slaba, fara un pic de celulita sau o vergetura pe ici colo. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-08-30 20:24:54) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #13 2007-08-30 23:52:36
Re: vergeturieu sunt f slaba si am 2-3 vergeturi..din fericire celulita nu am si sper sa nu imi apara ( dar mai bine arata mama mea care la 47 d ani -am observat stupefiata - nu are o vergetura sau o urma d celulita ; ea are probleme cu niste vase d sange sparte p picior dar asta e partea a doua ) eu ma gandesc k imi apar din cauza oscilatiei greutatii...oare dak ma mai ingras imi dispar? k mie asa mi s parea... Offline #14 2007-08-31 00:03:29
Re: vergeturisport, regim cat de cat (imp e sa fie sanatos ) + un masaj (nu cred k conteaza k e crema anticelulitica sau nu) si se previne aparitia altora. s-ar putea sa nu se mai vada nici alea care sunt asa rau http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-08-31 14:15:12
Re: vergeturivergeturile din cate stiu eu nu mai avem ce sa le mai facem, dar macar sa incercam sa nu mai facem altele pe langa cele pe care le avem, deci ar fi bine sa hidratam bine pielea ca sa ii oferim elasticitate si astfel s anu mai "pocneasca" si sa ne trezim cu noi "surprize". Eu ma dau cu ulei zilnic si tot am obs. ca am la un picior sus cateva vinisoare rosii, acum sper s anu pocneasca si sa treaca in timp. Offline #16 2007-08-31 14:30:58
Re: vergeturieu am pe fese,,,,si le am de multisor..pakt k am doar 16ani si ceva..au aparut probabil ptru k slabesc si ma ingras...de fapt knd se pune ceva,pe funduletz se pune..si se da jos prd..nu po sa fiu grasu:P Offline #17 2007-08-31 14:36:56
Re: vergeturieu nu prea am vergeturi,daca stau bine si ma analizez am doar vreo 2-3 linii foarte subtirele ele care daca nu "le cauti" nu se prea vad,dar in schimb am niste venisoare de toata frumusetea.pe picioare is plina de ele,daca nu as fi bronzata s-ar vedea prea de tot.nici nu stiu ce sa fac cu ele,poate anu viitor ma voi duce la o clinica speciaizata sa vad ce se pot face cu capilarele pe care le am... Ultima oara a fost editat de Ank-Su-Namun (2007-08-31 14:40:01) ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #18 2007-08-31 20:35:14
Re: vergeturiuff slabitu si ingrasatul asta:(... take me as i am or watch me as i go! Offline #19 2007-09-01 04:35:47
Re: vergeturimie mi-a cumparat mama Supliform si am prospectul in fatza, pe care scrie asa: Recomandari: celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, ble bla bla... Deci Supliform merge si la vergeturi "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|