|
Nu esti logat.
Vergeturi-5#77 2008-06-19 22:01:21
Re: vergeturi
si eu am patit ceva de genu.si cu mai multe faze:dak nu mananc pana seara y m uit in oglinda,ma vad slaba:))) dak dau cu crema pt celulita,vad k nu mai e,si a doua zi si tot asa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #78 2008-06-19 22:05:07
Re: vergeturicredeam ca sunt singura si eu care credeam ca face crema aia minuni dar se pare ca nu...offf offf noroc ca a doua zi ne arata oglinda adevarul Offline #79 2008-06-19 22:07:41
Re: vergeturiarata mereu adevarul dar nu vedem noi e o diferenta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #81 2008-06-19 22:54:16
Re: vergeturieu n-am oglinda in care sa ma vad pe de-antregu, asa ca nu vad in fiecare zi celulita \/ www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#82 2008-06-19 23:05:04
Re: vergeturisi eu am descoperit ca am chestii d astea p fund am vazut.. si sunt rosii..da dici exista nu e corect Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #83 2008-06-19 23:08:02
Re: vergeturisunt multe chestii care nu sunt corecte,si eu imi pun aceiasi intrebare,dupa ce ca exista n boli din ce in ce mai grave mai avem de confruntat si "boli" de piele,barbatii nu au nimic....off Offline #84 2009-05-07 08:45:44
Re: vergeturiin 2 saptamani mi-ai aparut vergeturi rosii pe sani, si simt ca innebunesc ! ce sa fac? cuc. Offline #85 2009-06-13 15:19:47
Re: vergeturiEu am vergeturi pe fund si in spatele genunchilor si le am de catuva ani buni, de cand eram in generala, atunci erau rosii si nu m`am ocupat de ele, nestiind ce sunt si am crezut ca imi vor trece cu timpul . Anul asta am fost la dermatolog si bineinteles am intrebat`o pe doctora si mia zis ca nu mai am ce sa le fac (sunt albe) dar mi`a recomandat crema pentru drenaj de la Elmiplant sa le estompeze, dar nu prea cred ca ar avea vreun rezultat deoarece stiam ca este pentru celulita crema, dar voi incerca . Mai am vergeturi si pe sani, dar foarte usor vizibile, si mi`a recomandat o crema de vergeturi de la Elancyl, m`am interesat si este cam scumpa . Daca stiti vreo metoda mai eficienta care a dat rezultate sa ma anuntati si pe mine, chiar as vrea sa fac ceva desi stiu ca nu prea mai se poate acum Offline #86 2009-06-13 19:32:29
Re: vergeturiMie tipa de la masaj mi-a recomandat sa iau vitaminele A, D si E...confera elasticitate pielii. when the pomp lights up,you shoot. Offline #87 2009-06-13 22:35:02
Re: vergeturisi eu am avut vergeturi si albe si rosii,mai ales de cand am slabit vreo 6-7 kg.am incercat tot felu de creme minune si nimic.am inceput sa merg la aerobic(pentru a slabi 1-2kg si pentru intretinere) si surpriza: acum,dupa vreo 3-4 luni de aerobic cele rosii mi-au disparut iar cele albe nu se mai vad asa de tare(e diferenta mare fata de cum aratam inainte).si acum fac sport cat de mult pot,in sensul ca merg la aerobic o ora pe zi si daca nu pot sa ajung fac acasa 30 de minute-o ora,sau merg pe stadion si alerg.si beau 2 litri de apa/fresh pe zi,sau poate chiar mai mult.la mine doar sportul a dat roade(vizibil).asa ca puteti incerca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|