homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Unghiile......

#1 2007-08-30 18:52:24

andreealina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

Unghiile......

Unghiile, un moft sau un lucru necesar?O placere sau un chin?.....Ce reprezinta manichiura pentru unele dintre voi si poti caracteriza o persoana dupa maini?......:-?

#2 2007-08-30 18:56:54

andrutza
Vizitator

Re: Unghiile......

Eu cred ca pt o femeie  manichiura si mainile ingrijite reprezinta un semn de rafinament si de eleganta.......si da, poti caracteriza un om si dupa maini.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-08-30 20:26:52)

#3 2007-08-30 19:00:07

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

cel putin in vacante imi fac unghiile de 2 ori pe saptamana. ma simt rau, ciudat cand am unghiile nefacute. din pacate iarna mi se rup frecvent, dar si asa incerc sa am grija de ele.
poti caracteriza o persoana dupa unghii, dar doar dintr-un anumit punct de vedere. nu pun accent pe lucru asta prea mult cand e vorba de ceilalti.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#4 2007-08-30 19:03:38

andreealina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

Dar la barbati? Conteaza la fel de mult sa aibe manichiura facuta ?

#5 2007-08-30 19:05:41

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

pt mine cel putin conteaza sa aiba unghiile taiate ( nu mancate lol ) si curate.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

Publicitate

loading...

#6 2007-08-30 19:06:16

andrutza
Vizitator

Nu sa aiba manichiura cu lac, eu nu suport asta, dar sa aiba unghiile ingrijite adica sa le taie si sa le curete frecvent.

#7 2007-08-30 21:03:15

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu cred ca unghiile facute, ingrijite tin de bunul simt. nu trebuie sa fii foarte eleganta sau rafinata ca sa ai grija de unghiile tale, eu mi le fac tot timpul, macar cu un lac transparent... chiar si cand merg la sala, la munte etc. cand vad o tipa cu unghiile neingrijite in mod clar scade in ochii mei, indiferent de ce tzoale scumpe are pe ea, fitze si asa mai departe.
valabil si pt barbati (dar fara lac, de preferat big_smile )

Just like a tattoo
I'll always have you...

#8 2007-08-30 22:28:59

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu pot spune ca sunt obsedata de unghiile mele...imi fac si manichiura si pedichiura de doua ori pe saptamana in culori diferite! am un dulapior plin cu oje:D am noroc de niste unghii rezistente

#9 2007-08-30 22:34:21

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu puiului ii mai fac unghiile cu lac. eu mai tot timpul el tzin in apa si nu my se rup delok si sunt chiar tari big_smile. eu uneori nu prea am timp sa-mi fac unghiile dar macar le tai smile chiar daca nu-s date cu lac sau oja nushu de care... ma simt mai bne cu ele taiate decat lungi cat urechile.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-30 22:35:38)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#10 2007-08-30 22:36:17

andrutza
Vizitator

Eu nu reusesc sa mi-o fac singura, nu ma pot da bine cu oja nu o intnd cum o face o manichiurista nu stiu dc....cred ca e o tehnica ceva

#11 2007-08-30 23:04:49

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu mai mereu am unghiile date cu oja...si destul de lungi, desi mi s-a spus ca asta nu se potriveste cu profesia mea...de obicei folosesc oja rosie sau lac transparent. si mi le fac des...daca sunt cu oja rosie...chiar si la 2 zile pt ca mai sare si nu suport asta...nu stiu cum pot sta unele femei cu oja asa sarita de pe unghii.......cah! tine de educatie, de respectul de sine...de igiena..pana la urma!

Ultima oara a fost editat de mika (2007-08-30 23:05:52)

#12 2007-08-30 23:06:33

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ca venii vb de oja tre sa-mi refac pedichiura big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#13 2007-08-30 23:23:29

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

mika a scris:

eu mai mereu am unghiile date cu oja...si destul de lungi, desi mi s-a spus ca asta nu se potriveste cu profesia mea...de obicei folosesc oja rosie sau lac transparent. si mi le fac des...daca sunt cu oja rosie...chiar si la 2 zile pt ca mai sare si nu suport asta...nu stiu cum pot sta unele femei cu oja asa sarita de pe unghii.......cah! tine de educatie, de respectul de sine...de igiena..pana la urma!

dar ce profesie ai de ti s-a zis ca nu e ok cu unghii rosii? ce legatura are atata timp cat sunt ingrijite si curate? urasc oamenii astia neutral

Ultima oara a fost editat de annna (2007-08-30 23:30:36)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#14 2007-08-30 23:39:12

persifona
Vizitator

Mika e stomatolog smile

Si mie imi place sa le am aranjate si lacuite sau ojate, dar mi-e atat de lene sa mi le fac cateodata, ce nu va puteti inchipui. Sunt si extrem e perfectionista cand vine vorba de ele si imi ia vreo 1 ora si jumtate sa le curat, sa le pilesc si sa le dau cu lac asa cum imi place, asa ca de multe ori ma cam lipsesc. Mai merg la manichiura din cand in cand si-mi mai fac cate-un french, care imi place de mor, dar pe care nu-s in stare sa mi-l fac singura, dar in ultima vreme am cam rarit-o si cu asta, ca mi s-au rupt unghiile si cand le am scurte nu le dau decat cu un lac asa. Nu-mi plac unghiile mici si scurte date in culori aprinse sau cu negru.

#15 2007-08-30 23:57:40

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

am auzit ca nu se mai poarta unghile mari sau manechiura french.....se poarta mai scurte

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#16 2007-08-31 00:03:45

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

La mine sunt SCURTE si cam atat .. curate of course. Tastez multe ore pe zi si nu imi place sa le am lungi .. inca din liceu m-am obisnuit sa le tai. Si la Karate nu e placut sa strangi pumnul cu unghii lungi .. mai ales cand lovesti pe careva big_smile

#17 2007-08-31 00:17:33

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dojo a scris:

Si la Karate nu e placut sa strangi pumnul cu unghii lungi .. mai ales cand lovesti pe careva big_smile

c centura ai? big_smile

eu mi le tai cat pot de des, desi nu imi place de nici o culoare si se intampla sa nu vad cand rasare cate un coltisor. mi se intampla sa mai si uit de ele, dar ma tin in limitele bunului simt. dar am prostul obicei de a imi lua oja de pe ele si chiar daca sunt proaspat facute, pana a 2a zi arata cam urat tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#18 2007-08-31 00:58:53

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu am unghiile lungi. am noroc ca sunt tari...de prin clasa a 6a m-am obisnuit cu ele lungi si daca mi se mai rupe vreuna si sunt obligata sa le tai pe toate ma simt asa ciudat. Mi-am schimbat si scrisul sa pot tine pixul in mana cu unghiile...si tastatul la tastatura...dar acum mi se pare ceva normal.... smile Nu va zic ce probleme aveam la scoala si liceu cu scrisul la tabla...mai ales daca creta nu era destul de lunga. lol
Imi place la nebunie manechiura french....dar nu reusesc sa mi-o fac singura....desi am incercat... Ma mai dau cu lac...cu oja de obicei mi-e leneeeee...ca dureaza pana ma dau...apoi pana se usuca oja (asa lacul e mai rapid)...si am o leneee... plus ca oja sare super repede si trebuie la cel putin 2 zile sa ma dau din nou. Asa ca lacul e mai rapid. smile
In schimb le pilesc ca sa aiba o forma...le tai pielitele...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#19 2007-08-31 08:24:50

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu le tin lungi si de obicei le am date cu oja rosie :-X
eu nu tin cont de faptul ca se poarta sau nu se poarta,daca mie imi place va fi la moda :-P
la barbati,imi place sa le aiba curate dar nedate cu lac sau ceva...cah....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.