homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Unghiile......-2

#20 2007-08-31 09:08:48

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: Unghiile......

si eu le tin lungi...date in toate nuantele posibile.le mai fac cu modele sau french pentru ca sunt fff elegante asa.mai ma dau si cu oja rosie...numai ca ma enerveaza ca se duce greu si intotdeauna ramane o culoare rozie pe unghie dupa ce dau cu acetona big_smile . nu prea ma uit eu la unghiile altora, nu judec omul dupa maini smile dar cand vad pe cineva cu parul imbacsit, nespalat....mor nu alta.atunci chiar zic in gand...."ce jegoasa e si asta " smile pur si simplu nu suport smile

#21 2007-08-31 09:26:32

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu le ti lungi si cu modele smile si mi le fac singura ca altcineva n-are cine sa mi le faca smile

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-08-31 09:27:54)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#22 2007-08-31 10:41:40

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

annna a scris:

mika a scris:

eu mai mereu am unghiile date cu oja...si destul de lungi, desi mi s-a spus ca asta nu se potriveste cu profesia mea...de obicei folosesc oja rosie sau lac transparent. si mi le fac des...daca sunt cu oja rosie...chiar si la 2 zile pt ca mai sare si nu suport asta...nu stiu cum pot sta unele femei cu oja asa sarita de pe unghii.......cah! tine de educatie, de respectul de sine...de igiena..pana la urma!

dar ce profesie ai de ti s-a zis ca nu e ok cu unghii rosii? ce legatura are atata timp cat sunt ingrijite si curate? urasc oamenii astia neutral

nu e vb de unghii rosii...nu prea e voie la noi cu unghii lungi, dar eu lucrez numai cu manusi...si cand imi tai unghiile ff scurte parca imi lipseste ceva, devin can neindemanatica

#23 2007-08-31 11:32:03

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu cred ca manichiura french nu se demodeaza niciodata.iarna mi se rup si nu le pot tine lungi dar vara le am lungi.din punctul meu de vedere conteaza foarte mult unghiile la o persoana.atat la barbati cat si la femei.

expect the worst , hope for the best!

#24 2007-08-31 12:11:08

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

oana_ a scris:

eu cred ca manichiura french nu se demodeaza niciodata.

corect smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#25 2007-08-31 12:29:10

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

mika a scris:

annna a scris:

mika a scris:

eu mai mereu am unghiile date cu oja...si destul de lungi, desi mi s-a spus ca asta nu se potriveste cu profesia mea...de obicei folosesc oja rosie sau lac transparent. si mi le fac des...daca sunt cu oja rosie...chiar si la 2 zile pt ca mai sare si nu suport asta...nu stiu cum pot sta unele femei cu oja asa sarita de pe unghii.......cah! tine de educatie, de respectul de sine...de igiena..pana la urma!

dar ce profesie ai de ti s-a zis ca nu e ok cu unghii rosii? ce legatura are atata timp cat sunt ingrijite si curate? urasc oamenii astia neutral

nu e vb de unghii rosii...nu prea e voie la noi cu unghii lungi, dar eu lucrez numai cu manusi...si cand imi tai unghiile ff scurte parca imi lipseste ceva, devin can neindemanatica

mda... ma gandeam ca sunt oameni atat de bagaretzi care au venit cu asa sfaturi... ca nu se potrivesc unghiile roshii daca esti stomatolog tongue ideea e sa nu te incomodeze in ce ai de facut... si asta e valabil la orice meserie... cred eu!si o unghie de lungime medie, nici taiata din carne, nici gheara cred ca e ok...

eu incerc sa am grija de ele... adica sunt in 99% din cazuri curate... si data cu un lac eventual... pacat ca nu am noroc de niste unghiutze rezistente.. nush ec sa le mai fac sa creasca un pic... nu va imaginati ca vreau niste unghii gigant... vreau sa nu se mai rupa din carne... sa arate asa nashpa... ca daca se rupe una, maxim 2... trebuie sa la tai pe toate sad am incercat de la lamaie la unei incins, la ceapa... niciun rezultat! cred ca e f important sa aiba o forma si sa fie curate...
cat despre domni... sa le aiba taiate... si curate!(nu zic ca ma scoate din nervi cand il aud din baie scartaitul ala de la unghiera, aproape la fiecare dush al lui iubi neutral dar aia e... am cunoscut eu si din aia cu copite... care n-au vazut unghieara de ani de zile... deci mai bine cu iubi big_smile )aaaa...  si mi se pare deplasat sa-i vad cu unghiile date cu lac; no offense... e parerea mea big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2007-08-31 12:31:48)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#26 2007-08-31 12:47:49

suteusimona
Full member
Inregistrat: 2006-11-15

Sunt zile cand nu-mi fac manichiura( in sensul ca le dau cu lac, le tai pielitele, le dau cu dezinfectant) dar tin sa fie curate in mod neaparat.Dupa maini in mod sigur poti face o caracterizare dar una generala.

#27 2007-08-31 14:34:47

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

are cineva vreo'reteta' ptru unghiile care se rup?ma chinui de juma de an,,,le-am gasit o forma ok..am grija de ele..le mai dau q lac incoor....q mov,albastru sau negru..dar ma pftik k se rup,se exfoliaza..si dak se pur 2-3,trebe taiate toate.iar calciu si nuj ce vitamine in permanentza,,folosesc fel de fel de lotioni si lacuri anti-exfoliere j ptru hranire..da nik:(

#28 2007-08-31 14:47:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cand mi se rupeau unghiile foloseam "lotiune pt tratarea unghiilor" de la farmec.si am fost multumita.

expect the worst , hope for the best!

#29 2007-08-31 14:48:14

andrutza
Vizitator

incearca sa stai cu unghiile 10 min pe zi in ulei de masline incalzit.....

#30 2007-08-31 16:55:56

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

deadrose a scris:

dojo a scris:

Si la Karate nu e placut sa strangi pumnul cu unghii lungi .. mai ales cand lovesti pe careva big_smile

c centura ai? big_smile

Albastra, 5Kyu. Numai ca nu am mai mers in dojo de aproape 1 an. Am avut si probleme cu spatele si job-ul m-a dat peste cap. Acum sper ca voi putea reincepe antrenamentele wink

Oricum am pastrat unghiile scurte, pentru ca m-am obisnuit prea mult asa wink

#31 2007-09-16 20:42:47

fluturasul
New member
De la: Arad
Inregistrat: 2007-09-16

unghiile mele sunt cu gel..le tin cateva luni pe an..si mereu sunt french si nu le las mari...ci normale.....pt ca spal calc..fac curat.....si nu imi permit sa fie mari....

#32 2007-09-17 07:59:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

un chin e pentru mine

#33 2009-02-20 17:33:25

adela26
Full member
Inregistrat: 2008-02-14

buna ziua.. am si eu o intrebare .. azi am cumparat stampila si matrice cu desene pt unghii ... am incercat sa le folosesc dar nu imi iese deloc... mai mult m-am enervat .. cum sa fac ?cum se foloseste? ...multumesc

#34 2009-02-20 17:44:07

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

adela vezi ca era un topic mai mare...cu peste 50 de pagini cred in care se vorbea despre stampilele astea....si au explicat fetele cum se face..da o cautare... puss

#35 2009-02-20 17:47:35

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

adela uite aici topicul la care ma refeream.. rasfoieste-l si vei vedea ca s-a scris o gramada despre stampilele astea..
http://forum.anticonceptionale.ro/t1118 … hiura.html

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#36 2009-02-20 18:45:19

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

adela26 a scris:

buna ziua.. am si eu o intrebare .. azi am cumparat stampila si matrice cu desene pt unghii ... am incercat sa le folosesc dar nu imi iese deloc... mai mult m-am enervat .. cum sa fac ?cum se foloseste? ...multumesc

pui vopseaua pe unu din modelele de pe matrice/sablon, razi cu o lama (normal ar trebui sa primesti si lama cand iei stampila) si apoi pui stampila pe modelu ala, vopseaua/oja se lipeste de stampila si o pui pe unghie

hjarta

#37 2009-02-24 18:02:19

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

mie mi se rup rau unghiile sad
inainte prin liceu erau f tari si le puteam tine lungi,date cu oja ,faine tare
acum se exfoliaza si se rup tare nashpa neutral
am incercat ceva intaritoare dar nik
cine stie ceva eficient pt intarirea unghiilor?

They can because they think they can.

#38 2009-02-24 18:19:34

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

tratamentul de la farmec si uleiul de ricin. era un topic cu tratamente....

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.