|
Nu esti logat.
Vindecare HPV-5#77 2007-11-27 12:47:01
Re: Vindecare HPVas mai vrea sa mai stiu si cateva lucruri....pot avea o viatza normala...adica..mai tarziu pot face copii fara sa risc sa ii infectez...iar cu partenerul trebuie sa folosesc de fiecare data prezervativ pt a nu ii transmite si lui?dupa cauterizare pot sa reapara acele bubitze?sry daca va stresez ku intrebarile...dar dr la care am fost nu mi-a dat prea multe detalii....si n-am cu cine sa discut despre aceasta problm....din cate am intzeles nu o sa scap niciodata de ea.. Offline #78 2007-11-27 13:28:48
Re: Vindecare HPVJust_me2007....de unde sa fii luat tu condiloamele astea? cel mai probabil de la partener....asa ca eu nu grija lui as purta-o. evident, contactele sexuale ar trebui sa fie protejate.....vei putea face copiii, da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #79 2007-11-27 15:04:46
Re: Vindecare HPVproblm ku parteneru...ii port grija pt k nu de la el le-am luat...inca nu am avut rel intime cu el...si nu vreau sa ii transmit si lui.....si cel mai rau e....ca nu stiu cum sa ii spun ce am ....tzin f mult la el si as vrea sa fac in asha fel incat sa raman cu el...ti-as ramane recunoscatoare daca ai putea sa imi dai si mie un sfat legat de dilema mea....multumesc Offline #80 2007-11-27 15:07:39
Re: Vindecare HPVpai....sincer cred ca doar direct se poate spune....iata ce mi-a facut nemernicul de dinainte....altfel...nu vad cum! sa speram ca va intelege Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2007-11-27 15:09:11
Re: Vindecare HPVdoctoressa...daca sunt condiloamele prezente nu se poate transmite hpv chiar daca e folosit prezervativul? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#82 2007-11-27 15:11:15
Re: Vindecare HPVba da! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #83 2007-11-27 15:13:52
Re: Vindecare HPVam intrebat si mai sus....cea mai eficienta sol este cauterizarea???si vroiam sa stiu daca raman semne ale cauterizari..... Offline #84 2007-11-27 15:26:35
Re: Vindecare HPVnu ramin semne Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #85 2007-11-27 15:33:58
Re: Vindecare HPVmultumesc...si scz pt atatea intrebari....da abia aseara am aflat asta...si sunt inca super stresata...sau chiar mai mult decat stresata.....si nici nu am cu cine sa vb despre asta.... Offline #86 2007-11-27 15:35:12
Re: Vindecare HPVcu noi.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #87 2007-11-27 16:14:39
Re: Vindecare HPVam mai citit pe unele site-uri ca ginecologul poate "confunda" molluscum contagiosum cu condiloamele ?asa este?pana ajung la dermatolog...vreau sa am oarecum o speranta ca totushi nu am ceva chiar atat de grav...si dak am condiloame..tre sa am neaparat si hpv?sau poate iesi negativ testul papa? Offline #88 2007-11-27 16:16:17
Re: Vindecare HPVcandiloame =hpv.se da se pot confunda cele doua VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #89 2007-11-28 21:40:21
Re: Vindecare HPVam fost azi la dermatolog....si mi-a zis sa nu imi fac probleme....k de virus se poate scapa.....am intzeles ca sunt 100 de tipuri...si din cele 100 majoritatea se trateaza....si unele trec de la sine...deci ...din kte mi-a explicat....nu vad motive chiar asha mari de ingrijorare daca se depisteaza hpv... Offline #90 2007-11-28 22:45:31
Re: Vindecare HPVdupa ce se depisteaza hpv se face tiparea pt a vedea daca e de risc crescut sau scazut mami de minuni Offline #91 2007-12-10 16:41:32
Re: Vindecare HPVdaca fac bai de sezut cu ceai de galbenele dupa cauterizare are ceva???sau cu ce ash putea sa ma mai dau in zona respectiva in afara de unguent cu tetraciclina k sa se vindece mai rpd??k am uneori usturimi cam greu de suportat... Offline #92 2007-12-10 16:57:20
Re: Vindecare HPVeu zic sa respecti indicatiile medicului...altfel iti poate zice in final ca de aia nu s a vindecat pt ca nu l ai ascultat...daca vrei tu poti sa faci...e drept ca musetelul are efect calmant... happy with him...inlove with him... Offline #93 2007-12-10 18:49:41
Re: Vindecare HPVjust_me2007 , ai facut cauterizare la dermatolog, e rau?, doare? cam cat dureaza pana se vindeca? Offline #94 2007-12-10 22:24:58
Re: Vindecare HPVla dermatolog am fost....doare putzin knd itzi face anestezia....si de vindecat...mi-a zis k se vindeca cam in 10 zile....dupa cauterizare e putzin mai rau....io de exemplu mai am senzatzii de usturime....si mi-a zis sa imi pun comprese cu unguent cu tetraciclina...si violet de gentiana... Offline #95 2007-12-11 08:55:50
Re: Vindecare HPVunde ai fost? eu sunt din bucuresti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|