|
Nu esti logat.
Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauza-4
#58 2007-09-06 13:54:57
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzaaiurea relatiile astea la distanta... din fericire, eu am avut doar una serioasa asa... si am bocit de am spart cateva luni( de dor) pana... am trecut la bocitu' cauzat de despartire.. Offline #59 2007-09-06 14:00:00
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauza ..aiurea..si cum eu sunt si genul care plange ff ushor din kuza lui.e aiurea k nu am stat nici1data asa de mult despartiti.anul trecut era a12a..si era mai ushor.invineri seara si tot weekendul stateam merem impreuna si tot i simteam dorul pe miercuri deja...asa..o sa fie aiurea. Offline #60 2007-09-06 14:03:35
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzamicaella are derpate el 20 eu 17..blu_elf...noi am mai vb pe mess....dar am uitat sa iti zik aceasta noutate;)......nu m-am suparat micaella nu am dc eu vreau sfaturi si pareri.....si nu-s suparacioasa d felul meu asha ca..ms....d parerea ta.......kitty parerea mea este ....k sa vedeti..oricum e grea si rea o relatie la distanta pe propria mea experinta....1 pntr ca va calca si el stramb...oricat d mult ar tine la u....2...pntr ca si u ajungi la limita ta....dar iti uresc succes!!poate la tn va fii altfel Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #61 2007-09-06 14:04:29
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzapuiu meu ...a fost plecat 7 luni...ne`am certat ...incontinuu cat a fost plecat...dar ne impacam imediat...din prostii ne certam..acum...e acasa si ne impacam f bine... l`am cerut de barbat a acceptat...ce poate fi mai mumos? : http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #62 2007-09-06 14:17:53
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzafelicitari:P Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-06 14:19:31
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o PauzaFetelor, oricat de experimentate suntem noi, niciodata nu vom gandi k un barbat, as fi vrut sa aflu si parerea unui barbat cu privire la aceasta "pauza"... Offline #64 2007-09-06 14:34:57
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzapentru al meu pauza=despartire. am vbit despre asta intr-o zi. Offline #65 2007-09-06 15:20:47
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzapai avem si noi pe acest forum macar un barbat care poate sa ne raspunda nu?poate se incumeta si raspunde:D Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #66 2007-09-06 15:37:01
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzacodynna eu cred ca tu esti cam copilutz... micaella a zis bine ce a spus...mai bine docalizeaza-ti energia asupra lui decat sa-ti omori neuronii cu dropu de sare Offline #67 2007-09-09 09:41:13
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzasi eu am un prieten de 9 luni...la inceput am fakut km vreo 3-4 pauze de o saptamana ...ptr k nu jtiam eu c vreau si normal k el nu avea nimik de komentat.pauzele astea le faceam ptr k m plictiseam de el...dar kum il vedeam k sta de vorba ku alta sau k nu imi mai da atentie delok nici makr k amici ,inebuneam...ma miram k el se impaka ku mien de kte ori vroiam eu si intr-un fel imi parea rau k eu imi kam bateam jok...ba il iubeam,ba ma pliktisea...pana knd a inceput sa ma trateze ku indiferenta si akum i`m in love with him...nu pot s ma desp de el ptr nimik in lume...il iubesc mult...mai ales k el a fst primul in tte in viatza mea...aja k pauzele astea nu`s kiar aja de rele...nu mereu... Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline #68 2007-09-09 09:50:57
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauza
mooam c poveste:))Seamna ku a mea...mey deci aja fak si eu,asa se intampal si ku mine,insa eu am inkredere in el si ami ales in prietena mea.normal k la inceput ma deranja si pe mine ptr k el a fst inebunit dp preitena mea timp de 2 luni,dar dp c a kun ku adevarat nu i-a mai plakut de ea,ba mai mult nu prea o mai sufera...asa k faza ku prietena e km najpa...eu nu fak nimik in privinta asta si las lukririle s mearga de l sine...nu imi fak ganduri rele...dak va face vre`un pas greshit"adio"...akum c o fi o fi...relatia merge super si nu au intervenit probleme...insa u nu trebuie s il stresezi ku gelozii sau s ii zici tt timpul"a k tie iti place de pr meaa"ptr k lui poate kiar s nu ii plak si prin ceea ce ii spui u s il faci s il intereseze prietena ta...imi pare rau ptr tine,dar trebuie s diskutati...intr-o relatie komunikarea e cea mai importanta....spunei tt ce te deranjeaza si pune-l in lokul tau...aja e cel mai bn si aja isi va da seama k a greshit...eu una aja fak... Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline #69 2007-09-09 10:08:47
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzaeu zic ca mai mult ca sigur pentru un baiat pauza este despartire....am invatat cum gindeste un baiat si sunt foarte orgoliosi...si asta e si parerea mea. iubind dincolo de moarte Offline #70 2007-09-09 21:40:28
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzaaleksandra4U ....ms pntr ce ai zis...am renuntzat oricum la faza cu gelozia si cu prietena....e mai bine asha..fetelor...el d doua zile se poarta super supe bine super dragastos alea alea...ma prezisnta prietenilor park acel baiat dur si rece cara vroia sa para la inceput dupa pauza...s-a dus...fetelor...ma ia de mana..desii stiti c a zis..k nuu....sunt niste chestii d care avea m nevoie si le face...si ma bucur enorm....sper sa o tina tot asha...pntr ca de acest baiat m-am indragostit eu nu de cel rece....si dur....si azi a fost prea bestial...deci..pana kand m-am int cu varmiu de 34 d ani burlac si s-a oferit sa ma duk ask cu masina s nah..nu ia pikat prea bine lui iubitu..dar...sper sa ii treaca(va inteleg daca o sa ziceti k nah...trebuia sa nu acccept...dar trebuia sa vb cu varmiu...are si asta o prb..l-o apukat febra casatoriei cu o curva de 2 lei care mai nou are si copil din flori de 7 ani si nah ...)oricum maine ..sper sa fie bine cu uby..si sa o tina tot asha...fetelor m-ati ajutat enorm cu parerea si sfaturile voastre...;0mi-ati ridicat moralul kand trebuia:D Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #71 2007-09-10 04:38:39
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzaera gelos pe varul tau? Sau de ce nu i-a convenit ca te-a dus acasa cu masina? si noi de ce sa zicem ca nu trebuia sa accepti? Mie mi separe normal sa vorbesti cu varul tau...sunteti rude... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #72 2007-09-10 16:32:10
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzasa zicem ca cam era gelos.....stiti eu inainte eram figuranta cautam bani putere si masini si el...probabil d asta sar fi suparat...ca ar crede ca am redevenit acea figuranta...dar nu sj......oricum ma int cu el..azi..si va spun dupaia...sper int toata inima sa ramana asha...vam puuuuuuupa fetelor:* Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #73 2007-09-10 16:34:57
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzasucces it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #74 2007-09-10 21:43:11
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzams ms Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #75 2007-09-10 22:20:42
Re: Relatia ramane aceiasi dupa o PAUZA?Si ce inceamna ptr baieti o Pauzaeu zic ca pt baieti pauza e un mod mai subtil de a pune capat relatiei sau chiar daca nu e asa este posibil ca in pauza respectiva el sa se lase influentat de prieteni sau oricine altcineva care nu sunt de acord cu relatia respectiva Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|