|
Nu esti logat.
Credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??-6#96 2007-09-05 18:08:38
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Pai.. eu n-am zis ca sunt si alte fiinte pe langa noi.. dar orice e posibil, nu? Offline #97 2007-09-05 18:09:11
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #98 2007-09-05 18:12:19
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??alexia si eu cred ca orice este posibil da asta nu o iau in considerare nici macar ca intrebare teoretica...am prea multe intrebari existentiale sa-mi mai ocupe si asta loc Offline #99 2007-09-05 18:14:09
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Da, sa stii... ca eu cand ma afund in intrebari existentiale, mi se imbacseste creierul atat de rau si ma enervez ca nu gasesc raspunsuri si le las balta... Offline #100 2007-09-05 18:15:14
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??credeti ca era mai buna lozinca din Evul Mediu "crede si nu cerceta"? ca om esti supus curiozitatii, insa in ceea ce priveste religia, parca uneori e mai bine doar sa simti, sa crezi... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#101 2007-09-05 18:18:29
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Eu cred ca daca exista Dumnezeu, e bine sa crezi si sa nu cercetezi, pentru ca cercetarea asta te indeparteaza pana la urma... Offline #102 2007-09-05 18:18:55
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??eh,da nici eu n-am crezut pana n-am cercetat si mi-a luat mult timp sa citesc multe carti si sa vorbesc cu oameni ffff bine documentati de exemplu un fost episcopde aici de la Tomis-Lucian(acum nu mai e printre noi) .un om fff bun si intelept si tin minte ca de multe ori statea de vorba cu mine si ma lamurea inca de pe la 10ani. Offline #103 2007-09-05 18:19:35
vroba aia..parintii mananca struguri acri iar copiilor li se strepezesc dintii,si asa e..de multe ori platim pentru pacatele altora... At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #104 2007-09-05 18:22:38
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Butterfly.. te vad credincioasa... cum am fost si eu odata.. Cum suporti vinovatia? Offline #105 2007-09-05 18:26:02
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??m-ai atins la punctul slab...cel mai rau sau ce ma mustra rau e ca mi-am inceput viata sexuala...adica il vad ca cel mai grav pacat,apoi ca sunt incapatanata si nu prea las de la mine. Offline #106 2007-09-05 18:26:38
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Eu am auzit de un preot cu mare har in Dobrogea si la care se duce f multa lume cu necazuri, printre care a fost si un copil care nu vorbea.......a visat intr-o seara si cineva i-a spus in vis ca tb sa se duca la un preot din Dobrogea, si a ajuns, a intrat in biserica tatal lui i-a spus despre ce este vorba preotul i-a spus ceva copilului nu stiu ce si la sfarsitul rugaciunilor l-a intrebat cu cine ai venit u aic? si el a spus cu tata, a fost pt prima oara cand a vb in viata lui si nu e poveste ce spun aici chiar e un caz real....toata lumea de acolo a inceput sa planga... #107 2007-09-05 18:29:11
si pe mine ma macina asta.de fiecare data cand merg sa ma spovedesc parca imi pare rau.dar nu pot sa nu o mai fac. Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-09-05 18:29:30) expect the worst , hope for the best! Offline #108 2007-09-05 18:30:18
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri?? se mai intampla minuni si in zilele noastre . Offline #109 2007-09-05 18:30:29
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??si eu am fost crescuta traditional cu trebuie sa te mariti virgina si etc.etc dar sentimente de vinovatie nu ma incearca. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #110 2007-09-05 18:32:32
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??da si eu....faza e ca eu merg la un preot care are cam 35 de ani si mai e si profesor universitar si dau mereu nas in nas cu el la facultate cum il vad cam las ochii in pamant. Offline #111 2007-09-05 18:32:57
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??ca veni vb. de impartasit eu cand aveam cred ca 12 ani trebuie sa ma confesez era inainte de Paste si i-am spus preotului ca nu am putut sa tin post iar el nu a vrut sa ma impartaseasca.de atunci nu am mai calcat in biserica.daca vreau sa ma rog sau altceva o fac in casa singurica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #112 2007-09-05 18:36:22
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??ai luat-o si tu ca pe un afront....nu te poate impartasi e ca si cum ar savarsii el un mare pacat ca nu se poate juca cu impartasania.se tine macar 1-2 zile de post ,exceptie fac doar cei foarte bolnavi si copii mici. Offline #113 2007-09-05 18:39:05
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??nu stiu cate pacate aveam eu la 12 ani dar sincer iti zic ca nu pot sa tin post.decat sa lesin in fiecare zi,mai bine manac normal.asa cum am zis nu cred ca am nevoie de un intermediar intre mine si Dumnezeu .iar postul dupa parerea mea se tine si cu sufletul stiu persoane care il tin doar ca sa se laude VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #114 2007-09-05 18:41:35
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??bine acum e si faza aia...mergi la o masa si daca nu mananci te scuzi..ca tii post(nu e lauda) dar sa zici din 5 in 5 minute la toti -da e lauda.si mai e faza aia tii post da nici prostioare nu faci in timp ce tii post. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|