|
Nu esti logat.
Credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??-7#115 2007-09-05 19:12:08
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??vb. de persoane care tot ce fac in post e sa vb. de cum tin ele post si sufera atata pt. asta.ma scoate din minti chestia asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #116 2007-09-05 19:28:44
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??da cine le pune sa sufere???? trebuie sa capete si ele putina atentie...de aia si fac atata zarva in jurul lor Offline #117 2007-09-05 21:57:57
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??stai asa ca am citit tot si stiti ce ma deruteaza???treaba cu crezutu in D-zeu...mai fetele nu vreau sa va fac sa credeti ca nu am nici o putere si poate ca asa e ca daca tai si citesti si te documentezi poate vei ajunge la concluzia ca nu exista dar d c ??? daca parintii care sigur v-au invatat sa va rugati si sa credeti in EL daca stramosi din starmosii nostri credeau , daca ink mai sunt minuni facute in lume daca va e bine si sunteti sanatoase d c sa nu stiti cui sa multumiti???adik...nush...e logic ca fiecare om isi alege ce crede ca e mai bn pt el dar ... e bine sa crezi si sa stii ca EL exista.si tb cu spoveditu si io acu vreo 2 ani m-am mai spovedit si imparatsit pt ca tot asa am patit si io nu a vrut si mai bn o las balta si incerc sa fac cat mai mult bine doar nu am omorat pe nimeni si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #118 2007-09-05 22:34:59
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Regret k n-am vazut din timp topicul asta...kiar imi place... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #119 2007-09-05 23:04:01
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??daca vrei sa citesci ceva bun te sfatuiesc sa citesti din cei care au studii teologice...cu eliade sau documentare ok..e partea care nu credeau dar Steindhardt nu avea studii teologice,chiar daca el sustine idei precum ca Dumnezeu exista. Offline Publicitateloading...
#120 2007-09-05 23:55:10
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??ce parere aveti de filmu "stigmata"? si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #121 2007-09-05 23:55:10
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??cred in dumnezeu!..asta dupa ce am avut parte de vise foarte ciudate de am ajuns sa-mi fie frica sa mai dorm singura.cred ca dumnezeu exista cu adevarat,dar asa cum exista binele,exista si raul...noi trebuie doar sa alegem Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #122 2007-09-06 00:00:46
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??
din asta sa inteleg ca Dumnezeu imi pedespeste mie copii si nepotii, NEVIOVATI, de altfel, pentru pacatele mele? Asa da dreptate si bunatate si iertare si milostivenie!!! Asta chiar m-a enervat! Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-06 00:10:18) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #123 2007-09-06 00:02:33
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??voi ce credeti ce e o farsa,ca sunt oameni care isi pot face singuri aceste rani sau chiar acestia traiesc suferintele lui Iisus??mai stiu ca pana la sf al XIX-lea sunt cunoscute 300 de persoane stigmatizate. De la începutul secolului al XX-lea, însă, numărul lor a crescut uimitor: peste 500 de cazuri au fost menţionate în lumea întreagă. Majoritatea celor care au stigmata sunt femei.... si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #124 2007-09-06 00:12:20
oameni buni... sunteti geniali... la fel ca doi copii discutand politica...
Totul e o mincina... respect biserica... institutia, oamenii, puterea ce o detin... dar nu imi place minciuna din spate... Ultima oara a fost editat de nimeni (2007-09-06 00:22:42) "Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." Offline #125 2007-09-06 00:20:35
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??daca ai fi citit toate posturile, ai fi vazut k partea cu paganii si cu cititul cartilor de istoria religiilor am zis-o si eu "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #126 2007-09-06 00:27:51
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??si totsui tot ce fac e sa ma bucur ca peste 80% sunt crestini practicanti..restu whatever...nu exista padure fara uscaciuni asa cum nu exista oameni care cred sau nu cred.voi ziceti ca dc Dumnezeu nu iarta ..ok atunci haideti sa-i iertam pe toti pe cei care vioeaza,ucid etc. Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-09-06 00:31:44) Offline #127 2007-09-06 00:33:09
tot ce am facut a fost sa intaresc ideea... si cateva argumente noi... Ultima oara a fost editat de nimeni (2007-09-06 00:41:06) "Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." Offline #128 2007-09-06 00:40:30
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Butterfly20, nu duce totul la extreme. Nu era vb de crime, violuri si chestii din astea, ci de asa-zisele pacate inventate de oameni frustrati gen "marita-te virgina". Mi se pare o mare prostie. De ce sa faci asta? Ca asa a zis nu stiu cine acum 2000 d ani? Pentru barbati e interzis sexul inainte de casatorie? Sau asta e o alta chestie misogina? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #129 2007-09-06 00:42:59
In Islamul vechi un barbat era decapitat daca nu era virgin inainte de casatorie iar o femeie era alungata din orash.... Ultima oara a fost editat de nimeni (2007-09-06 00:53:58) "Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." Offline #130 2007-09-06 01:01:34
acum nu f mult timp era cat de cat bine sa se marite virgine, pentru k nu aveau nici un mijloc de contraceptie, dar de cand sunt la indemana oricui pica din start http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #131 2007-09-06 01:03:19
bine, f multi romani au un har de a facet exact invers decat legea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #132 2007-09-06 01:04:57
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??Chiar.. acum m-am gandit la tarile arabe, care nu prea au alta forma de legislatie, decat cea impusa de religie. Cred ca de-aia sunt "lumea a 3-a" "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #133 2007-09-06 01:09:29
Re: credeti in spirite??in diavoli???in extraterestri??nu... sunt lumea a 3-a din motive strict economice, nu religioase... uita-te la cei 15% din populatia londrei care sunt musulmani si o duc foarte bine, si o sa vezi ca religia nu are nicio legatura cu economia... si in Coran in afara de "cum sa iti imparti o mostenire" nu sunt alte aspecte economice... "Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|