|
Nu esti logat.
Intrebare ptr doctoressa#1 2007-09-05 12:11:03
intrebare ptr doctoressaam facut un test papanicolau si rezultatul a fost bun. doctoressa, va rog sa mi spuneti daca rezultatul a fost bun, este totusi posibil sa am o candida sau tricomonas. ca sa aflu trebuie sa fac examen de secretie? pentru ca am o secretie ca nu are miros, nu ma deranjeaza, doar ca mi se pare ca e mai multa decat ar trebui. Offline #2 2007-09-05 12:12:56
Re: intrebare ptr doctoressada, e nevoie de ex de secretie daca banuiesti vreo infectie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-05 12:17:26
Re: intrebare ptr doctoressamutumesc! maine direct la dr Offline #4 2007-09-05 15:34:31
Re: intrebare ptr doctoressamarvelonul mai are vreun efect daca este luat dupa 3 zile dupa actul sexual? Offline #5 2007-09-05 15:39:37
Re: intrebare ptr doctoressadepinde la ce te referi...daca la doza care se considera de urgenta atunci poate fi luat la 72 de ore de la contact...dar nu stiu daca marvelonul se incadreaza in categoria anticonceptionalelor care pot fi luat si asa... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-05 15:43:27
Re: intrebare ptr doctoressamarvelonul nu este contraceptiv de urgenta ca sa fii protejata trebuie luat in fiecare zi , postinorul este contraceptivul de urgenta dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #7 2007-09-05 15:44:53
Re: intrebare ptr doctoressasunt si anumite anticonceptionale care pot fi luate intr-o doza mai mare...la o anumita perioada de dupa contact...in locul postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-09-05 15:45:37
Re: intrebare ptr doctoressamici pete de sange pot aparea mai multe zile dupa actul sexual?...ce inseamna asta?e un motiv de ingrijorare? Offline #9 2007-09-05 15:48:29
Re: intrebare ptr doctoressapot insemna mai multe lucruri...si depind...daca iei antibb pot fi spotting...daca nu iei atunci poate fi vb de o rana de col...sau de vreo rana provocata de contact...doar medicul poate pun eun diagnostic... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-09-05 16:08:07
Re: intrebare ptr doctoressafetelor da secretia galbena ce inseamna???? am observat pe protej-slip o secretie galbena.nu era branzoasa. mentionez ca am avut si candidoza..si acum dupa menstruatie imi mai pun niste iaurt sa se regleze ph-ul. secretia asta ce o mai insemna??( Offline #11 2007-09-05 16:34:47
Re: intrebare ptr doctoressadin pacate nimeni nu isi poate da seama daca ai ceva sau nu doar din decsriere. mergi la un medic pt o lama si acolo vei afla exact ce e... mami de minuni Offline #12 2007-09-07 16:14:32
Re: intrebare ptr doctoressaBuna,am si o intrebare...si va rog din tot sufletul sa ma ajutati.Dupa toate simptomele d p forrum,cu aceealsi p kre le am si yo,mi-am dat seama k am candida.Mi-am luat tratamentul ieri...Gynozol (3ovule),tamtum rosa si clotrimazol (crema).Dar ce nush este administrarea ovulelor,adik 1 la cate zile....sau timp de 3 zile consecutiv....si cu tamtum rosa si crema,le folosesc dupa cce termin cu ovulele?:-/....Va multumesc din tot sufletul si ast rasp. Offline #13 2007-09-07 16:22:09
Re: intrebare ptr doctoressacleutz21, mergi sa te vada un medic. nu lua tratament asa ca ti ai dat tu seama. fa o lama, eu doar ce m a lamurit doctoressa. tratamentul cu ovule se face cate unul in fiecare seara. Offline #14 2007-09-07 16:23:48
Re: intrebare ptr doctoressainhteleg ca ti-ai prescris singura tratamentul...tot tu ar trebui sa stii si cum sa-l iei. ovulele stiu sigur ca se pun unul pe zi, 3 zile la rind...despre restul tratamentului nu stiu nimic, nu ti l-am prescris eu si nici nu ti l-as prescrie daca ai fi pacienta mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-09-10 10:26:29
Re: intrebare ptr doctoressasimt o durere in zona ovarelor. de fapt chiar ma dor cand apas un pic. nu stiu, am racit oare? mi se intampla ca dupa ce fac dush sa merg desculta, chiar ieri am facut asa, de fapt cam de cate ori ma duc pe la prietenul meu. stiu ca am mai patit asa si mi-am pus un supozitor de diclofenac sau nush sigur oricum ceva in genul acesta si mi-a trecut. acum ce sa fac? ce sa iau? uricol e bun? stiu ca mama mai lua asa ceva.off! Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-09-10 10:27:00) Offline #16 2007-09-10 10:29:54
Re: intrebare ptr doctoressabuna deea. mergi la doctor! nu neglija aceasta durere. iti spun din experienta. Offline #17 2007-09-10 13:01:57
Re: intrebare ptr doctoressaVa multumesc pt raspunsuri,dar sincer m-am, saturat sa ma tot duc la medici,si sa te trateze ca draq,si nici sa nu iti spuna ca tre sa iti faci o lama,sau...am istiu eu ce.CEl mai rau e d me....kre ma simt k draq....sincer cedez nervos,iar cand ai bani te trezesti ca te duci la un medic si nici macar nu iti spune ca tre sa iti faci lama aceea,si plec iar cu coada intre piciore:(((((....Nici nu stiu ce sa mai fac...credeti-ma.Secretiile astea imi dau mari batai de cap:(((...mari rau.Oricum ica o data va multumesc mult pt rasp:* Offline #18 2007-09-10 13:04:57
Re: intrebare ptr doctoressacleutz21...uite cum poti face...mergi si fa doar o lama...vi si ne spui rezultatul si daca intradevar ai candidoza poti urma tratamentul cu gynozol dar fara spalaturi si clotrimazol...daca mai ai si altceva sau altceva atunci va trebui sa mergi la medic... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-10 13:05:26) happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-09-10 13:07:38
Re: intrebare ptr doctoressaSi am uitat,ca sa vau un exemplu (ca am citit aici pe forrum despre durerea de ovare)...cand am fost la medic si i-am explicat ca dupa ce mi-a decedat mama....anul trecut in ianuarie,din cauza curentului m-au durut fff tare ovarele.Probabil ca unele fete...sau majoritatea sunt in cunostiinta de cauza,ma dureau in ashea hal incat nu ma puteam duce la toaleta.Rasp medicului ginecolog a fost,,,,(dupa o "consultitae"....DA.....ai chisturi ovariene,care iti dau batai de cap numai inainte de menstruatie"...(nu am spus exact termenii medicali pt k nu ii stiu...dar aprox astea au fost cuv. lui).Cum sa ma mai duc la doct cand....nu mai stiu ce sa mai spun.(((...ashea ca...mai bine ma uit si eu p sfaturile voastre,,,,si....incerc sa pun in aplicare....cat de cat......Sanatate multa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|