homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare ptr doctoressa-2

#20 2007-09-10 13:08:53

cleutz21
New member
Inregistrat: 2007-09-07

Re: intrebare ptr doctoressa

Oky...crys_ty_na....t poooooooop doolce si cum am rezultatul la aia.,..vin si il pun aici...p forrum..pusspusspuss...msk mult!

#21 2007-09-10 13:11:46

adi
New member
Inregistrat: 2006-11-24

cleutz, te inteleg, si eu ma plimb pe la doctori de la inceputul  anului. am facut o groaza de tratamente si secretia o am si acum. primul doctor m a acuzat ca nu fac cum trebuie tratamentul, imi venea sa l strang de gat. astazi ma duc sa mi mai fac o lama si din nou tratament. eu nici nu ma mai gandesc la bani, as da oricat numai sa scap. sunt cu nervii la pamant! nu mai spun ca nici viata sexuala nu prea e, deh fac tratamente...........
cleutz, schimba doctorul!!! ce i drept nici ca mine nu e bine, am schimbat destui........ eu sunt din buzau si am ajuns la bucuresti.........

Ultima oara a fost editat de adi (2007-09-10 13:16:24)

#22 2007-09-10 13:14:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fetelor nu renuntati...stiu ca e greu...dar trebuie sa continuati sa luptati...cleutz21...te asteptam...si te rog editeza mesajele...ca sa nu primesti warn...

happy with him...inlove with him...puss

#23 2007-09-10 14:18:49

cleutz21
New member

Sorry...am citit regulile..si sincera sa fiu nu prea inteleg....cam ceea ce trebuie sa fac ...daca primesc ban asta este...nu stiu ...cum sta traba cu site-urile astea.E prima oara cand fac asa ceva...eu zic ca am respectat toate regulile...dar se pare ca nu....sau cred ca incep sa inteleg.Rog intelegere!...m-am uitat un pic si pe aceea schema si cred ca incep sa inteleg.Multumesc pentru sfat crys_ty_na.

Ultima oara a fost editat de cleutz21 (2007-09-10 14:24:01)

#24 2007-09-10 15:41:32

cleutz21
New member

Stiu ca nu sunteti rai,departe de mine gandul asta...chiar ma linistesc citind intrebarile si raspunsurile dupa forrum (fara suparare,dar daca nu am mai citit despre aceasta boala credeam ca sunt singura).Voi incerca sa fiu mai atenta si ....sa nu dezamagesc,atat pe mine cat si pe voi.Va pup.

Ultima oara a fost editat de cleutz21 (2007-09-10 15:41:40)

Publicitate

loading...

#25 2007-09-10 15:48:39

monnika77
New member
Inregistrat: 2007-07-19

Buna Exact Asa Am Patit Si Eu Cu Doctorii Astea ,ma Tot Tratez De Cateva Luni Am O Scurgere Alba Graosa Uneori Transparenta Alteori Galbiue,eu Cred Ca Ma Primit Infectia De La Spital Unde M-am Dus Sa-mi Scot Steriletul Si De Atunci Am Scurgeri Ffsuparatoare Inainte Nu Aveam Absolut Nimic,am Fost La Mai Multi Doctori Si Nimic Tot Tratamente Fara Nici Un Rezultat, M-am Saturattttttttt,in Plus Si Viata Mea Sexuala E La Pamant Si Nu Stiu Pana Cand O Sa Mai Reziste Omul Asta Cu Mine Moe Nu Mai Pot!!!!!!!!!si Credeti-ma Nu Mai Am Incredere In Medici Astea Mai Ales Aici La Noi In Sm Parca Toti Sant La Fel .sanatate Multa Va Pup.

#26 2007-09-10 15:50:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

te rog incearca sa nu mai folosesti stilul asta de a scrie pt ca e f obositor la citit

mami de minuni hjarta

#27 2007-09-10 15:52:17

monnika77
New member
Inregistrat: 2007-07-19

mii de scuze ,dar nu afost intentionat.inca odata scuze

#28 2007-09-10 16:28:27

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

crys_ty_na a scris:

sunt si anumite anticonceptionale care pot fi luate intr-o doza mai mare...la o anumita perioada de dupa contact...in locul postinorului...

care sunt alea? si la cat timp de la cont sexual  le poti lua?

#29 2007-09-10 21:48:37

@ngel@
New member
Inregistrat: 2007-08-16

buna.am si eu o dilema:ma doare tare burta (in jona avarelor)si am fost la farmacie si am vb q o farmacista.mi-a spus ks racita la burta si mi-a dat NEOXAZOL (20 de comprimate/ una la 6 ore).dar eu sunt fff uscata acolo jos de 2 zile si am mancarimi sad.este bun tratamentul?aceste mancarimi pot avea alta cauza sau de la raceala sunt?oare trebuie sa ma duc la un medic?dak dak da la c fel d medic ?ginecolog sau la medicul de familie?mentionez k iau si anticonceptionale Marvelon de 5 luni.astept un raspuns urgent?va multumesc anticipat

#30 2007-09-10 22:06:27

@ngel@
New member
Inregistrat: 2007-08-16

mai am o singura intrebat:cam kt costa o consultatie la un ginecolog?eu nu am nici cea mai mica idee?poate costa mai mult de 50 ron?

#31 2007-09-11 09:33:30

cleutz21
New member

Buna dimineata.....sunt un pic happy dar imi este teama sa si fiu...ma credeti?aseara am inceput tratamentul cu gynozol si cred ca incepe sa dea rezultate.Deja nu mai exista mirosul acela ingrozitor...scurgerile parca nu mai sunt asa de abundente,mancarimile si usturimile au disparut,si sunt abia la primul ovul.Intrebarea mea este:cu tantum-rosa cand incep?(dupa ce termin ovulele sau concomitent) si eu la tantum rosa nu am indicatiile.De ex. in ce cantitate de apa trebuie sa dizolv praful.Va multumesc si multa sanatate tuturor!

Ultima oara a fost editat de cleutz21 (2007-09-11 09:33:44)

#32 2007-09-11 09:43:18

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

da nici doctora mea nu e pro spalaturi..lasa ovulele sa`si faca treaba bine  acolo:)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#33 2007-09-11 09:56:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cleutz21 a scris:

Buna dimineata.....sunt un pic happy dar imi este teama sa si fiu...ma credeti?aseara am inceput tratamentul cu gynozol si cred ca incepe sa dea rezultate.Deja nu mai exista mirosul acela ingrozitor...scurgerile parca nu mai sunt asa de abundente,mancarimile si usturimile au disparut,si sunt abia la primul ovul.Intrebarea mea este:cu tantum-rosa cand incep?(dupa ce termin ovulele sau concomitent) si eu la tantum rosa nu am indicatiile.De ex. in ce cantitate de apa trebuie sa dizolv praful.Va multumesc si multa sanatate tuturor!

cleutz21...parca era vb ca nu faci nici un tratament pana nu faci o lama...oricum e alegerea ta...dar sper sa nu ti faci mai mult rau decat bine sad

happy with him...inlove with him...puss

#34 2007-09-11 10:41:16

cleutz21
New member

Am un cont pe un site de la spitalul fundeni,unde am discutat cu d-na doctor despre problema mea,si despre simptomele prietenului meu.....si ea a spus ca sunt la fel k ale unei canida.Am ...mai completat o fisa,si mi-a spus ca aceste voule nimic rau nu imi pot face,si ca as putea incerca,daca tot am fost la un control ginecologic si "controlul a constata in niste simple intrebari....si mi-am asumat raspunderea.Sper sa nu fie nimic mai rau,cu toata ca am spus deja mi-a disparut acel miros ingrozitor!!!sincera sa fiu,nici nu mai am atatia bani sa ma duc la un medic,sa mai umblu,si am zis ca macar momentan.....pana imi mai revin financiar,sa incerc si eu asa.Cu toate ca nici macar o aspirina nu luam inainte,fara prescriptia medicului.Dar acum totul se plateste,si nu ma pot ajunge:(...t pop crys_ty_na...si iti multumesc din sufelt pt parere.

#35 2007-09-11 19:00:24

Seiceanu Adriana
Membru
Inregistrat: 2007-09-11

buna ziua. am 16 ani, nu mi-am inceput activitatea sexuala, in urma cu o saptamana am fost diagnosticata cu un chist ovarian pe ovarul drept de 6 cm, deoarce ovarul este mic 2 cm, dr. ginecolog de la spitalul cantacuzino a zis ca nu este cazul sa ma opereze si mi-a dat tratament cu anticonceptionalele yasmin, si dupa o luna urmeaza sa merg la control! Am inceput sa le iau, sunt la a 6-a zi, insa nu ma simt prea bine, am stari de ameteala, ma doare sanul stang si in capul pieptului si am o stare depresiva! Imi este si frica , ce ma sfatuiti sa fac in continuare grater va rog sa nu ocoliti mesajul meu! multumesc anticipat

#36 2007-09-11 19:40:27

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cel mai bine iti poate raspunde doctoressa care intra maine. rabdare si vedem smile

mami de minuni hjarta

#37 2007-09-13 14:59:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Seiceanu Adriana., mai intii e foarte important sa scapi de frica si de grija chistului...vei vedea ca dintr-o data te vei simti ceva mai bine.
Apoi, daca simptomele descrise persista si sunt deranjante, mergi inapoi la doctorita care ti-a dat pastilele si spune-i(sau mergi la alt medic)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#38 2007-09-13 16:02:19

adi
New member
Inregistrat: 2006-11-24

doctoressa, am rezultatele la secretie. va rog sa mi spuneti ce inseamna.
celule epiteliale scuamoase superficiale - frecvente, izolate si in placarde
celule epiteliale scuamoase intermediare - frecvente, izolate si i placarde
polimorfonucleare - relativ frecvente, intacte si lizate
flora bacteriana - densa, predominant
micelii - prezente filamente de candida

si la cultura secretii vaginale mi a iesit absenti germeni patogeni
va rog sa ma lamuriti. multumec

doar candida si nimic altceva? pe mine m a speriat dr cand mi a zis , ca dupa aspect, am tricomonas

Ultima oara a fost editat de adi (2007-09-13 16:10:19)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.