homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum a fost primul vostru sarut impreuna?

#1 2007-09-06 18:14:46

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Cum a fost primul vostru sarut impreuna?

Hi hi .. is pusa pe topics ciudate big_smile

Cum a fost primul sarut cu partenerul de acum? in ce imprejurare a fost? este vorba de ceva special? A trecut aproape neobservat?

#2 2007-09-06 18:18:15

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?

paii.. yhihihihihihihihi... big_smile si acu imi amintesc, mai intai pot sa zik k a fost un mik sarut pe obrajor ala m-a fct sa tresar smile, el l-am pupat mai intai cnd l-am vz dar ep obraz si s-a rosit tot.si 1 sarut propriu-zis a fost la el acsik... ne uitam la un film  si nushu mi-amz is s iau eu initiativa ca el era mai timid...si am simtit cva ciudat...dupa m-a luat in brate si am continuat s ne sarutam...eram peste el..ma pierdusem cu firea...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#3 2007-09-06 18:19:42

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

seara, asteptand autobuzul, intr-o statie goala... fluturasi in stomac cat cuprinde... imi batea inima tare tare de zici ca statea sa iasa big_smile eu nu prea vroiam sa ma cuplez cu el atunci (din mai multe motive) si el ma tot ameninta "mah io te pup, nu stiu ce vrei tu.... da' io te pup" tongue si m-a pupat asa incet, tandru...a durat ceva si a fost tare dulce pupicul ala smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-09-06 18:24:57

blue_elf
Hero member

culmea k pe mine cnd m-a adus acsa a2a seara ( ne-am plimbat atunci toata ziua) am stat un pik de vb cnd eu o zaresc pe mama.. oooppsyy yikes ce fac.. rpd sa termin de vb cu el k n-am chef s ma ia la 3 pazeste... tongue eu avand ora de intrat in casa mi-era s nu am certe ca am intarziat putin...si atunci i-am zis" bine at vb pe mess smile.. si stabilim daca e cva" si en uitam unul la altul asa... huh...si am fct eu pasul si l-am pupat ep obraz..el ramas pikat din luna tongue

ivy imi place replika. big_smile

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#5 2007-09-06 18:26:08

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

la noi a fost o intreaga telenovela...ne-am cunoscut intr-un bar (romantic inceput, nu?) eu fiind pe 15 carari (romantismul creste) si imi aduc aminte ca la plecare intr-o rabufnire de curaj l-am pupat pe obraz. Ne-am mai vazut dupa vreo jumate de an la un party si nici nu l-am bagat in seama. Dupa alta jumatate de an am cam inceput sa frecventam (din nou) aceleasi locuri...si primul sarut a fost la o amica acasa...si m-a luat de mana...si apoi si-a pus bratul pe umarul meu...si a venit de la sine...si wow big_smile He's a great kisser, m-au trecut toate sentimentele in momentul ala ... Uf, I love my boy big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-09-06 18:31:42

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ma asteptase sa ies de la liceu, aveam ore dupa-amiaza...ne-am oprit pe o banca in parc si a inceput sa imi spuna bancuri. inca nu eram oficial impreuna...si la un moment dat ma intreaba: "auzi, da' tu nu te-ai saturat de vocea mea?". n-am inteles pe moment la ce se referea...el vroia sa ne sarutam si eu trebuia sa-l ajut sa taca big_smile a fost, tandru, bland, a fost superb...

mami de minuni hjarta

#7 2007-09-06 18:32:17

dojo
Full member
Site

La noi a fost o poveste cat casa big_smile

Ne "cunosteam" de 3 ani deja. Imi asculta emisiunea de duminica si solicita muzica (era o emisiune cu muzica by request). Scria mesaje pe email destepte si funny. Si imi cerea mereu muzici rare, de cautam ca nebuna saptamani intregi. Mi-a scris apoi ca pleaca la munca in Germania si ca nu vom coresponda o perioada. Mi-a trimis atunci o poaz cu el de pe santier de acolo .. si acum o tin smile

Era doar amicitie si nici nu ne vazusem.

S-a intors apoi inapoi in tara si mi-a scris la final de august ca e back for good. Si ca poate doresc sa iesim la un brifcor (vorba lui), macar sa ne vedem. Am mai iesit la suc cu unii ascultatori si mi se parea OK .. de ce nu pana la urma?

Ne-am vorbit si m-a asteptat in dupa-amiaza aceea in fata la radio. Am coborat si am vazut numarul de masina (anul si numele de familie .. e din 3 litere). "Hmm.. cu 11 ani mai mare decat mine" am gandit intr-o fractiune de secunda ... "Las' ca doar nu ma marit cu el" ...

Am intrat in masina, am facut cunostinta scurt si am plecat la pizza .. ca ne era foame. Am stat la povesti vreo 3 ore .. am ras cu lacrimi si mi-am dat seama ca de multe luni nu ma simtisem atat de bine. Este un om extraordinar de destept si citit, not to mention simtul umorului, la fel de ciudat ca si al meu.

Am plecat amici si am hotarat ca mai iesim eventual uneori (el era singur .. a fost 7 ani singur .. eu eram singura, dar nu prea interesata sa intru intr-o relatie). dar sa stam la povesti era OK.

Ne-am mai intalnit sporadic si mi-a spus intr-o seara ceva de genul "daca maine ploua, nu te duci cu bicicleta la lucru. Vin sa te iau cu masina". ... a doua zi a fost vreme urata .. apoi urmatoarea a fost un soare super puternic .. "ce? nu vezi cat ploua?" mi-a zis cu gura pana la urechi, dupa ce venise dupa mine.

Toti faceau deja planuri, numai eu refuzam sa vad ca se intampla ceva .. nu se intamplase nimic, nu am obiceiul sa infloresc ce nu este, asa ca din punctul meu de vedere era doar un amic.

In 16 octombrie (cu o zi inainte de ziua mea) mi-a trimis pe mail niste poezii de dragoste in english si mi-a scris ca nu stie cum, dar se pare ca e treaba serioasa. Si ca a asteptat sa fie ziua mea pentru a ma saruta. Am stat in seara aia pana la 12 noaptea impreuna pentru ca el sa fie primul care imi spune La multi ani smile

Asta este povestea ... hai ca v-am plictisit de moarte big_smile

#8 2007-09-06 18:35:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

povestesti foarte frumos smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#9 2007-09-06 18:35:52

blue_elf
Hero member

oo yumm gooody goody big_smile yhihihi. super imi place. apropo lucrezi la radio? daca da se poate asculta si p net? as vrea s dau si eu niste dedicatii tongue

Pastreaza-ti cugetul

#10 2007-09-06 18:36:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu im amintesc perfect.eram la prima intalnire si dupa ce ne plimbasem,bausem cate un suc ne-am asezat pe o banca si atunci m-a sunat mama sa merg acasa.m-am suparat si stateam asa suparat iar el m-a luat in brate si mi-a zis sa nu mai fiu suparata si apoi m-a sarutat tandru......mereu vorbim despre primul nostru sarut.

expect the worst , hope for the best!

#11 2007-09-06 18:38:57

blue_elf
Hero member

waaaaaa waaa grater( vreeeeaaauu sii yooooo...ce naiba... ai fct un topik de mi s-a fct dor de el..sad

Pastreaza-ti cugetul

#12 2007-09-06 18:40:14

dojo
Full member
Site

blue_elf a scris:

oo yumm gooody goody big_smile yhihihi. super imi place. apropo lucrezi la radio? daca da se poate asculta si p net? as vrea s dau si eu niste dedicatii tongue

Se poate asculta numai emisiunea de la Bucuresti big_smile

pe mine ma suporta nefericitii din TM smile

#13 2007-09-06 18:40:28

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

primul sarut...:-))
eram amici de multa vreme si deodata ne-am dat seama ca,poate, ar fi ceva mai mult (pentru toti prietenii nostri se pare era evident).
dupa indelungi discutii si teorii la telefon (fiind in orase diferite) am hotarat sa vedem ce iese.
imi amintesc ca tot drumul m-a sunat sa vada cat mai dureaza pana ajung....
am ajuns intr-un final, dar nu stiam cum sa ne comportam (asta la 26 de ani !!! :-)))
ne-am plimbat, am discutat nimicuri pana cand la un moment dat si-a facut curaj...
imi amintesc si acum cum ne sarutam si a inceput sa ploua...a fost marfa...de atunci ploaia e prietena noastra...:-))

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#14 2007-09-06 18:42:50

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

intr-un leagan la mare tongue si scartaia leaganu k naiba tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#15 2007-09-06 18:50:07

blue_elf
Hero member

pai se poate asculta deci

Pastreaza-ti cugetul

#16 2007-09-06 19:07:22

persifona
Vizitator

Fetelor ce povesti frumoase aveti. Wildhoney m-a dat pe spate cu romantismul big_smile

La noi n-a fost cine stie ce.. se intampla anul asta de Revelion, noi colegi de facultate fara nicio dornita ascunsa unul pentru celalalt, eu abia incheiasem o relatie.. eram la o prietena acasa, pe undeva aproape de munte unde nu facea nimeni nimic, mai mult eu si el ne-am agitat si la un moment dat, dupa ce el terminase de spalat niste farfurii, m-am dus si l-am pupat pe obraz si i-am multumit cat se poate de sincer ca m-a ajutat zilele alea si ca nu ma lasa sa fac eu singura tot (v-am zis, restul nu prea miscau mare lucru). Si m-a luat in brate si m-a ridicat si m-a strans tare tare si m-a pupat si el pe obraz smile
Iar sarutul pr-zis a fost in aceeasi noapte cand din cauza ca in camera unde trebuia eu sa dorm era groaznic de cald si mi se facea rau, am ajuns sa dorm cu el in sufragerie. A fost mai degraba un sarut furat, eu nu prea vroiam, ca ma gandeam ca suntem colegi, ca o sa fie pe urma o atmosfera naspa, etc.
Iar acum suntem de mai bine de 8 luni impreuna si il iubesc de innebunesc big_smile

#17 2007-09-06 19:28:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

la prima intalnire. era 12 noaptea. m-a condus acasa si inainte sa plece... un french kiss de m-a ametit.. big_smile  ce dor imi e de momentul ala.

#18 2007-09-06 19:51:19

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

ce topic frumos...
primul sarut cu el.....a fist total neasteptat......si eu am o mica poveste...big_smile, dar cu siguranta nu o sa povestesc la fel defrumos k dojo sau celelalte fete..
so....eu lucram la lee cooperul de la mine din oras si a intrat el k prietenii lui...si cum m-am dus eu la ei sa ii servesc asa plictisita cum eram...am inceput o mica conversatie...baiatul fusese la teatru...si era foarte incantat de ce vazuse...si cum imi povestea eu deveneam din ce in ce mai entuziasta de ideea de teatru.....si am incercat sa fac pe dracu in 4 sa il fac sa  propuna sa mergem impreuna...erau zilele teatrului si a doua zi era ultima si nu aveam cu cine sa merg....m-a sunat in ziua urmatoare, am plecat la teatru si apoi la ceva cald intr-un pub si... am realizat k imi place tare mult cum vorbeste si gandeste....a doua intalnire a fost la un meci de fotbal tot intr-un pub, iar la sfarsit cand plecam cu totii de acolo s-a intors brusc, mi-a apucat fata si m-a sarutat asa de dulce si tandru....am ramas paf :)that was it...

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#19 2007-09-06 19:53:56

dojo
Full member
Site

Pai e foarte frumos sweet_di wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.