|
Nu esti logat.
Cum a fost primul vostru sarut impreuna?-3#39 2007-09-07 13:13:09
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?a fost perfect. dupa ce am povestit o noapte intreaga ... pe la 6 dimineatza am primit pupicul de "noapte buna" sau de "dimineata buna"...oricum...am adormit dupa aceea amandoi (nu va ganditi la prostioare...alea au fost mult mai tarziu) Offline #40 2007-09-07 13:39:25
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?noi eram colegi de clasa in liceu ,am vrut eu sa fiu cu el si ne-am intalnit intr-o zi cu pritenii la biliard....i-am spus k vreau sa ma pupe si el a zis"nu"..iar eu i-am raspuns k nu l-am intrebat i-am cerut......si de atunci avem 3 ani jumate si ne iubim mai mult si mai mult in fiecare zi viata e teatru .iar ca gen prioritar comedie Offline #41 2007-09-07 22:40:28
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?nu credeam k o sa se lase cu pupaturi...fusese o seara de dat expliactii dupa ce se bagase fostul intre noi cu strambe...ne-am asezat pe o banca si tremuram amandoi de frig...s-a apropiat de mine incet incet si apoi am stat pur si simplu fata in fata cam 10 minute si radeam...si ne-am apropiat unul de celalalt...si s-a intamplat...a fost un prim pupic nu un prim sarut, sarutul a venit dupa o saptamana...dar a fost cea mai frumoasa seara friguroasa The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #42 2007-09-07 22:42:58
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?eram la a2a noastra intalinire,eram in cismigiu pe banca cam frigut asa ca l-am lasat sa ma tina in brate si a inceput sa imi sarute manutele apoi,fruntea ,obrajii si la sfarsit buzele a fost foarte tandru VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2007-09-07 23:26:42
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?eu cu cany asha e porecla lui..eram l a doua intalnire si nu dadea nici unul vreun semn k vrem s ne sarutam...eram intr-o cafenea turceask..lumina putina..muzik turceask..chillin' si vorbeam ce vorbeam l un moment dat tacere..si am zis eu hmm un moment de reculegere...si in secunda urmatoare m-a sarutat..a fost un sarut superb..si acu il tin minte..dupa c m-a sarutat a zis cva d genu:"hmmm saruti minunat.." bineinteles k m-am inmuiat toata. Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-07 23:59:13
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?primul nostru sarut nush daca v'am zis da' ne cunoscusem pe hi5:)) am vb pe mess...parea interesant...cica si yo la fel paream...iesisem dintr'o relatie zbuciumata atunci si credeam ca il iubesc pe respectivul...nu vroiam NIMIC de la altcineva....dar nush ce m'a impins sa ma intalnesc cu el...in barul nostru preferat(pe grupul de pe hi5 al barului ne'am cunoscut)prima intalnire...nimic interesant....a doua...muult mai interesant...ca am ramas si singuri....se pisicea pe langa mine...era ashaaaaaa dulce....deja aveam fluturasi.dar pe strada la mine,inainte sa ies din masina..m'am incheiat la geaca(era friiiig) ne'am uitat cu subinteles unu la altul....dar am fugit )dupa a 2a intalnire...ajung acasa, pe net: auzi may fato tzie itzi place de mine sau iesi cu mine doar....ashaa....?si eu tremuram toata aici acasa la calc...eram topiiita 6 ani de dragoste Offline #45 2007-09-08 00:07:37
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?primul nostru sarut a fost si primul meu sarut..asa ca a fost fff stangaci din partea mea..nici nu am apucat sa simt mare lucru ca ma gandeam numai cum sa fac sa nu-si da seama ca habar n-am cum sa sarut.. Offline #46 2007-09-08 10:16:42
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?acum 1 an si 8 luni ... de revelion noi fiind deja cel mai buni prieteni deja de 1 an si un pic. intr-un apartament... multe persoane. s-a intamplat dupa miezul noptii. eram pe balcon si ne uitam cum inca se mai vedeau artificii de peste tot etc. si el ma tinea in brate pt ca imi era foarte frig :"> si stateam cheek to cheek si tot ne-am apropiat pana cand eu am ajuns sa-l sarut a fost tare frumos si acum cand ne amintim repetam faza cu mai intai obraz in obraz si apoi ne sarutam usor Offline #47 2007-09-08 14:54:12
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?in prima zi in care ne-am cunoscut (iubirea mare ) Prietena mea.....si prietenul lui ..care se cunoscusera cu cateva zile in urma au iesit. Si tipul i-a zis prietenei sa ia o fata ca sa vina si Adi....(prietena asta a mea il cunosctea si ep aditzu meu) In fine eu cand am auzit eram asa plictisita si fara chef si tot ce m-a interesat a fost daca era inalt...k aveam chef sa port tocuri. In fine am iesit la un suc toti 4 dupa aia am mers sa ne plimbam in parc....si stateam pe o banca noi doi. Si el tinea o puna pe dupa gatul meu...si ma pupa asa pe obraz si incet incet a ajuns cu pupicurile in apropiera gurii. Am intors si eu capu si ne-am sarutat.......si imi batea inima k naiba....sa-mi iasa din piept You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #48 2007-09-09 01:21:53
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?primul sarut a fost de dragobete acum doi ani...pe o banca in parc,pe la 3 noaptea si era si o ploaie marunta...si frig..era 24 februarie! joia parca.si de atunci suntem impreuna..a fost si primul sarut.a fost prima oara cind ne am vazut,dupa 4 luni de vorbit la tel,fara sa stim cum aratam... Ultima oara a fost editat de rayuela (2007-09-09 02:02:09) iubind dincolo de moarte Offline #49 2007-09-30 15:03:58
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?pai dupa ce m-a "hartuit" vre-un an, m-a prins odata pe strada si m-a sarutat, cu forta aproape... eu m-am suparat, si vreo jum de an nici nu l-am mai salutat... eram vecini, si ne stiam de mult... apoi dupa cateva luni, ne-am int la el, si atunci ne-am sarutat asa cum trebuie... You are the sunshine of my life.. Offline #50 2007-09-30 16:24:42
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?la mn primul sarut cu adi a fost acu cateva zile D) si a fost ceva de gen..a..el se aproprie de mn si ..io vb ..eram la suc..si zice..stii ce vreau eu acu? am ramas un pic blocata si apoi l am sarutat..nu prea interesant ..stiu:( To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #51 2007-10-20 17:01:07
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?s'a intamplat acum un an jumate...il chemasem la ziua mea pe el si pe varul lui....stateam la masa unul langa altul....eu ma cam ametisem si i'am spus sa ma pupe..prima oara a refuzat i'am mai zis o data...si m'a pupat pe obraz.l'am intrebat dak asa ma pupa el a zis da...in momentul ala am uitam de oamenii din club...mi'am dat jos balerinii m'am urcat peste el si ne'am sarutat continuu......ce frumos a fost....si ce sarut:P ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #52 2007-10-20 20:25:06
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?a fost unul scurt..prea scurt dar foooooooooooarte dulce Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #53 2007-10-20 20:42:11
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?Si eu m-am sarutat k-lumea in seara asta cu baiatul ala de care v-am tot povestit a fost super....cel mai marfa saruta dintre toti, asa am eu impresia. Imi place ca saruta si asa combinat pasional, cu patima si intens si ca ma ia de ceafa si ma trage spre el....saruta super marfa si nu cred ca e doar o pura impresie avand in vedere ca nu am mai sarutat de vreo luna si ceva #54 2007-10-20 20:52:43
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?am si eu acu pe cineva..mai mic cu un an ca mine..dar nu conteaza varsta pt mine....si primul sarut a fost suuper lung si frumos...sincer..mi a placut:) To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #55 2007-10-20 22:50:58
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?vai andrutza!!! nice! ma bucur pt tine! 6 ani de dragoste Offline #56 2007-10-21 01:17:04
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?la noi a fost tare stangaci primul sarut eram amandoi super timizi si emotionati, super indrogostiti, si ne era frica sa nu cumva sa nu facem totul cum trebuie stateam si ne uitam unul la altul si fiecare isi spunea in gand k acum e momentul sa ne sarutam...eram k doi copii mici care se saruta prima data in viata lor a fost tare dulce sarutul, tocmai prin inocenta lui 29+ Offline #57 2007-10-21 02:14:36
Re: Cum a fost primul vostru sarut impreuna?a fost ceva la kre nu ma asteptam, dar foarte placut, intens, si care a fost inceputul unei relatii de vis, pot spune, dar kre.......s-a terminat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|