homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...

#1 2007-09-08 14:16:25

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

cand eram copil, credeam ca...

Fetitelor si baieteilor! big_smile
Cu to(n)tii am fost mici si in curiozitatea specifica varstei, ne bagam nasul peste tot si aveam tot felul de idei care mai de care mai tampite... Am descoperit pe un forum o idee de topic si m-am amuzat maxim. Hai sa va vad si pe voi.. ce credeati cand erati copii?
O sa incep eu: cand eram mica credeam ca:
- exista 2 tipi acolo in Franta, foarte destepti si de care tot vorbea lumea : Jac si Rac (p-asta cred ca toti am crezut-o)
- daca te joci cu focul, faci pipi pe tine in somn (tare evitam chestia asta de frica sa nu ud canapeaua);
- e o cantareata la radio cu nume romanesc: Jenny Farash lol
Si mai sunt, dar va las si pe voi sa va amintiti, apoi revin! wink

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2 2007-09-08 14:20:19

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: cand eram copil, credeam ca...

de jac si rac credeam si eu ca sunt 2 wink)
faza cu jeny farash ii tare lol
nu mai tin minte ce credeam tongue da poate imi amintesc si mai scriu ... insa ma mai regasesc in ce scrieti voi eventual tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2007-09-08 14:20:34

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

aia cu Jenny Farash o credeam si eu

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#4 2007-09-08 14:29:37

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

cand eram mica ...hmmm mik asta prin clasa a8a(cum nu aveam treaba cu baietii) credeam ca prezervativu se pune la fete nu la b

#5 2007-09-08 14:34:11

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu credeam ca doctoru le da o pastila la mamici si le creste burta big_smile deaia nu stiam ce legatura are tata cu copilu big_smile asta era cam pana in clasa a 2a tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#6 2007-09-08 14:44:15

senorita
Insomniac member

tare lol
credeam ca alea care prezinta stirile la TV, crainica de la tvr 1, daniela gamulescu o chema (!) se uita numai la mine cand spune stirea.. Nu intelegeam totusi de ce din orice colt al camerei as sta, tot la mine se uita, iar privirea nu i se misca neam lol

Ready? Steady... Go!

#7 2007-09-08 14:51:14

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

cand eram mica intelegeam prin a face dragoste .... cand 2 oameni stau foarte apropiati si dragostea lor e atat de mare incat asa se face bebelu :">

#8 2007-09-08 15:01:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie cand am intrebat prima data cum se fac copiii (ptr ca la mine nu a functionat povestea cu barza) mi-au spus ai mei k toti copiii sunt la inceput mici mici cat un varf de ac si ca stau pe mere yikes Si mamica atunci cand mananca marul inghite si copilul care dup-aia creste in burtica etc. lol Am crezut asta pana pe la 10 ani Culmea e ca stiam care-i treaba cu prostiile, dar habar n-aveam ca asta are vreo treaba cu copiii

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#9 2007-09-08 15:04:40

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

si mai mancai mere?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#10 2007-09-08 15:06:36

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

culmea e ca da...ptr ca eu fiind singura la parinti imi doream enorm un frate sau o sora...asa ca bagam mere in mine in speranta ca ma aleg si eu cu un prieten de joaca, ce conta daca venea de la mama sau de la mine lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2007-09-08 15:07:21

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

cand erau campionatele de gimnastica, era Lavinia Milosovici (nush cum se crie) si dupa ce facea cate ceva, comentatoru zicea bravo lavinia si eu credeam k imi zice mie big_smile (ma cheama lavinia tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#12 2007-09-08 15:15:18

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

senorita a scris:

tare lol
credeam ca alea care prezinta stirile la TV, crainica de la tvr 1, daniela gamulescu o chema (!) se uita numai la mine cand spune stirea.. Nu intelegeam totusi de ce din orice colt al camerei as sta, tot la mine se uita, iar privirea nu i se misca neam lol

asta credeam si eu wink)

acu nu imi mai aduc aminte, da stiu ca aveam multe pasarele pe creier big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#13 2007-09-08 15:16:46

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

credeam ca nu am un frate sau o sora pt ca bebelusii se cumparau de la un magazin special si parintii mei nu au avut bani decat pt unul, adica eu lol asa mi-au zis big_smile

#14 2007-09-08 15:18:08

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

daca nu dorm dupa amiaza vine bau bau sau baba cloanta care ma ia in sac:((

take me as i am or watch me as i go!

#15 2007-09-08 15:24:57

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

daca nu mananc tot din farfurie o sa vina bau bau si o sa ma manance.
credeam ca papusile au viata si ca vor sa ma omaore noaptea smile)
cand eram mica,alergam prin curte toate gainile si cocosii si ii jupuiam de coada.faceam asta pentru ca credeam ca o sa le creasca alta la loc ca la soparle.
sau credeam ca raia din ape se ia si mor daca se pune pe mine.intr-o zi am mers cu sora mea care e mai mare cu un an ca mine(aveam cam 10 ani) si cu verisoara mea care e mai mica cu 3 ani la garla,era o zi de vara si ne jucam noi pe acolo prin apa cand am vazut un caine care venea spre noi(pe atunci credeam ca toti cainii vagabonzi sunt turbati) si am inceput sa tip sa fugim de el=)) si verisoara mea saraca s-a speriat atat de tare incat si-a pierdut un papuc in apa cu toata graba si ea fugea dupa papuc ca il lua curentul si eu tipa ca vine cainele.intr-un final a reusit sa isi ia papucul dar s-a dus dupa el in toata raia si eu de frica am fugit acasa si i-am zis plangand bunicii mele ca verisoara mea a luat raie si ca o sa moara=)).doamne ce nebuna mai eram.si ar mai fi multe tampenii de povestit daca stau si imi amintesc.... lol

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#16 2007-09-08 15:30:04

senorita
Insomniac member

nu va intrebati si voi de ce - daca exista fabrica d facut bani - nu primeste fiecare casa cate un sac cu bani? lol

Ready? Steady... Go!

#17 2007-09-08 15:42:05

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

io credeam k dk dai sonorul mai tare la televizor incepe persoana de la televizor  sa vorbesca mai tare . la faza cu jac si rac , spre rusinea mea am realizat k e o singura persoana acum 2 ani tongue

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#18 2007-09-08 15:45:13

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

da jac si rac:)),chiar asa si eu la fel credeam ca st 2 persoane:))

take me as i am or watch me as i go!

#19 2007-09-08 15:48:17

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

intr-un an, de Craciun, ai mei mi-ai facut o surpriza si au impodobit bradul cu beculete... eu, mergand sa vad daca a venit Mosu', am vazut beculetele prin geam si am inceput sa tremur toata de fericire, nu mai puteam vorbi,imi venea sa si plang sa si rad,  credeam ca il vad pe Mosu' prin usa big_smile

credeam ca in lada de la pat sta un nene rau care, daca nu ma culc, iese si ma bate tongue

mama a reusit sa ma convinga, pe la 5 ani, sa nu mai ascund mancarea peste tot (dupa pat, prin sertare etc big_smile ), pt ca ma vede Doamne Doamne prin icoana din bucatarie...

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-09-08 15:48:50)

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.