homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-3

#39 2007-09-09 02:11:20

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: cand eram copil, credeam ca...

N-am crezut niciodata in bau-bau, zana maseluta, monstrii de sub pat sau din dulap. Numai ca nu-mi place deloc modelul de pe materialul cu care era captusit patutul meu. Credeam ca vad in modelul ala diferite chestii, nu prea imi dadeam bine seama ce sint, dar imi era frica de ele.
Si credeam ca lupul din tabloul brodat cu imaginea din poveste poate sa iasa noaptea.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#40 2007-09-09 02:54:34

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

eu credeam k parintii mei se transforma in balauri. Pt k tata se tot stramba la mine cand eram mica si il amuza k ma speriam big_smile

pe la 3 ani am desenat pe perete, deasupra caloriferului, o chestie k un fel de spirala, mazgalita cu creionul. Dupa care am inceput sa cred k ala e bau-bau si nu ma mai apropriam de coltuzl ala lol

pe la 12 ani eram absolut sigura ca adultii pot citit gandurile copiilor. Pentru ca mama isi dadea mereu seama cand minteam si stia mereu ce am facut. D`abia asteptam sa cresc si eu si sa le pot citi gandurile copiilor big_smile

credeam k de craciun parintii se duc la posta si primesc inregistrarea cu tot ce am vb la telefon tot anul lol

cand ma uitam iarna la meteo ma rugam de tanti din televizor sa zica k o sa ninga a 2-a zi si daca nu spuneam credeam k nu vrea ea sa ninga lol

cand trecea vanzatorul de maturi si urla "matura matura" eu intelegeam "Hercula Hercula" si ma gandeam la Pif si Hercule. tongue

cam atat imi amintesc acum. Faza cu Jack si rac si Jenny Farash o credeam si eu tongue

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#41 2007-09-09 04:56:50

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Si eu credeam ca am un mostru sub pat...sau in dulap...si nu dormeam cu lumina stinsa....mi-o lasau ai mei aprinsa pana adormeam si cand se duceau ei la culcare mi-o stingeau.
Dupa ce am vazut filmul Papusa...ma gandeam ca poate am si eu un chucky... lol
Ma gandeam ca masinile sunt extrem de destepte....de stiu sa opreasca la semafor cand e rosu. rotfl2)))))))))))))
Iar de jas si rac...nu-mi amintesc. Ori oi fi eu prea batrana si prin perioada cand se vorbea despre el eram deja marisoara...ori nu m-a preocupat subiectul.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#42 2007-09-09 07:16:01

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

imi pare rau ca nu a postat si doctoressa la acest topic.
cand eram mica nu stiam de ce, daca toti suntem rude (din familia noastra), si toti semanam unii cu altii (eu cu mamaia), sormea cu un verisor), de ce mama si cu tata nu seamana...

#43 2007-09-09 08:41:53

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Eu cand eram mica nu stiu daca va mai amintiti dar erau bomboane cubaneze...si eu nu stiam ca asa se numesc ci eu le intelegeam ca bomboane -cu -baneze..si ma tot intrebam ..unde sunt banezele alea?? wink

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

Publicitate

loading...

#44 2007-09-09 11:43:20

ElaElis
Full member
Inregistrat: 2007-08-02

dc intrebam pe maica-mea unde pleca si imi spunea "in Palestina", eu credeam ca e un loc unde sunt palete de tenis cu care te joci; normal ca zbieram ca vreau si eu!!!

#45 2007-09-09 12:25:23

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ElaElis a scris:

dc intrebam pe maica-mea unde pleca si imi spunea "in Palestina", eu credeam ca e un loc unde sunt palete de tenis cu care te joci; normal ca zbieram ca vreau si eu!!!

eu aveam o fixatie cu pakistanul.. daca o tocam pe mama cu intrebari care incepeau cu "unde..", ea obisnuia, ca sa scape de mine sa spuna "Eh, in pakistan".. mereu ma gandeam ce-o fi pakistanul asta.... ma gandeam ca e un cuvant inventat de ea, ca nu exista de fapt lol am fost foarte uimita mai tarziu

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#46 2007-09-09 12:49:51

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ce ma distrai cu palestina si pakistan big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#47 2007-09-09 13:45:37

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

credeam k Desenile Animate is intr-o tzara undeva si voiam sa ma duc si eu acolo big_smilebig_smilebig_smile

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#48 2007-09-09 14:04:42

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

alexia a scris:

deadrose a scris:

alexia a scris:

- barbatii isi pot baga penisul in fund (in fundul propriu, nu in al altora big_smile )
..

eu pana nu am incercat nu m-am lasat lol

si? cum sta treaba? ca eu nu am incercat! lol

n-a vrut sa intre lol

aa si eu credeam k (',') k sa ninga trebuie sa se duca multi oameni sa dea drumu la robinetu de zapada tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#49 2007-09-09 19:28:44

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

daca pap pilaf mi va creste parul mai lung(si cum mie nu mi placea:( mama ma pacalea:D)

take me as i am or watch me as i go!

#50 2007-09-09 19:37:23

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

credeam k toate reclamele pe care le vedeam la tv sunt live, in direct, si nu puteam sa-mi explic cum de oamenii care apareau in reclame puteau sa zica, sa arate si sa se comporte exact la fel tot timpul big_smile

Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-09-09 19:37:42)

29+

#51 2007-09-09 19:41:59

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

apropo de Craiciun..credeam ca mama se intalneste cu mosu in oras,si el ii da darurile ,,,:Dsa  mi le adca acasa,,,nu sh daca voi de Paste asteptai iepurasul..eu asa sunt obisnuita din famile...sa fac((de fapt faceam)intr un copt un pat de iarba verde pt iepuras.unde ii lasam cateva fruneze de susan.iar cand veneam de la biserica gaseam cadourile aduse de iepurasu:)

take me as i am or watch me as i go!

#52 2007-09-09 22:43:10

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

si eu credeam ca jac si rac sunt 2 persoane si cand il mai arata la tv ma miram bah da asta e jac da rac unde e ca atunci cand pomenea de ei erau in duet.ma mai gandeam cand eram mica ca atunci cand dormeam papusile prindeau  viata si vorbeau,se jucau si a doua zi ma trezeam sa vad daca gasesc ceva dubios vreo papusa care nu era la locul ei lol

Avem 1 an si 5 lunite

#53 2007-09-10 04:36:23

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu credeam  ca daca ma intorc cu spatele la vreo papusa...ma omoara (v-am zis eu c-am ramas cu sechele de la chucky...mi se parea super fioros...acum am revazut filmul si mi s-a parut amuzant...mai ales chucky 4 cand papusile fac sex rotfl2)) )

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-09-10 04:36:41)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#54 2007-09-10 08:30:17

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

cand eram mica credeam ca m-a adus barza la geamul de la sufragerie, si credeam ca exista extraterestri rotfl2)))))))

#55 2007-09-10 10:02:50

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

- ploua fiindca stau ingerii in cer cu stropitori.
- vata de zahar pe bat e vata medicinala amestecata cu zahar (si chiar mi-am facut acasa, dar nu stiu cum de n-am mancat).
- pietricelele sclipitoare sunt diamante
- copii vin cu barza (aveam si un tablouas in camera cu o barza si un bebe in cioc)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#56 2007-09-10 10:48:22

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

cand mi-a amortit prima data un picior--de la un stat aiurea pe un scaun-- am crezut ca paralizez. am plans intr-un haal.........

#57 2007-09-10 11:59:09

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

micaella4 a scris:

cand mi-a amortit prima data un picior--de la un stat aiurea pe un scaun-- am crezut ca paralizez. am plans intr-un haal.........

rotfl2)))))))))))))))))))))))))))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.