|
Nu esti logat.
Cand eram copil, credeam ca...-3#39 2007-09-09 02:11:20
Re: cand eram copil, credeam ca...N-am crezut niciodata in bau-bau, zana maseluta, monstrii de sub pat sau din dulap. Numai ca nu-mi place deloc modelul de pe materialul cu care era captusit patutul meu. Credeam ca vad in modelul ala diferite chestii, nu prea imi dadeam bine seama ce sint, dar imi era frica de ele. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #40 2007-09-09 02:54:34
Re: cand eram copil, credeam ca...eu credeam k parintii mei se transforma in balauri. Pt k tata se tot stramba la mine cand eram mica si il amuza k ma speriam "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #41 2007-09-09 04:56:50
Re: cand eram copil, credeam ca...Si eu credeam ca am un mostru sub pat...sau in dulap...si nu dormeam cu lumina stinsa....mi-o lasau ai mei aprinsa pana adormeam si cand se duceau ei la culcare mi-o stingeau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #42 2007-09-09 07:16:01
Re: cand eram copil, credeam ca...imi pare rau ca nu a postat si doctoressa la acest topic. Offline #43 2007-09-09 08:41:53
Re: cand eram copil, credeam ca...Eu cand eram mica nu stiu daca va mai amintiti dar erau bomboane cubaneze...si eu nu stiam ca asa se numesc ci eu le intelegeam ca bomboane -cu -baneze..si ma tot intrebam ..unde sunt banezele alea?? What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-09 11:43:20
Re: cand eram copil, credeam ca...dc intrebam pe maica-mea unde pleca si imi spunea "in Palestina", eu credeam ca e un loc unde sunt palete de tenis cu care te joci; normal ca zbieram ca vreau si eu!!! Offline #45 2007-09-09 12:25:23
Re: cand eram copil, credeam ca...
eu aveam o fixatie cu pakistanul.. daca o tocam pe mama cu intrebari care incepeau cu "unde..", ea obisnuia, ca sa scape de mine sa spuna "Eh, in pakistan".. mereu ma gandeam ce-o fi pakistanul asta.... ma gandeam ca e un cuvant inventat de ea, ca nu exista de fapt am fost foarte uimita mai tarziu Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #46 2007-09-09 12:49:51
Re: cand eram copil, credeam ca...ce ma distrai cu palestina si pakistan Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #47 2007-09-09 13:45:37
Re: cand eram copil, credeam ca...credeam k Desenile Animate is intr-o tzara undeva si voiam sa ma duc si eu acolo Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #48 2007-09-09 14:04:42
n-a vrut sa intre http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #49 2007-09-09 19:28:44
Re: cand eram copil, credeam ca...daca pap pilaf mi va creste parul mai lung(si cum mie nu mi placea:( mama ma pacalea:D) take me as i am or watch me as i go! Offline #50 2007-09-09 19:37:23
Re: cand eram copil, credeam ca...credeam k toate reclamele pe care le vedeam la tv sunt live, in direct, si nu puteam sa-mi explic cum de oamenii care apareau in reclame puteau sa zica, sa arate si sa se comporte exact la fel tot timpul Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-09-09 19:37:42) 29+ Offline #51 2007-09-09 19:41:59
Re: cand eram copil, credeam ca...apropo de Craiciun..credeam ca mama se intalneste cu mosu in oras,si el ii da darurile ,,,:Dsa mi le adca acasa,,,nu sh daca voi de Paste asteptai iepurasul..eu asa sunt obisnuita din famile...sa fac((de fapt faceam)intr un copt un pat de iarba verde pt iepuras.unde ii lasam cateva fruneze de susan.iar cand veneam de la biserica gaseam cadourile aduse de iepurasu:) take me as i am or watch me as i go! Offline #52 2007-09-09 22:43:10
Re: cand eram copil, credeam ca...si eu credeam ca jac si rac sunt 2 persoane si cand il mai arata la tv ma miram bah da asta e jac da rac unde e ca atunci cand pomenea de ei erau in duet.ma mai gandeam cand eram mica ca atunci cand dormeam papusile prindeau viata si vorbeau,se jucau si a doua zi ma trezeam sa vad daca gasesc ceva dubios vreo papusa care nu era la locul ei Avem 1 an si 5 lunite Offline #53 2007-09-10 04:36:23
Re: cand eram copil, credeam ca...eu credeam ca daca ma intorc cu spatele la vreo papusa...ma omoara (v-am zis eu c-am ramas cu sechele de la chucky...mi se parea super fioros...acum am revazut filmul si mi s-a parut amuzant...mai ales chucky 4 cand papusile fac sex )) ) Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-09-10 04:36:41) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #54 2007-09-10 08:30:17
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mica credeam ca m-a adus barza la geamul de la sufragerie, si credeam ca exista extraterestri ))))))) Offline #55 2007-09-10 10:02:50
Re: cand eram copil, credeam ca...- ploua fiindca stau ingerii in cer cu stropitori. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #56 2007-09-10 10:48:22
Re: cand eram copil, credeam ca...cand mi-a amortit prima data un picior--de la un stat aiurea pe un scaun-- am crezut ca paralizez. am plans intr-un haal......... Offline #57 2007-09-10 11:59:09
))))))))))))))))))))))))))) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|