homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-4

#58 2007-09-10 12:02:02

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Re: cand eram copil, credeam ca...

oh, stop laughing, now...
u made me blush..
rotfl2
tongue

#59 2007-09-10 12:22:17

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

mikki_20 a scris:

si eu credeam ca jac si rac sunt 2 persoane si cand il mai arata la tv ma miram bah da asta e jac da rac unde e ca atunci cand pomenea de ei erau in duet.ma mai gandeam cand eram mica ca atunci cand dormeam papusile prindeau  viata si vorbeau,se jucau si a doua zi ma trezeam sa vad daca gasesc ceva dubios vreo papusa care nu era la locul ei lol

si eu credeam la fel rotfl si ii mai ziceam "jac insirat" rotfl2))
cand eram mica credeam ca bebelusii ies pe la axile:)))) ,credeam asta dupa o discutie la care am asistat in copilarie(Bineinteles era o gluma,dar eu pana cam pe la 12 ani asta am crezut:))))

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#60 2007-09-10 12:28:30

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

lasand toate glumele la o parte credeti k  e bine sa ne mintim copii cand sunt mici ? ceva de genu : daca mananci pilaf iti creste marul mare , sau daca nu esti cuminte vine mos craciun sau cea clasica cu tiganii care vin si ii fura .
eu am o vecina care are 19 ani si ii este frica de politie ( si o frica de-aia serioasa ) doar k ii zicea taicasu cand era mica k dk nu e cuminte o iau politistii . deci ... tind sa cred k nu e prea indicat sa faci glume d-astea cu copilul tau

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#61 2007-09-10 13:58:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mie mama imi spusese ca bebelusii vin printr-un punct mic, invizibil aproape (deci sa nu il caut cu oglinda ca n-am sanse sa-l gasesc) care va deveni vizibil numai dupa ce ma marit.
mama avand 2 cezariene pana pe la 15 ani am crezut ca toti copii se nasc prin burta.
pana pe la 12-13 ani am crezut ca mama si cu tata vor aranja cu cine sa ma marit si aveam o teroare de gandul asta.

de partea cu jac si rac nu stiam. e prima data cand aud...dar e tare big_smile

mami de minuni hjarta

#62 2007-09-13 21:08:21

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu credea ca in anul 2000 va fi sfarsitul lumii lol

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#63 2007-09-13 21:10:48

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

daaa, ce mai prostie, si toti credeam si parca ne era teama sa vbm despre asta. rotfl2)))))))))

#64 2007-09-13 22:03:32

persifona
Vizitator

Mama era de-a dreptul disperata de venirea anului 2000, din cauza ca citise o carte supida, a lui Ion Tugui, scrisa prin '93 care se numea "7 ani apocaliptici", asa obsedata era, incat povestea la toata lumea ce scria acolo, numa cand o auzeam ca incepe, fugeam de langa ea, ma speria ingrozitor. Nici acum, la 14 ani dupa, n-am curaj sa citesc cartea aia, asa tare am ramas traumatizata neutral

Ultima oara a fost editat de persifona (2007-09-13 22:04:07)

#65 2007-09-13 22:12:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu_vreau a scris:

mie mama imi spusese ca bebelusii vin printr-un punct mic, invizibil aproape (deci sa nu il caut cu oglinda ca n-am sanse sa-l gasesc) care va deveni vizibil numai dupa ce ma marit

Varul meu credea ca bebelusii ies prin buric lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#66 2007-09-13 22:23:44

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

Wildhoney a scris:

eu_vreau a scris:

mie mama imi spusese ca bebelusii vin printr-un punct mic, invizibil aproape (deci sa nu il caut cu oglinda ca n-am sanse sa-l gasesc) care va deveni vizibil numai dupa ce ma marit

Varul meu credea ca bebelusii ies prin buric lol

tare rotfl

Avem 1 an si 5 lunite

#67 2007-09-13 22:36:52

persifona
Vizitator

Si eu ca le taie pe femei la burta si scot copilul (ca la cezariana). Bunica-mea mi-a zis ca de fapt nu ies chiar asa copiii, initial n-am crezut-o tongue

#68 2007-09-13 22:41:42

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

am mai auzit ceva variante ale unor fosti copii:
- baietii credeau ca fetele fac pipi prin dos, altfel nu-si explicau de ce stau pe vine in momentul cu pricina;
- vulpile sunt fete, lupii baieti, pisicile tot fete, cainii baieti lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#69 2007-10-01 17:19:39

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

ela_is_sweet a scris:

micaella4 a scris:

cand mi-a amortit prima data un picior--de la un stat aiurea pe un scaun-- am crezut ca paralizez. am plans intr-un haal.........

rotfl2)))))))))))))))))))))))))))

prima data cand mi-a amortit un picior, eram la tara, la bunici, si imi dadusem pantofiorul jos si ma tot scuturam, crezand ca sunt furnici...
alte chestii... credeam ca ramele sunt pui de serpi,
capsunile cresc in copaci ca si ciresele,
si cand am vazut odata o capra, m-am mirat ce caine urat
mai credeam ca oamenii  cand imbatranesc se micsoreaza pana devin niste puncte,, si atunci ii calca cineva cu piciorul si mor,
sau cand am vazut o pisoi ce isi lingea, stiti voi ce, care era mica si rosie lol am crezut ca avea limbrici saracul, asa ca l-am chemat repede pe tati sa ii dea ceva sa-i treca smile) scuzati limbajul
credeam ca in televizor sunt multi oameni mici, si imi doream sa ii scot de acolo, sa ma joc cu ei

Ultima oara a fost editat de amrita (2007-10-01 17:24:01)

You are the sunshine of my life..

#70 2007-10-01 18:09:34

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu cand eram copil credeam ca oamenii batrani nu mor, ci se transforma (ca-n melodia cu jana), ca oamenii mari imi pot citi gandurile daca ma ating (nasol, bre, nasol), ca bau-bau traieste sub patul meu noaptea si in vasul de toaleta ziua si ca noaptea, cand se sting luminile apar vrajitoare la geam.
si cand s-a nascut verisoara-mea credeam ca tre' sa aiba pe undeva un buton care s-o fara sa TACA ODATA!!!! ca plangea mult. n-am avut voie sa caut butonul pana in zilele noastre. inca mai am tentative.

Nobody home

#71 2007-10-01 19:58:11

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu acum cativa ani m-am trezit ...si asa somnoroasa cum eram...am simtit ca era ceva greu pe mine...si nu stiam ce e. Si ridic cu mana "chestia"...cand de fapt....era cealalta mana a mea...amortita rau de tot...incta n-omai simteam deloc. lol A fost asa ciudat sa-mi vad mana...dar sa n-o simt deloc. lol De parca nu era a mea... A fost ciudata senzatia. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#72 2007-10-01 21:29:56

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

credam ca pe mama o papa un capcaun seara...iar cand o vedeam pe mama in camasa de noapte..credeam ca e capcaunul:))smile)si ii ziceam"u nu esti mama"si acuma rade mama de mine:)

take me as i am or watch me as i go!

#73 2007-10-01 22:30:00

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

eu credeam ca invatatorii /educatorii erau nist eoamnei ai scolii, adic aei nu aveau familie ei nu mancau , ei nu erau  normali traiau numai la scoala..altceva nu faceau... lol
mai credeam ca barbatii mor mai repede decat femeile ...asta era o regula...

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#74 2007-10-02 13:56:23

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

eu aveam un vecin cu mustata, si credeam ca noaptea si-o da jos, iar dim si-o pune la loc... mai erau, dar nu mi le amintesc acum

You are the sunshine of my life..

#75 2007-10-02 14:08:08

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu credeam in barza.si de cate ori o vedeam, o rugam sa-mi aduca un fratior, si culmea, mi l-a si adus smile .
si mai credeam ca, daca nu mananc tot seara, vine baba cloanta si ma pune in sac si ma duce.si pt.asta, mama trebuia sa lase mereu farfuria mea nespalata pana a doua zi dimineata, ca sa ma conving ca i-a aratat-o lu baba cloanta.faza asta functioneaza acum si la nepoteii mei lol

#76 2007-10-05 16:34:34

eva
New member
Inregistrat: 2007-08-25

Eu credeam ca atunci cand are loc o inundatie ( de ex, de la vecinul de sus) , camera se transforma rapid intr-un bazin d inot. Si, cum nu stiam sa inot, mi-am batut parintii la cap sa ma lase sa ma duc sa iau lectii de inot...wink) ( in caz k vecinul de sus mai uita robinetul deschis rotfl )

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.