homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-5

#77 2007-10-08 00:36:19

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

Re: cand eram copil, credeam ca...

Super haios topic, am ras cu pofta

- credeam ca daca am orice alta parte a corpului - in afara de fatza - dezvelita, sunt expusa oricaror fiinte "diavolicesti". Daca eram invelita era ok, daca imi iesea chiar si un deget de sub patura/plapuma, ma lua cu tremurici... era nasol vara tongue

- ma gandeam ca s-ar putea ca in toaleta sa fie o camera de filmat prin care aurolacii pot sa-mi vada ... fundul si altele... pana la urma m-am impacat cu ideea, dar eram foarte traumatizata cand ma gandeam, si faceam tot ce aveam nevoie sa fac, cat mai rpd posibil...

-credeam ca femeile raman gravide pur si simplu, cand si cand, unele mai des, altele mai rar, altele deloc... si de aia nu intelegeam faza cu tatii.. ca am auzit la televizor de o pustoaica de cativa ani - 10 sau ceva de genul, foarte mica - ce a nascut, dar nu stiau cine e tatal.. si eu ma intrebam care-i faza...? de ce trebuie sa fie un tata? hmm... smile

- credeam ca pe mamaia chiar asa o cheama... si ma miram de ce ii zice mama "mami" si nu mamaie, ma gandeam ca o alinta. Culmea, la tataia stiam ca nu il cheama asa.. Probabil pentru ca mamaia il striga pe el "Rica" dar el ii spunea ei "Auzi, tu?" lol Si-atunci am tras concluzia ca eu sunt singura care ii zice pe numele ei real..

- credeam ca unchiul meu e adoptat, pentru ca nu semana cu mama lol Nu e adoptat tongue

- cea mai tare chestie, care ma amuza si acum, era urmatoarea - mi-era rusine sa dorm pe burta sau pe spate, pentru ca ma gandeam ca dorm cu fundul sau cu "rusinica" la Dumnezeu, mi se parea total nepotrivit. Asa ca dormeam numai intr-o parte. Desi eu stiam ca in sus e Dumnezeu si intr-o parte sunt ingerii, deci tot era o pozitie nepotrivita, dar alta varianta chiar nu am gasit.. big_smile big_smile

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#78 2007-10-08 08:07:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

1.ca exista posibilitatea ca mama sa fie rapita si inlocuita cu o copie asa ca de fiecare data cand se intorcea din oras o trageam de par sa ma asigur ca nu are pecuca si ca ea este rotfl2
2.ca oamenii de la televizor se fac mici,mici vin noaptea si intra acolo
3.ca sunt adoptata rotfl2.dar seman cu mama leit rotfl2
4.ca vecina mea care era si asistenat si imi facea injectii este vrajitoare

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#79 2008-09-28 15:18:00

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

... atunci cand iti cumperi o masina in rate, o primesti tot in felul asta, pe bucati: mai intai volanul, apoi cate o roata ... rotfl

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#80 2008-09-28 15:24:48

skumpi
Vizitator

roll  eu nu credeam nik ieist din comun nustiu

#81 2008-09-28 15:26:26

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nici eu

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#82 2008-09-28 15:27:29

skumpi
Vizitator

baciu a scris:

nici eu

ce bine lol ma simteam defecta rotfl

#83 2008-09-28 15:27:36

kdeea
Platinum member

skumpi a scris:

Come on, take a second thought; imposibil sa nu fi crezut ca daca tatal tau iti citeste o poveste cu vrajitoare cu siguranta se transforma si el intr-una, ori ca bunica ta se metamorfozeaza peste noapte si devine ceva urat lol

#84 2008-09-28 15:30:45

skumpi
Vizitator

kdeea a scris:

skumpi a scris:

Come on, take a second thought; imposibil sa nu fi crezut ca daca tatal tau iti citeste o poveste cu vrajitoare cu siguranta se transforma si el intr-una, ori ca bunica ta se metamorfozeaza peste noapte si devine ceva urat lol

nuop nustiu

#85 2008-09-28 15:32:49

kdeea
Platinum member

skumpi a scris:

kdeea a scris:

skumpi a scris:

nuop nustiu

Damn big_smile
I was a strange child: eu mai credeam ca daca ma ating de dulapul maro din camera mea, parul meu o sa prinda culoarea respectiva lol

Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-09-28 15:33:50)

#86 2008-09-28 15:34:38

skumpi
Vizitator

rotfl

#87 2008-09-28 15:34:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu credeam k mamaia se intalneste mereu cu un dumnezeu si o rugam sa i transmita k eu vreau sa raman mica... lol
de cate ori se ducea in alt oras ii ziceam "spune-i lu dumnezeu de la orasu cutare k io vreau sa raman mica"
si eram f fericita knd se intorcea si imi zicea k i-a spus lol

credeam k mos niculae intra pe gaura cheii...
nu intelegeam cum puteau aia din videoclipuri sa se schimbe de haine atat de repede rodnar
si multe altele...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#88 2008-09-28 15:53:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu credeam ca pe tati il cheama "iubi"...dar auzeam ca si tati ii spune lu' mami "iubi"...si nu mai eram sigura pe care il cheama "iubi" sau daca ii cheama pe amandoi asa lol

happy with him...inlove with him...puss

#89 2008-09-28 15:54:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

crys_ty_na a scris:

eu credeam ca pe tati il cheama "iubi"...dar auzeam ca si tati ii spune lu' mami "iubi"...si nu mai eram sigura pe care il cheama "iubi" sau daca ii cheama pe amandoi asa lol

rotfl    rotfl   rotfl   rotfl   rotfl   rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#90 2008-09-28 16:01:24

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

mai grav e k eu ma credeam Lavinia Milosevici rotfl rotfl
knd ne jucam p afara imi alegeam mereu sa fiu Lavinia Milosevici rotfl
poate si ptr k ma cheama Lavinia rotfl

time is precious.....

#91 2008-09-28 16:58:43

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

applause  applause  Ce nice poa sa fie topicul asta...
faza cu jac si rac am avut-o si eu muuult timp...
Credeam ca femeile se duc la doctor cand vor sa ramana insarcinate, si doctorul le adoarme si le bga bebe in burta. Burta era direct mare, nu avea procesul ala de crestere, si stateau femeile un timp cu bebe in burta si dupa aia se duceau iar la doctor si ala le taia burtica si le scotea bebele. Tin minte, cand eram mica vroiam sa fiu doctor de burtici la mame, tot timpul ma jucam cu papusile asa.

Eu nu pot sa dorm cu lumina in camera, de mica. Asa ca, la pranz, mama imi punea o carpa in geam ca sa dorm. Si la un mom dat aveam o carpa galben-portocalie cu niste modele florale mai ciudate, facute cu negru. Si inainte sa adorm ma tot uitam fix acolo si aveam impresia ca vad gandaci, monstrii si alte bazaconii. Faza tare e ca la un moment dat am mentionat asta si de fata cu niste vecini, de gandaci mai exact rotfl A facut mama o fata...

Dupa ce m-am uitat la Freddy Krueger si la Chucky am fost traumatizata cateva saptamani. Cand stingeam lumina in camera sa ma culc, automat inchideam si ochii. Si nu ii mai deschideam pana dimineata...mi-era frica, daca ii deschid sa nu vina unul din aia peste mine.

Ah, si mai aveam o chestie...nush daca cineva a mai facut asa ceva lol Eu si acum mai verific uneori si se intampla si acum. Daca tin ochii inchisi tare si ma frec la ei cu pumnii, ca atunci cand plang aia mici in desene...pe parcurs, apar ca niste purici de la televizor in fata ochilor. Si pe masura ce frec ochii asa....se fac si ca niste modele rotfl Cred k o chestie cu lumina...habar n-am. Dar cand eram mica, aveam senzatia ca alea sunt OZN=uri s incearca sa comunice big_smile Dar nu am mai spus nimanui, fiindca imi era frica ca daca spun, dupa aia n-or sa mai vina rotfl

Poor is the man whose pleasure depends on another

#92 2008-09-28 17:09:15

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

rotfl...mai faceam si eu faza cu ochii...dar apoi aveam senzatia ca ma ia cu ameteli...si pana la urma am renuntat tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#93 2008-09-28 17:18:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

eu credeam cand eram mica ca actul sexuals e consuma prin punerea penisului intre labiile unei femei si ca stau amandoi asa o buc de vreme si voila gata sexul si ma gandeam ca ce pilctisitor nene. hmm
mi-era si mie frica de chestii de sub pat
sau cand dormea mama de amaizi mi-era frica sa intru la mine in camera ca vine lupu...si cand mami se trezea ..mergeam io batoasa de mine in camera si urlam "no hai lupule ..poti sa vii sa ma manaci" tongue

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#94 2008-09-28 17:41:07

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu cand era mica,pe la vreo 3 anisori asa...ma cam credeam sefa in familie tongue...mi-a zis bunicul ca atunci cand mai intarzia sa-mi aduca lapticul,il intrebam "mi-ai facut lapticul?"...el zicea ca o sa mi-l aduca imediat...si eu "pai adu-mi-l odata,ca eu nu stau la discutii cu tine!" rotfl...auzisem eu la oamenii mari si am zis sa imi dau si eu importanta tongue...si pe buny l-a amuzat tare...mereu imi povesteste asta cand ma duc pe la el big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#95 2008-09-28 17:51:42

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

pink_butterfly a scris:

eu cand era mica,pe la vreo 3 anisori asa...ma cam credeam sefa in familie tongue...mi-a zis bunicul ca atunci cand mai intarzia sa-mi aduca lapticul,il intrebam "mi-ai facut lapticul?"...el zicea ca o sa mi-l aduca imediat...si eu "pai adu-mi-l odata,ca eu nu stau la discutii cu tine!" rotfl...auzisem eu la oamenii mari si am zis sa imi dau si eu importanta tongue...si pe buny l-a amuzat tare...mereu imi povesteste asta cand ma duc pe la el big_smile

rotfl rotfl

eu credeam ca in gaura de la wc era intotdeauna un sarpe gata sa ma muste de cate ori ma asezam lol

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.