homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-6

#96 2008-09-28 18:09:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: cand eram copil, credeam ca...

- eu la un an si ceva ziceam ca tata se duce la faculTATE si mama la faculMAME rotfl (ai mei sunt profi)

- tot cand eram mica de tot credeam ca iese de sub dulap ceva in forma de fier de calcat (nu ma intrebati de ce.... probabil subconstientul feminin imi spunea ca voi uri calcatul lol )... care nush ce facea, dar era de rau si-mi era frica

- am avut o adevarata groaza la gradinita de obiectul despre care bunica imi povestea ca se cheama... educatie fizica. si pe care aveam sa-l fac la scoala. si, eu nefiind chiar cel mai ingeras copil, eram ingrozita si boceam noaptea ca n-o sa fac fata la obiectul asta.... ca eu fizica nu stiam ce inseamna, dar daca e cu "educatie", e greu pt mine lol a fost o usurare extrema cand am aflat ca EDUCATIA fizica  inseamna, de fapt, sport. big_smile

- cat despre chestia cu barza... a fost treaba serioasa, am "rupt prietenia" cu singura vecina de varsta mea din bloc pt ca a indraznit sa puna la indoiala ceea ce mi-au spus mie parintii... ba sa-mi mai zica si prostii de genul ca eu as veni din burta mamei. tin minte ca am alergat amandoua la mama... iar ea nu mai stiu cu ce ne-a expediat (ca prea comunicativa la chestii dintr-astea nu-i...), cert e ca eu am terminat cu increderea in fetita aia lol

- credeam in zane in mod sistematic lol si in spiritele plantelor, animalelor, chiar si ale lucrurilor din jur. daca mama trantea usa, eram in stare sa bocesc o ora ca pe usa o doare... ca apoi sa stiu, in sinea mea, ca si usa va tine cu mine la urmatoarea confruntare cu mama smile

iar ca raspuns la intrebarea cuiva de mai sus... nu, n-am de gand sa-mi mint copiii cu prostii ca asta cu barza. am sa le zic clar ca un copil apare atunci cand parintii lui se iubesc ff mult.... atunci Dumnezeu le trimite un bebe. in schimb am sa le spun de mos craciun si mos nicolae si de iepurasul de pasti.... aduc alt farmec sarbatorilor.... ar fi mai seaca o copilarie fara ei smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2008-09-28 18:35:52

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

senorita a scris:

Fetitelor si baieteilor! big_smile
Cu to(n)tii am fost mici si in curiozitatea specifica varstei, ne bagam nasul peste tot si aveam tot felul de idei care mai de care mai tampite... Am descoperit pe un forum o idee de topic si m-am amuzat maxim. Hai sa va vad si pe voi.. ce credeati cand erati copii?
O sa incep eu: cand eram mica credeam ca:
- exista 2 tipi acolo in Franta, foarte destepti si de care tot vorbea lumea : Jac si Rac (p-asta cred ca toti am crezut-o)
- daca te joci cu focul, faci pipi pe tine in somn (tare evitam chestia asta de frica sa nu ud canapeaua);
- e o cantareata la radio cu nume romanesc: Jenny Farash lol
Si mai sunt, dar va las si pe voi sa va amintiti, apoi revin! wink

vaiiiiiiii lol  zici ca ai vorbit de mine rotfl2)))) ce m-a luat rasul rotfl2)
cand eram mica, mai credeam si ca tata putea comunica cu doamne-doamne prin degetul mic al lui lol asa ma mintea el rotfl
si mai credeam ca daca inghiteam guma de mestecat, mi se lipea de matze si trebuia sa ma taie doctorul pe burta sa mi-o scoata neutral lol
si ma mai aruncam pe jos sa-i fac pe ai mei sa creada ca am murit lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#98 2008-09-28 18:57:28

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

vai sonne ..faza cu aruncatul pe jos...rotfl

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#99 2008-09-28 19:36:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nicolle_rox a scris:

-
- vata de zahar pe bat e vata medicinala amestecata cu zahar (si chiar mi-am facut acasa, dar nu stiu cum de n-am mancat).

rotfl   rotfl   rotfl   cool   rotfl

amrita a scris:

mai credeam ca oamenii  cand imbatranesc se micsoreaza pana devin niste puncte,, si atunci ii calca cineva cu piciorul si mor.

the best pana acum  rotfl

eva a scris:

mi-am batut parintii la cap sa ma lase sa ma duc sa iau lectii de inot...wink) ( in caz k vecinul de sus mai uita robinetul deschis rotfl )

rotfl  applause

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 19:58:07)

#100 2008-09-28 19:55:11

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

ceeeeeeeeee? jac si rac sunt o singura persoana ???  rotfl   rotfl   rotfl   rotfl

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

Publicitate

loading...

#101 2008-09-28 19:58:11

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

aaa si eu ma ascundeam de mama in sifonier si dupa aia ma speriam k era intuneric si ziceam ca e bau-bau si k m-a inghitit :>

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#102 2008-09-28 20:06:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mcdreamy a scris:

ceeeeeeeeee? jac si rac sunt o singura persoana ???  rotfl   rotfl   rotfl   rotfl

eu apropo de jac si rac nu pricepeam cine-i "doru" din cantecul ala cu oglinda "mama-i dusa-n sat cu doru/azi e singur puisoru". si o tot intrebam pe mama cine e doru si cand mi-l prezionta si mie

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#103 2008-09-28 20:34:06

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

wai mor rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#104 2008-09-28 20:48:07

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

deci....
-io credeam k dc impungi oglinda la miezu noptii cu un ac, acul intra in oglinda si iese dracul din ea neutral neutral muuuuuult timp nu ma duceam la baie cand trecea de miezul noptii big_smile , la liceu am scapat de friza asta big_smile
-dc te joci cu focul faci pipi in pat big_smile si evident nu ma jucam lol
-k dc pun paine in ciorba se strica painea lol ,la gradinita asta big_smile
-k in cimitir ies mortii si bantuie
-k sub pat am un individ care ma trage sub pat dc ma dadeam noaptea jos k sa ma duc la baie big_smile
-k liliecii intra in par si tre sa te tunzi la zero k sa scapi de ei

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-09-28 20:49:05)

#105 2008-09-28 20:54:25

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

capcaun a scris:

-k liliecii intra in par si tre sa te tunzi la zero k sa scapi de ei

eu si acum cred asta.. rotfl nu e adevarat?
si ecident ma gandeam de ce jac e tot timpul cu rac..kiar ma enerva rotfl

Sa nu te astepti sa te salut!

#106 2008-09-28 21:00:33

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si eu mai cred faza cu liliecii rotfl cand am fost vara la munte si seara mai aparea cate un liliac,primul reflex era sa ma tin de cap rotfl

#107 2008-09-28 21:07:27

capcaun
Platinum member

nu sunteti singurele big_smile am niste prieteni care erau in grecia, concediu... si s'au adunat ei toti intr'o seara la unul din ei in camera...stateau ei linistiti la un pahar de vin, mai o barfa si veni vb intre ei despre lilieci, n'au apucat bine sa termine ce aveau de spus k deja vedeau un liliac falfaind agale spre balconul lor lol in momentul ala nu mai nimereau sa iasa pe usa, s'au napustit buluc spre usa si'au iesit zbierand si razand pe hol lol k nu le venea a crede neutral

#108 2008-09-28 21:11:38

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

honeyica a scris:

mai grav e k eu ma credeam Lavinia Milosevici rotfl rotfl
knd ne jucam p afara imi alegeam mereu sa fiu Lavinia Milosevici rotfl
poate si ptr k ma cheama Lavinia rotfl

asta mai merge...eu ma credeam AXL ROSE  ,solistul de la guns n roses rotfl
pana si in liceu unii ma mai strigau AXL rotfl

#109 2008-09-28 21:13:07

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

cand eram mica credeam k...Mos NIcolae chiar o sa imi aduca carbuni daca n-o sa fiu cuminte...

tot asa q liliecii...

si dupa ce am vazut titanic --- fusesem la cinema q o vecina si imi citea ea cateodata cand nu apucatm yo. ---  am creztu k leonadro di caprio a murit q adevarat ... si vai ce m-am certat q ea k imi zicea k n'a murit si yo ba daaaa....

daca imi mai amintesc o sa revin lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#110 2008-09-28 21:13:45

mykutza
Moderator

eu eram o tenismena...da nu mai stiu cum o chema..monica grass..sau nuj era si ta-su mare ceva...

#111 2008-09-28 21:35:57

capcaun
Platinum member

io eram jupiter din sailor moon lol

#112 2008-09-28 21:41:34

mykutza
Moderator

pe langa asta..si eu cred k tot jupiter eram..una cu costum verde si par casrtaniu?
steffi graff o chema pe aia lol

#113 2008-09-28 21:42:52

capcaun
Platinum member

noo..jupiter era roscata big_smile si cu parul prins in coada

#114 2008-09-28 21:44:20

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

noi nu ne jucam q sailor ca ne ofticam cine sa fie sailor moon.. si inventam nume.. eram sailor stea lol
o sg data ne-am jucat q numele lor si eram sailor pluto lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.