homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-8

#134 2008-09-29 10:38:31

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: cand eram copil, credeam ca...

poi daca esti din buc pot sa ti le dau ... imi trebuiesc vreo 6 dvd uri smile
si ti le aduc dupa un weekend smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#135 2008-09-29 11:21:27

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

Ajung in buc in noiembrie smile Te anunt inainte sa vedem cum facem sa ne intalnim.

#136 2008-09-29 12:11:17

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

ce topic k lumea smile
cand eram mica avea o fobie cu chucky  papusa ucigasa lol,avea o papusa de acceesi marime acasa si dupa ce am vazut filmul am ascuns-o (saraca) in debaraua de pe hol si imi era si frica sa deschida cineva usa aia lol

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#137 2008-09-29 12:50:36

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

eu credeam ca barbatilor nu le creste parul......de aceea au parul scurt!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#138 2008-09-29 12:58:03

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

cand eram mica credeam k stau pe strada Latea Gheorghe pt k pe tata il cheama Gheorghe si k de la el au pus numele strazii

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

Publicitate

loading...

#139 2008-09-29 13:28:09

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland

cand eram mici credeam ca bricheta de metal a vecinului bunicilor mei era o arma, sau ceva de genul asta. el ne speria, venea la poarta la bunica si daca noi eram pe acolo ne arata bricheta aia si noi o luam la tipete si fuga: "mamaia mamaia, iar vrea nea' X (nu-mi mai aduc aminte cum il cheama) sa ne omoare!!!" rotfl doamne ce copchile prostute! si bunica-mea radea in hohote....

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#140 2008-09-29 14:32:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Vai de mine....deci asta e super topic rotfl2

Intr-un an, de Craciun, am primit un papusoi...si in parul papusoiului era un fir alb (al mamei) si eu am crezut ca e de la Mos Craciun... Nu va zic ce happy eram si cat timp am pastrat cu sfintenie firul ala de par.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#141 2008-09-29 15:24:28

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

lol foarte tare acest topic..
cand eram mica imi aliniam toate jucariile de plus langa mine cand ma intindeam sa dorm si le pupam pe fiecare sa nu fie geloase
aveam o maimutica rosie care o luam la gradi si ii dadeam sa manance si sa bea si le spuneam celorlalti ca este adevarata ca se misca...
si eu taiam parul papusilor crezand ca va greste la loc..
stateam la bloc si cand eram singura si duceam gunoiu si cand ma intorceam intram repede si inchideam usa sa nu intre spiritele..
imi era frica rau sa ma uit pe vizor la usa...
si acum visez cateodata cesafaccesafac

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#142 2008-09-29 15:35:24

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland

vai mi-am mai adus aminte una: cand eram prin clasa 1 saua a2a aveam o prietena tare buna, anca. si ii ziceam ca eu am la mine in bloc o camera de aur (era casa liftului) si ca am o gramada de bogatii in ea. si dupa un timp si ea mi-a zis ca si-a cumparata camera de aur rotfl

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#143 2008-09-29 16:22:27

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu credeam k familia mea si prietenii mei sunt personajele principale ale lumii...k restu-s doar d umplutura rotfl nush sa va explic sentimentu...
credeam k am fantome in camera...k vedeam umbre ce se miscau (d afara)... lol
si mai credeam k nu-s cuminte,mama imi face boccelutza si ma da afara din casa neutral lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#144 2008-09-29 17:05:13

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

vaii c tari sunteti...am murit de ras la topicu asta..cu mama langa mine
deci:
- am cateva ca si ale voastre cu frica de ceva sub pat, bau-bau etc
- nu stiu cine mi-a spus mie si fetelor de pe la bloc ca tiganii cand trec prin fata blocului ne fura cerceii si tot timpul ni acopeream urechile...
- cand dormeam ma acopeream cu plapuma si o bagam sub mine sa nu ramana ceva sa intre aerul ca aveam impresia ca intre ceva pe acolo si ma manaca...si nu dormeam cu spatele la usa
oricum e foarte distractiv topicu asta

#145 2008-09-29 17:27:00

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

credeam ca sunt infiata tongue si cautam ca nebuna documente care sa-mi dovedeasca rotfl

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#146 2008-09-29 17:28:25

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

majestik a scris:

credeam ca sunt infiata tongue si cautam ca nebuna documente care sa-mi dovedeasca rotfl

rotfl    rotfl  rotfl    rotfl  rotfl   rotfl

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#147 2008-09-29 17:37:55

mire_la
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

majestik a scris:

si eu rotfl  rotfl
asa...mai credeam ca daca se ating un barbat si o femeie se proiecteaza copilul..asta dupa ce o vreme am crezut ca un copil se face dupa ce ia mama o pastila fermecata..
am crezut in mos craciun pana pe la 10 ani pana cand niste fete mai mari miau spulberat sperantele grater
credeam ca oamenii din televizor ma vad
mai credeam ca atunci cand dorm trebuie sa fiu invelita de tot sa nu vina ala rau
de intuneric mia fost frica de cand ma stiu..si daca imi mai aduc aminte va zic

Ultima oara a fost editat de mire_la (2008-09-29 17:43:41)

#148 2008-09-29 17:40:08

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

dap si mie imi era frica de intuneric...si inca imi e  rotfl  am 18 ani da

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#149 2008-09-29 17:46:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mire_la a scris:

rotfl eu tin minte ce respect am prins pt taica-meu, care mi-a zis, mutand televizorul dintr-o camera in alta: "vezi? acum e un vapor la televizor. vezi ce tata puternic ai? a ridicat si un televizor, si un vapor deodata!" rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#150 2008-09-29 18:19:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

rotfl

mama ma tot prostea ca nu-s a ei, ca am cazut din caruta unor tigani si i-a fost mila de mine si m-a adus acasa lol si mi-a zis de atatea ori, ca incepusem sa cred ca e adevarat. ma mai calmam ca imi zicea toata lumea cat de bine seman cu mama lol

credeam si in faza cu jucatul cu chibriturile. daca te joci cu ele, faci noaptea pe tine tongue

credeam ca poti ramane insarcinata si de la un sarut lol ii monitorizam surorii mele menstruatia rotfl (ca eu nu aveam inca) si cand vedeam ca ii intarzie si stiam ca avea iubit, ma gandeam ca s-a sarutat cu el si e gravida lol

#151 2008-09-29 19:03:15

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

katami a scris:

mire_la a scris:

rotfl eu tin minte ce respect am prins pt taica-meu, care mi-a zis, mutand televizorul dintr-o camera in alta: "vezi? acum e un vapor la televizor. vezi ce tata puternic ai? a ridicat si un televizor, si un vapor deodata!" rotfl

mi-am amintiiit
legat de televizor
eu credeam k toti oamenii kre apar la tv,is bagati acolo cumva...si credeam k dak deschid tv-ul o sa iasa toti in camera mea big_smile
si credeam k pt a ramane gravida tre sa mananci 6 gogosi: una e pt capu copilului,4 pt membre si una pt corp
si mi-era frica sa pap gogosi
k asa mi-a zis o prietena d a mea (kre era grasutza si probabil i-au zis parintii sa nu manance atatea k ramane gravida..) rotfl
si credeam k mos nicolae arata ca un fazan sau ca un paun (nush dc)
si dak d craciun auzeam zgomote credeam k is spiridusii afurisiti kre umbla prin casa
si credeam k iepurashu d pasti e betzivan

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#152 2008-09-29 19:11:06

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

a mai credeam ca daca esti grasa, poti slabi bagandu-ti un creion in fund neutral   asa cica i-ar fi zis medicul unei fete cu care mai ieseam eu la joaca si care era 3/4

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.