|
Nu esti logat.
Cand eram copil, credeam ca...-10#172 2008-10-01 16:06:22
Re: cand eram copil, credeam ca...mi-era groaza de intuneric Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #173 2008-10-01 16:08:45
Re: cand eram copil, credeam ca...credeam k norii chiar sunt facuti dintr-o spuma si mereu visam sa ajung acolo sus k sa ma tavalesc in puf....si uite asa am ramas cu capul in nori Offline #174 2008-10-01 16:09:22
Re: cand eram copil, credeam ca...
inseamna ca tu si alexutza "simteati" fizica de mici... eu una nu mi-as fi pus asemenea probleme in veci sunteti bune de ingineri Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #175 2008-10-01 16:14:54
Re: cand eram copil, credeam ca...eu credeam ca la etajul 3, apartamentul de pe partea mea este bantuit de fantome si asta daorita unei usi cam rablagite si urata. si a fost o faza cnd eu u o prietena coboram pe scari si dintr-o data am vazut si auzit cum se deschide usa, atunci am inlemnit si am luat-o la fuga pe scari si am si tzipat de at cred ca mi-am dat seama ca nu-i nicio fantoma.(apartamentu era cam nelocuit). Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-01 16:26:21) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #176 2008-10-01 19:35:31
) There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#177 2008-10-02 00:57:15
de aia am avut numai 5 la fizica in liceu ca o simteam a naibii de bine Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #178 2008-10-02 10:43:24
Re: cand eram copil, credeam ca...jac si rac 2 oameni diferiti, eram sigura, sigura m-a luminat mama intr-o zi, dar parca tot nu-mi venea sa cred Smile! Offline #179 2008-11-23 23:48:47
Re: cand eram copil, credeam ca...credeam ca laptele condensat e lapte de pupaza. A adus tata odata acasa o cutie metalica pe care era desenata o pasare iar eu tin minte ca am intrebat ce e in ea iar el a zis ca e lapte de pupaza iar eu am crezut multi ani ca in acea cutie a fost lapte de pupaza, va dati seama ce idiotenie, gandeam ca pupazele se mulg ca vacile si dau lapte insa fiind mai mici nu dau mult lapte si de-aia se vinde laptele in cutii asa de mici.... Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-23 23:49:01) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #180 2008-11-24 00:01:10
Re: cand eram copil, credeam ca...eu cand eram mica si erau filme la tv credeam ca se duc unii cu camera de filmat prin casele oamenilor si ii filmeaza si ii da la tv...si ii intrebam mereu pe ai mei cand vin sa ne filmeze si pe noi, sa faca si cu noi un film.... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #181 2008-11-24 00:33:16
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mica credeam ca faci ulcior la ochi doar daca te uiti la sexul unei pesoane de sex opus.ca asa ma intrebau ai mei cand faceam ulcior- pe cine am vazut si la cine m am uitat.ma inroseam toata ca stiam ca treaba asta e rusinoasa si eu nu m am uitat la nimeni si ma intrebam cum de mi s a intamplat si cum explic eu alor mei ca de fapt am fost copil cuminte si nu am vazut pe nimeni... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #182 2008-11-24 11:42:43
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram copil,eu credeam k la Conservator se fac conserve.Si sa stiti ca am trait multi ani cu ideea asta...iar cand mai auzeam de x sau de y ca a facut conservatorul,ma intrebat de ce trebuie sa faca lumea scoala pt a fabrica conserve Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #183 2008-11-24 11:48:32
http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #184 2008-11-24 11:49:58
Re: cand eram copil, credeam ca...Mi-am mai amintit una...credeam k cei de la televizor ma vad,si cand ma uitam la stiri ma strambam la televizor ca sa o fac pe tanti aia care prezenta stirile sa rada,si sa uite ce trebuie sa zica Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #185 2008-11-24 12:45:40
Re: cand eram copil, credeam ca...Era un serial la tv si era o secventa in care un tip ii pune un sarpe veninos in ciubota altuia. Eu am vazut faza si de cate ori tb sa ma incalt ma uitam in pantofi sa nu care cumva sa gasesc si eu o lighioana din aceea. Si daca ma incalta altcineva urlam cat ma tineau plamanii de atunci sa se uite in botosei sa vada daca e vreun sarpe in ei. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #186 2008-11-24 13:11:47
doamne si eu kt timp am crezut faza cu liliecii.... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #187 2008-11-24 13:15:43
Re: cand eram copil, credeam ca...Asta cu toaleta o aveam si eu. Preferam sa fac pe mine. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #188 2008-11-24 13:50:39
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mai mica mi-a zis o verisoara ca seara/noaptea sa fac orice dar sa stau departe de oglinzi.de ce?ca cik daca te uiti il vezi pe D... Offline #189 2008-11-24 14:02:39
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mica, si mult timp dupa credeam k ciorba de potroace care se serv a doua zi dp nunta se face dintr-un organ / os care se numeste asa, gen 'ciorba de perisoare' Offline #190 2008-11-24 14:30:07
p-asta chiar n-o credeam Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|