homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-10

#172 2008-10-01 16:06:22

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: cand eram copil, credeam ca...

mi-era groaza de intuneric
ca sa ajung din sufragerie la mine in dormitor trebuie sa trec printr-un hol lung. holul ala il fugeam tot big_smile rpd rpd sa nu puna careva mana pe mine
eram convinsa ca exista un sarpe sub patul meu. si ca sa ajung in pat, saream de la un metru distanta in pat big_smile
faza cu opritu in varfu muntelui o aveam si eu rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#173 2008-10-01 16:08:45

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

credeam k norii chiar sunt facuti dintr-o spuma si mereu visam sa ajung acolo sus k sa ma tavalesc in puf....si uite asa am ramas cu capul in nori rotfl

#174 2008-10-01 16:09:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

_alexa_ a scris:

inseamna ca tu si alexutza "simteati" fizica de mici... eu una nu mi-as fi pus asemenea probleme in veci lol sunteti bune de ingineri lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#175 2008-10-01 16:14:54

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu credeam ca la etajul 3, apartamentul de pe partea mea este bantuit de fantome si asta daorita unei usi cam rablagite si urata. si a fost o faza cnd eu u o prietena coboram pe scari si dintr-o data am vazut si auzit cum se deschide usa, atunci am inlemnit si am luat-o la fuga pe scari si am si tzipat rotfl de at cred ca mi-am dat seama ca nu-i nicio fantoma.(apartamentu era cam nelocuit).

jac si rac ziceam ca sunt 2 persoane diferite, s cand il vedea la tv nu intelegeam de ce este numai jac si nu esti si rac tongue

sa va spun o faza tare?eu copil prost si idiot ce fac.. vad o napolitana plina cu ciocolata(era coco roco din aia cyu surprize parca) si ce fac? desteapta de mine o ia de jos si o baga in gura.. rotfl musc putin din ea si ma vede sormea, imi zice ca ce naiba fac mananc de pe jos..ma duce acs si ii zice maicamii" mama gina vezi ca mananca de pe jos." ea nu ma certa ci imi spunwea s nu mai fac asa ceva ca doar avem acasa mancare, eu percepeam altfel, ma simteam certata. cred ca la un moment dat i-am zs ca avem mancare dar eu vroiam ceva dulce  rotfl

ne-a povestit odata taicamiu, cnd era el la scoala un fel de opvestioara: povestea lupului moralist care aduna flori din padure si ii ducea bunicii big_smile lol.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-01 16:26:21)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#176 2008-10-01 19:35:31

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

nicolle_rox a scris:

SonneAle a scris:

nu mai stiu nimic de ea de atunci...

s-o fi dezumflat de tot de la creion... lol  of, ce rea pot sa fiu.... angel

rotfl2)

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#177 2008-10-02 00:57:15

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

katami a scris:

_alexa_ a scris:

inseamna ca tu si alexutza "simteati" fizica de mici... eu una nu mi-as fi pus asemenea probleme in veci lol sunteti bune de ingineri lol

de aia am avut numai 5 la fizica in liceu ca o simteam a naibii de bine  rotfl

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#178 2008-10-02 10:43:24

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

jac si rac 2 oameni diferiti, eram sigura, sigura  rotfl  m-a luminat mama intr-o zi, dar parca tot nu-mi venea sa cred  lol

si cu oamenii bagati in televizor, normal...eu chiar ma intrebam cand aparea regia (ma rog, scrisul ala care trece pe ecran cu realizatorii, etc) ma intrebam cum de mai zambesc? nu-i doare oare cand le trece scrisul ala peste ei?  rotfl

si cand eram singura in casa, mi se parea ca ma urmaresc inamici si aveam un pistol de la nintendo si verificam toata casa, cu pistolul atintit catre "inamici"  visslar 

eram dusa tare?  :f?rv?nad:   rotfl

big_smile Smile! big_smile

#179 2008-11-23 23:48:47

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

credeam ca laptele condensat e lapte de pupaza. A adus tata odata acasa o cutie metalica pe care era desenata o pasare iar eu tin minte ca am intrebat ce e in ea iar el a zis ca e lapte de pupaza iar eu am crezut multi ani ca in acea cutie a fost lapte de pupaza, va dati seama ce idiotenie, gandeam ca pupazele se mulg ca vacile si dau lapte insa fiind mai mici nu dau mult lapte si de-aia se vinde laptele in cutii asa de mici.... rotfl

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-23 23:49:01)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#180 2008-11-24 00:01:10

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu cand eram mica si erau filme la tv credeam ca se duc unii cu camera de filmat prin casele oamenilor si ii filmeaza si ii da la tv...si ii intrebam mereu pe ai mei cand vin sa ne filmeze si pe noi, sa faca si cu noi un film....rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#181 2008-11-24 00:33:16

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

cand eram mica credeam ca faci ulcior la ochi doar daca te uiti la sexul unei pesoane de sex opus.ca asa ma intrebau ai mei cand faceam ulcior- pe cine am vazut si la cine m am uitat.ma inroseam toata ca stiam ca treaba asta e rusinoasa si eu nu m am uitat la nimeni si ma intrebam cum de mi s a intamplat si cum explic eu alor mei ca de fapt am fost copil cuminte si nu am vazut pe nimeni...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#182 2008-11-24 11:42:43

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

cand eram copil,eu credeam k la Conservator se fac conserve.Si sa stiti ca am trait multi ani cu ideea asta...iar cand mai auzeam de x sau de y ca a facut conservatorul,ma intrebat de ce trebuie sa faca lumea scoala pt a fabrica conserve rotfl

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

#183 2008-11-24 11:48:32

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Cat86 a scris:

cand eram copil,eu credeam k la Conservator se fac conserve.Si sa stiti ca am trait multi ani cu ideea asta...iar cand mai auzeam de x sau de y ca a facut conservatorul,ma intrebat de ce trebuie sa faca lumea scoala pt a fabrica conserve rotfl

rotfl

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#184 2008-11-24 11:49:58

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

Mi-am mai amintit una...credeam k cei de la televizor ma vad,si cand ma uitam la stiri ma strambam la televizor ca sa o fac pe tanti aia care prezenta stirile sa rada,si sa uite ce trebuie sa zica big_smile

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

#185 2008-11-24 12:45:40

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Era un serial la tv si era o secventa in care un tip ii pune un sarpe veninos in ciubota altuia. Eu am vazut faza si de cate ori tb sa ma incalt ma uitam in pantofi sa nu care cumva sa gasesc si eu o lighioana din aceea. smile Si daca ma incalta altcineva urlam cat ma tineau plamanii de atunci sa se uite in botosei sa vada daca e vreun sarpe in ei. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#186 2008-11-24 13:11:47

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

capcaun a scris:

deci....
-io credeam k dc impungi oglinda la miezu noptii cu un ac, acul intra in oglinda si iese dracul din ea neutral neutral muuuuuult timp nu ma duceam la baie cand trecea de miezul noptii big_smile , la liceu am scapat de friza asta big_smile
-dc te joci cu focul faci pipi in pat big_smile si evident nu ma jucam lol
-k dc pun paine in ciorba se strica painea lol ,la gradinita asta big_smile
-k in cimitir ies mortii si bantuie
-k sub pat am un individ care ma trage sub pat dc ma dadeam noaptea jos k sa ma duc la baie big_smile
-k liliecii intra in par si tre sa te tunzi la zero k sa scapi de ei

doamne si eu kt timp am crezut faza cu liliecii....

ai eu multe credeam knd eram mik....faza cu oamenii din tv (ma duceam la spatele tv-ului sa  vad unde stau ascunsi oamenii)...faza cu bau-bau am crezut-o tare d tot...atunci knd eram mik , chiar si acu mai am frik d intuneric...knd ma duceam la bunici la tara imi era frik sa merg la wc credeam k sunt monstri acolo jos si k in orice clipa ma trag acolo in jos.....

tare m-am mai amuzat la topicul asta... rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#187 2008-11-24 13:15:43

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

rotfl Asta cu toaleta o aveam si eu. Preferam sa fac pe mine. rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#188 2008-11-24 13:50:39

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cand eram mai mica mi-a zis o verisoara ca seara/noaptea sa fac orice dar sa stau departe de oglinzi.de ce?ca cik daca te uiti il vezi pe D...
nu stiu daca e adevarat dar eu si acum refuz sa ma uit in oglinda noaptea cand merg la baie

#189 2008-11-24 14:02:39

brunettik
New member
De la: aleea cu trandafiri
Inregistrat: 2008-08-11

cand eram mica, si mult timp dupa credeam k ciorba de potroace care se serv a doua zi dp nunta se face dintr-un organ / os care se numeste asa,  gen 'ciorba de perisoare'    dumbom

#190 2008-11-24 14:30:07

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pink_butterfly a scris:

Cat86 a scris:

rotfl

p-asta chiar n-o credeam rotfl

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.