|
Nu esti logat.
Cand eram copil, credeam ca...-11#191 2008-11-24 20:01:55
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mica ziceam in loc de bulci - boase Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #192 2008-11-24 20:57:01
Re: cand eram copil, credeam ca...legat de conservator cu care am avut si eu o problema credeam ca oamenii de acolo sunt niste comunisti - in niciun caz nu mi trecea prin minte ca acolo se studiaza muzica. Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-11-24 20:58:45) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #193 2008-11-24 21:42:41
Re: cand eram copil, credeam ca...Eu credeam ca un animal omnivor e unul care mananca oameni...si credeam ca la portret se zice "porcret " ( asa m-a invatat fratele meu mai mare ca se zice ca sa rada de mine)..Si credeam ca daca ii tai parul unei papusi barbie ii va creste la loc..si chiar l-am taiat. Offline #194 2008-11-24 21:44:55
Re: cand eram copil, credeam ca...si eu credeam faza cu liliecii.pana acum recent am crezut asta expect the worst , hope for the best! Offline #195 2008-11-25 09:16:23
Re: cand eram copil, credeam ca...
chuckyyyyy Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline Publicitateloading...
#196 2008-11-25 14:24:42
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mica credeam ca "viteza luminii" este de fapt "viteza lui mini" si in loc de jack chirac intelegeam jack insirat )) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #197 2008-11-25 15:56:50
Re: cand eram copil, credeam ca...woai cate nu credeam.. Offline #198 2008-11-25 16:00:25
Re: cand eram copil, credeam ca...mi-am amintit ca o colega de-a mea, dupa ce i-a zis unul dintre parinti ca "are doar gargauni in cap", credea ca daca se loveste la cap o sa-i iasa "gargaunii" isi imagina ca sunt ceva animale.. viermi Offline #199 2008-11-25 17:07:17
Re: cand eram copil, credeam ca...si eu am crezut multe cand eram mica...acu mi'am adus mainte de faza cu televizorul....de cate ori ma uitam la reclame..nu intelegeam cu fac actorii aia sa se strambe de fiecare data la fel...la fiecare reclama.....desi era 12 noapte...sau 4 dimineata..era tot aceeasi fata ..perfect stramba cum am vazuto prima dat ain reclama....era ceva impresionant cum reuseau ei sa se strambe de fiecare data..))) faza cu liliecii si eu o credeam....apoi mai era una care mi'a bagat'o varmea in cap intro seara kn am mers la ea....cik cand e la apus cerul roscat sau violet inseamna k in noaptea aia se vor cobori dracii pe pamant si vor bate la geamuri si la usi si te omoara....daca gasesc usi/geamuri deschise intra direct..)sau se afiseaza in fata geamului in chipul unei persoane dragi tie si te ademeneste sa ii deschizi:))))) va puteti imagina cate nopti albe am avut? ))) )) Offline #200 2008-11-25 18:07:35
Re: cand eram copil, credeam ca...aoleu ce infricosator, pai cred ca faceam pipi p mine Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #201 2008-11-25 23:34:15
Re: cand eram copil, credeam ca...aaa, mi-am mai amintit o faza...cand eram mica eram destul de neastamparata si cand eram cu ai mei la plimbare mereu o luam la fuga inainte si tata striga dupa mine: evadata!!!.....si eu intelegem e vadata!....si ma opream, ma uitam in jurul meu, pe urma ma intorceam spre tata si ziceam: "nu e ma nicio vadata!!!" "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #202 2008-11-26 02:43:55
Re: cand eram copil, credeam ca...Ce copilarii frumoase ati avut!!!!! Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2008-11-26 02:45:33) Offline #203 2008-11-26 14:22:50
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mik credeam k dak beau multa apa (inainte sau in timpul mesei) fac broaste in burta...asa-mi spunea mami...doamne si eu chiar credeam..imi si imaginam broastele sarind in burtik mea Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #204 2008-11-27 09:50:21
Re: cand eram copil, credeam ca...da da.... asta cu broastele toate/toti am avut-o Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #205 2008-11-27 10:27:48
Re: cand eram copil, credeam ca...cand eram mica imi era frica sa stau singura in casa daca nu avem tv deshis si dat tare,macar asa vorbea cineva cu mine si nu mai veneau spiritele sin celelalte camere,sau avem senzatia ca sub pat sunt serpi mari si ma musca daca cumva intru seara in camera si lumina e stinsa Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #206 2008-11-27 10:31:19
Re: cand eram copil, credeam ca...eu cand eram mica credeam ca in burta mea exista strumfi Offline #207 2008-11-27 10:35:27
Re: cand eram copil, credeam ca...asta cu broastele era si convingerea mea + faptul ca exista un omulet pe luna(petele alea gri ) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #208 2009-09-03 13:18:47Re: cand eram copil, credeam ca...Cand eram mica am iesit odata repede dupa tata desculta pe zapada, si am mers pana la poarta asa (eram la bunica) side-abia atunci am inceput sa plang. Mi-a zis mama ca de atunci am ocolit pana pe la 4 ani zapada desi eram incaltata Credeam ca o sa ma friga iar Offline #209 2009-09-03 14:46:10
Re: cand eram copil, credeam ca...eu eram convinsa ca, Captain Planet era iubitul meu. auzisem eu ca atunci cand ai iubit trebuie sa fie cineva care te apara si te respecta si mai arata si bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|