homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand eram copil, credeam ca...-12

#210 2009-09-03 15:57:43

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: cand eram copil, credeam ca...

lol lol si eu cand eram mica eram convinsa ca in wc se afla un sarpe care poate sa iasa oricand big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#211 2009-09-03 18:21:48

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Cand intram in scara blocului aveam mereu impresia ca e cineva in spatele meu si urcam scarile in graba
Credeam ca papusile mele o sa creasca o data cu mine!
Mereu aveam impresia ca mana mea stanga e suparata pe mine ptr ca o folosesc mai mult pe dreapta!
Aveam impresia ca literele din alfabet se cearta intre ele!
Inainte sa merg in vizita la bunici imi imaginam ca o sa gasesc campul plin de flori intocmai ca in desenele animate sau ca in carti si eram tare dezamagita cand gaseam doar floricele mici!

#212 2010-11-17 22:13:41

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Eu cand eram mica credeam ca daca iau un ou de gaina din piata si-l pun la caldura iese un pui lol

Strong reasons make strong actions!

#213 2010-11-17 22:19:42

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

cand eram mica, credeam ca a face sex inseamna a sari cuiva in brate si ma rusinam la gandul asta tongue

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#214 2010-11-17 23:10:12

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cand eram mica credeam ca ciclul iti vine pe la 20 de ani si te tine in continuu un an. smile

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#215 2010-11-17 23:14:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

il credeam pe tata cand imi zicea mie si sorei mele ca ne vede de la seviciu prin ceva special daca nu  mancam si nu dormim dupamasa pana veneau ei de la seviciu.doamne,ce fraiera eram! lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#216 2010-11-17 23:19:08

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

credeam ca daca nu pap mi se lipeste burtica de spinare si mor chicot ,si faza cu jac si rac si eu o credeam.

#217 2010-11-18 11:21:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

imi era tare mila de porc ca trebuia sa fie taiat; bunica imi zicea ca se transforma in porc mistret daca se face batran.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-19 20:35:26)

#218 2010-11-18 11:42:01

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

chiar credeam ca barza imi poate aduce un fratior sau o surioara, astfel am pus zahar in dopuri de coca cola si le-am pus in geam sa vina barza sa manance zaharul ca sa imi aduca o surioara sau un fratior rotfl

#219 2010-11-18 11:47:12

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

daca voi creste mare ma voi intelege altfel cu cei din jurul meu. asa este big_smile ! au crescut si ceilati rotfl !

iubesc+Camelia+Matei

#220 2010-11-18 12:17:13

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

- cand eram mica credeam ca pot face o familie cu o fata si eu ma gandeam pe atunci la cea mai buna prietena....dupa ce am aflat ca tebuie cu un baiat l-am ales pe fratele meu rotfl lol....
- cand eram mica credeam ca asa o sa raman mereu mica si ca noi  copiii nu vom imbatrani niciodata...smile

#221 2010-11-18 12:23:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

SofySofia a scris:

Eu cand eram mica credeam ca daca iau un ou de gaina din piata si-l pun la caldura iese un pui lol

cand eram mica, am intrebat "ce-are tata acolo?"si mama mi-a zis ca are un pui de gaina...sau doi, nu mai tin minte

- credeam ca, daca ma concentrez suficient, o sa reusesc sa zbor (levitez) smile . sau, atunci cand batea vantul tare, credeam ca daca m-as lasa "usoara" m-ar putea lua vantul pe sus si as pluti
- credeam ca, daca ma concentrez destul de tare, pot misca obiecte prin casa doar cu puterea gandului
- credeam ca pot controla taria vantului cu gandul
- cand auzeam gemete din camera parintilor, credeam ca mama plange ca o bate tata
- credeam ca "prezervativ" inseamna pampers
- credeam ca copiii se nasc prin anus

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-05 18:38:59)

#222 2010-11-18 12:26:11

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

cand eram micuta credeam ca  bebelusii ies pe partea dorsala lol

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#223 2010-11-18 12:28:27

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

rotfl

orangina123 a scris:

SofySofia a scris:

cand eram mica, am intrebat "ce-are tata acolo?"si mama mi-a zis ca are un pui de gaina...sau doi, nu mai tin minte

#224 2010-11-18 22:36:19

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

cand eram mica credeam ca:
-daca sap o groapa mai mare ajung pe partea cealalta a pamantului,la chinezi.si asa m-am apucat sa sap o groapa cam de vreo juma de metru si incepusem sa gasesc caramizi sparte prin pamant si imi imaginam ca am ajuns sub trotuarele lor si pana la urma a venit o ploaie si mi-a inarcat groapa cu apa si -am uitat sa mai sap chicot
-daca dorm cu picioarele iesite din pat ma trage "ala  rau" la el diablo
-ca copii mici respira prin buric
-ca bebelusi se fac din plastilina si apoi ii duce mama la dostor si le da viata;cam atat imi aduc aminte acum smile

#225 2010-11-19 01:38:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Credeam ca parul papusilor creste ca al nostru si i-am taiat uneia bretonul si asa am aflat ca de fapt nu creste.  rotfl2

Credeam ca pot sa bag mana in tv sa-mi iau de acolo bunatatile la care face reclama.

Credeam ca in jurul patului sunt serpi si ma musca de picioare daca mi le scot in afara patului.

Credeam ca pentru a face copii, mama ia o pastila si apoi creste copilul in burta ei. Asa mi-a zis mama  lol  Ulterior m-am prins ca pastila se ia ca sa NU creasca bebele in burta. 

Pe cum scriu, am senzatia ca am mai scris la topicul asta ...

A, si cand eram mica nu mi-era nici pe departe asa de frica de intuneric pe cum mi-e acuma.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#226 2010-11-19 11:21:07

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Cand eram mica, credeam ca unghiile papusilor cresc ...si de fiecare data cand primeam o papusa , le taiam unghiile.

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#227 2010-11-19 23:32:56

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

cand eram mica:
- credeam in mos craciun big_smile ai am crezut pana la 14 ani rotfl2)) ce mami "mincinoasa" am lol
- credeam ca luna ma urmareste
- credeam ca jucariile de plus sunt timide si d-aia nu vorbesc cu mine rotfl
- credeam ca... toate actritele pe care le vedeam eu in filme insarcinate, chiar sunt si regizorii asteapta cateva luni ca sa le filmeze, ca sa le creasca burtica rotfl
- credeam ca atunci cand mi-e somn, de fapt e mos ene big_smile
- credeam ca daca nu mananc ciorbita raman mica si cu toate ca am mancat-o, mica am ramas rotfl2)
- credeam ca daca mint imi creste nasul ca al lui pinocchio, pana m-am prins ca nu-i asa diablo
- credeam ca povestile sunt adevarate
- credeam ca sexul inseamna doar sa stai unul peste altul
- credeam ca oamenii se saruta cu gura deschisa, nu ca baga si limbuta rotfl
- credeam ca doamne doamne m-a pus in burtica mamei, apoi dupa ce a crescut, doctorul a taiat-o big_smile
- credeam ca oamenii de la televizor vorbesc cu mine, dar niciodata nu intelegeam de ce nu-mi raspund rotfl2) ( aveam vreo  3 ani cand credeam asta )
si nu mai stiu

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#228 2010-11-20 01:36:35

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

-credeam ca pilotii de la F1 erau toti romani si nu mi-am pus niciodata problema de ce au nume mai ciudate
- ca luna ma urmareste
- ca de fapt am un ingeras care sta langa patul meu si ii ziceam noapte buna si uneori dadeam un pupic in aer sa-l pup
- ca am primit o hainuta alba la botez si ca mi-a ramas mica(hainuta era de la doamne doamne)
- ca fiecare pata de pe hainele mele inseamna un pacat si eram asa fericita cand se spalau hainele ca asta insemna ca nu am pacatuit prea tare si suparata cand vedeam ca unele haine raman patate
-ca o sa fiu operata de apendicita(inca nu mi-am dat seama care era problema mea de stiam ca o sa ma opereze de apendicita ca pe o vecina de a mea desi nu m-am operat niciodata)
-ca hainele, papusile si caietele mele sunt suparate pe mine ca le arunc peste tot
-am crezut ani de-a randul ca va veni cineva noapte pe geamul meu si imi va taia picioarele(faza dintr-un film; ca rezultat, am dormit vreo 2-3 ani chircita in fiecare noapte;apropo,stau la etajul 4)
nu imi mai aduc aminte acum altele:D

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.