|
Nu esti logat.
Din copilarie...-3#39 2007-09-09 19:48:13
Re: Din copilarie...nici eu n-am avut video si mi se parea o chestie asa de wooow numai pt oameni bogati, cool, super tare Just like a tattoo I'll always have you... Offline #40 2007-09-09 19:50:25
Re: Din copilarie...
Exact asa si eu Offline #41 2007-09-09 20:09:11
Re: Din copilarie...eu am avut noroc, bunica-miu era frizar, sef de pravalie si facea rost de toate chestiile posibile, pe blat, bineinteles Si acum stiu cum venea tanti Mariana cu mezeluri atarnate de sutien, pe sub bluze... Si ce fericita eram de craciu, ce simteam cand se apropriau sarbatorile. De multi an n-am mai avut sentimentul ala... si cand stiam ca plec la mare la fel d-abia daca dormeam noaptea. Acum de cand ma duc de 3-4 ori p an nu mai am nicio satisfactie... :-< Cat de dor imi e de vremurile alea... :-< Mi-a venit o idee. Haideti sa ne intalnim intr-un parc ceva sa bagam o v-ati-ascunsealea "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #42 2007-09-09 20:13:34
Re: Din copilarie...apropo de video.eu cand eram micutza,ridicam clapeta aia,ma uitam in el.erau niste chestii pe-acolo,si-mi imaginam ca era un restaurant inauntru... era o chestie rotunda,care ziceam ca e toba la care canta orchestra,si unde era plat era ringul de dans.si-mi imaginam eu tot felul de chestii,stupid,stiu... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #43 2007-09-09 22:25:25
Re: Din copilarie...Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-09 22:57:38
Re: Din copilarie...
Face 26 in noiembrie #45 2007-09-09 23:31:22
Re: Din copilarie...pfuai cemi placea si mie de Mica it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #46 2007-09-09 23:37:56
Re: Din copilarie...da ma jucam cu faretlo jocuri pe televizor, napolitanele Kuku-Ruku, si preferata mea: Guma Turbo... dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #47 2007-09-09 23:42:27
Re: Din copilarie...veronica nu era serial erau 2 parti ... le stiu pe de rost ...am carte si caseta audio ....si le stiu pe amandoua cap coada Ultima oara a fost editat de dida (2007-09-09 23:42:40) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #48 2007-09-09 23:45:15Re: Din copilarie...Oh doamne ce amintiri Offline #49 2007-09-09 23:45:22
Re: Din copilarie...nu mai stiu exact stiu ca era duminik dimineata si ma uitam intotdeauna si asa de atenta ma uitam ac pe nimeni nu mai bagam in seama dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #50 2007-09-09 23:52:14
Re: Din copilarie...si eu am fost sa ii vad pe cei de la abracadabra, tin minte k era iarna si ger si am stat cateva ore bune la o coada imensa numai ca sa intru acolo la ei...nu mai tin minte ocazia..stiu doar k in 5-10 minute am si iesit...cat am degerat atunci cu mama la coada aia... The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #51 2007-09-09 23:58:24Re: Din copilarie...Eu zic ca am avut copilarii fericite Offline #52 2007-09-10 00:00:02
Re: Din copilarie...si eu uram sa dorm ...niciodata nu am putut dormi de amiaz.... si am fost la camin si acolo simteam ca fac cu capu de pe la 12 si ceva 1 pana la 3 jumate cand ne trezeau ... atata ma foiam si imi inchipuiam tot felul de chestii si asteptam sa treaca vremea ...era crunt pt mine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #53 2007-09-10 00:04:10Re: Din copilarie...Eu am mai luat-o peste fund in gradinita... ca deranjam si pe cei de langa Offline #54 2007-09-10 00:08:40
Re: Din copilarie...eu daca is f obosita mai dorm si la amiaz ... da cand era mica era cosmarul meu ... in ultima perioada de la camin am avut noroc de o "colega de pat" avea patul langa mine ... si avea si ea problema mea ...si mai povesteam noi acolo sa mai treaca timpu sau ne jucam elastic cu degetele .. si daca ne vedea educatoarea ne faceam ca dormim it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #55 2007-09-10 00:29:52
Re: Din copilarie...ce topic..:-< chiar azi imi aduceam aminte...ce frumos era...doamne ma jucam zi de zi cu aceleasi jucarii k ai mei nu imi cumparau asa multe k nu dadeau banii pe jucarii dar nu ma plictiseam..eram inventiva si din orice imi faceam jucarii si era chiar mai frumos k depuneam efort sa le fac si era alta joaca.. Ultima oara a fost editat de A.W. (2007-09-10 00:33:12) Offline #56 2007-09-10 00:38:09
Re: Din copilarie...vai apropo de mancare ce nu ne placea...stiu ca dupa ce ne trzeam ne dadea ori taiatei cu lapte ori gris cu lapte ... vai ... tot timpu am urat mancarurile alea ... de obicei la copii le place da eu am fost anti it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #57 2007-09-10 01:15:46
Re: Din copilarie...eu nu am pe nimeni la tara toti bunicii sunt in bucuresti. Am fost de 2 ori in viata la tara, la un frate de-al bunicii mele. Ce ma ofticam cand toti plecau vara la tara si mai ramaneam singura... Doar ce ma duceau ai mei la mare si la munte. In rest, toata vara stateam in Bucuresti.. Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-10 01:17:38) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|