|
Nu esti logat.
Din copilarie...-4#58 2007-09-10 01:42:09
Re: Din copilarie...
exact asa sunt si eu I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #59 2007-09-10 08:57:56
Re: Din copilarie...noi in jurul blocului aveam o poienita cu iarba si copaci.si ieseam de la 9 dimineatza afara si ne jucam cu papusile, de-a casa...faceam oale, linguri, pahare din apa si pamant, ne jucam de-a doctorul, o data am facut si o sceneta...dupa scufitza rosie, jucam frunza, ratele si vanatorii, flori, fete...., si vara veneau la bunici 2 prieteni de-ai nostri..aman2 baieti...si atunci ne jucam de-a nunta...si dintr-astea.acuma radem cand ne amintim ce ne mai "casatoream" intre noi si in fiecare an ne intalnim cu totii...adik 4 fete( eu si prietenele mele) si cei 2 baieti...bai si parca ne-am juca,,, ca atunci cand eram mici, numai ca acuma stam la barfa despre baietii nostri si iubitele lor...si ca ce bine era cand ne iubeam intere noi. eu si ink o prietena am fost iubitele din copilarie ale baietilor ce durere era pe capul nostru cand plecau ei.intr-un timp ne scriam si scrisori dragoste mare...offf ce vremuri. Offline #60 2007-09-10 11:06:10
si eu le urasc si ne mai puneau peste gris cu lapte o lingura de dulceata .vai cat se rugau de mine sa mananc, cateodata mancam asa in sila si dupa mi se facea rau.oricum eu nici acum nu pot sa sufar taiteii sau gris cu lapte bleah Avem 1 an si 5 lunite Offline #61 2007-09-10 11:29:18
Re: Din copilarie...app de chestii din copilarie stiti ce mel ascult acum mihai constantinescu-vitezomanul gica Avem 1 an si 5 lunite Offline #62 2007-09-10 11:57:00
Re: Din copilarie...si-a luat masina mica Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-10 14:08:57
Re: Din copilarie...campionate de sarit elasticul si coarda, jocuri cu papusile pe paturica in fata blocului sau pe beton, in bloc (cand ploua), ascunsa prin toate blocurile din cartier, jocuri de-a aprozarul, etc. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #64 2007-09-10 14:26:33
Re: Din copilarie...eu stateam la camin.,...si cand eram mika o data tin minte ca am afcut prapad:D am furat de acasa fardurile mamei si m am boit acolo:Dce mai ca un mic porcusor..uram sa dorm dupa amiaza acolo ne obligau eu ma strecuram din pat si mergeam dupa gradinita cu alte colege sa papam macrsi(o planta amara)a take me as i am or watch me as i go! Offline #65 2007-09-10 14:26:57
Re: Din copilarie...inghetata de fistic la pachet de unt, grilajul pe care se taia painea cand iti cumparai doar o jumatate sau o felie, de sandy bell nu mai zic, saritul atei, flori-fete-sau baieti...cerutul prieteniei, jocul macaua, somnul de pranz cand tata se culca cu noi cica sa ne pazeasca cand dormim dar era primul care adormea, sandalele de plastic, ub40, mirosul de bors cu "de toate" vara, fumatul chistoacelor pe care le lasau ai mei in scrumiera...chiar am avut o copilarie frumoasa... mami de minuni Offline #66 2007-09-10 18:33:36
Re: Din copilarie...si sucul de la tec... Tin minte k beam de rupeam pana am vazut odata 2 tiganusi in fatza mea si atunci mi s-a facut scarba k m-am gandit k beau din aceleasi pahare din care au baut si ei. Si dupa cateva luni s-a demolat magazinul unde vindeau tec si ma gandeam k au dat faliment fiindca n-am mai baut eu "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #67 2007-09-10 22:35:58
maaama da ce mai mancam din astea yummy ce bune erau Avem 1 an si 5 lunite Offline #68 2007-09-11 01:30:05
Re: Din copilarie...Da...si noi aveam oracole. Si faceam "gimnastica" pe orice bara care o gaseam. Am si un semn micut in barbie...cand ma credeam eu la olimpiada...si m-am dat cu barbia de o bara.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #69 2007-09-11 03:01:07
Re: Din copilarie...in seara asta mi-am adus aminte de chipsurile Jurassic Park! Le mai stiti? Erau in forma de dinozauri si in fiecare punga era cate un dinozaur de plastic.. Aveam toata colectia.. si ce buni erau.. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #70 2007-09-11 11:19:09
Re: Din copilarie...mi-am mai adus aminte de tatal meu care dimneata se trezea sa mearga la serviciu si canta prin casa: "dimineata canta cucu, eu ma duc voios la lucru" mami de minuni Offline #71 2007-09-11 11:42:03
Re: Din copilarie...Dar de jocul cu elasticul ce ziceti? Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-09-11 11:42:47) Offline #72 2007-09-11 11:48:07
Re: Din copilarie...da imi aduc aminte de pufuletii in ciocolata , app acum nu mai gasesti deloc pufuleti din aia si cat imi placeau Avem 1 an si 5 lunite Offline #73 2007-09-11 11:48:13
Re: Din copilarie...pufuleti in ciocolata nu retin...dar imi aduc aminte de cei cu gust de pizza...buuuni mami de minuni Offline #74 2007-09-11 11:50:36
Re: Din copilarie...la mine copilaria a fost dominata de biscuitii poieni si de cavit 9. Offline #75 2007-09-11 11:50:52
daa, da am uitat cum se chemau...erau parca in niste pungi mai mici...si parca erau si cu branza. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-11 11:51:28) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #76 2007-09-11 17:53:19
Re: Din copilarie...eu tin minte doar de eugeni sau cornuri cu mac..da snaksuri d alea:D take me as i am or watch me as i go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|