|
Nu esti logat.
Din copilarie...-6#96 2007-09-13 06:59:45
Re: Din copilarie...Beverly Hills.............................asta mai pe la adolescenta...Fani inraiti a lui Dylan eram o gaska de 5 fete. Vai ce vremuri.... Offline #97 2007-09-13 10:14:00
Re: Din copilarie...yummy...pufuletii in ciocolata, ce misto erau cand eram mica eram toata ziua pe afara si ne jukm de-a magazinul odata am venit acasa cu parul plin de smoala, nush cum am reusit,mama a trebuit sa ma tunda,si hainele de pe mine direct la gunoi Offline #98 2007-09-13 21:13:12
Re: Din copilarie...
eu aveam vreo 10 ani(si tot la copilarie o incadrez) cand se difuza Beverly Hills... A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #99 2007-09-13 22:34:41
Re: Din copilarie...Erau si pufuletzi cu lapte praf.. acum stiu un singur loc in care se mai gasesc... Adica isi luasera aia de la mine din cls candva p la inceputul clasei a 12-a si cand am fost si eu sa-mi iau nu mai aveau. Dar am mancat de la ei si mi-am adus aminte de "gustul copilariei" Si ciocolata Bounty... si acum mananc si imi aduce aminte de copilarie "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #100 2007-09-17 12:13:38
Re: Din copilarie...vai ce frumooooos... oracolele din generala, campionat de jucat elasticul, frunza - dupa ce mi-am luat super cazatura cu semn ramas la buza de sus, m-am lecuit , desenele Sandy Bell, Lidia.. - vai ce dor imi e de desenele astea, de nu va puteti imagina, eu toate masinile-caravana pe care le vad le numesc "masini Sandy Bell" , Captain Planet, Piratii Apei Negre, Denver - dinouzaurul verde si prietenos... ce desene frumoase 8-> , apoi Beverly Hills, chiar ma gandeam zilele astea... mi-e ciuda ca n-am relatii la o televiziune sa-l redifuzeze, mi-e dor sa ma pierd in problemele adolescentine din BH90210... E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline Publicitateloading...
#101 2007-09-17 12:45:32
Re: Din copilarie...ce frumos, berbecutza_ali....si eu citeam o gramada, cand mergeam la bunici, plecam dimineata cu o patura si-mi gaseam cate un locusor in livada...si stateam acolo pana seara....desenele Candy si Sailor Moon...acuma o sa radeti, dar cand trebuia sa dea ultimul episod din Sailor moon seria 1 eram la bunici la tara...nu tu televizor...aveam un radio...si am prins asa cumva postul si am stat si-am ascultat episodul, chiar daca nu vedeam nimic ce se petrece...La scoala imi faceam cate un oracol nou pe trimestru...fiindca imi placea de un coleg si sondam...ce parere mai are despre mine...Reunuiunile (asa se chemau la noi petrecerile cu clasa) pentru care ma gandeam o luna inainte cu ce ma imbrac...Vacantele mari petrecute privind desenele animate de la italieni (de la 8 dim la 4 dupa amiaza) - da da, nu ne mai dezlipeam eu cu sor'mea..si cate desene am vazut....alba ca zapada, robin hood, peter pan, misterul pietrei albastru, tinerele doamne, mary si gradina misterelor, micul lord...asa am invatat italiana...:-D primul pepsi pe care l-am baut - ce gust bun avea!, painea de la "turci"...ce frumos era... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #102 2007-09-17 13:37:22
Re: Din copilarie...eu asociez copilaria cu candy, sailor moon, dallas si sclava isaura(dak-mi aduc aminte bine numele)... tin minte ca se adunau oamenii de prin sat la bunicii mei la tv sa vada dallas! Offline #103 2007-09-17 16:11:52
Re: Din copilarie...o da sclava issaura ,,,da nu mai stiu ce actor misto a jucat stiu ca eraam la tara si il vedeam seara(Sau cand se difzua)si dallas am auzit ca pe romantica il redifuzeaza iara..ah sau"salvati de clopotel"cat puteam sa rad la filmu asta:))si bevery hills mi a placut/..iff ce amintiri,ce vremuri Ultima oara a fost editat de luna_amara (2007-09-17 16:12:06) take me as i am or watch me as i go! Offline #104 2007-09-17 16:26:01
Re: Din copilarie...salvati de clopotel...pfuai cemi placea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #105 2007-09-17 19:21:17
o da...sailor moon...desenele copilariei mele inca le mai iubesc Sim y Offline #106 2007-09-18 07:49:34
Re: Din copilarie...La noi..astea mai coapte ...era nebuna de Sandy Bell Offline #107 2007-09-18 09:54:48#108 2007-09-18 09:57:25
Re: Din copilarie...nu, a fost inainte. :-) tin minte ca aveam vreo 7-8 ani. si dup-aia a fost desenul ala cu lidia si floarea in 7 culori sau ceva de genul.. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-18 09:58:23) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #109 2007-09-18 09:58:29
Re: Din copilarie...anyway.. daca va e dor, gasiti din fiecare cate ceva pe youtube. Offline #110 2007-09-18 10:57:31
Re: Din copilarie...ooo...io dak is dependenta de sailor moon am apr toate seriile p pc Sim y Offline #111 2007-09-18 10:59:02
Re: Din copilarie...moaaaaaaaaaa si io credeam ca st singura careia ii place:)sailor moon mi a marcat copilaria. take me as i am or watch me as i go! Offline #112 2007-09-18 10:59:46
Re: Din copilarie...da...eu si acu am "sechele" Sim y Offline #113 2007-09-18 12:09:17
Re: Din copilarie...cat am mai bocit cand s-a terminat prima serie...cu episodul ala in care ea era intr-o rochie alba...ditamai printesa...uf...m-a impresionat puternic Offline #114 2007-09-18 12:14:45
daaa...si mie, prima serie mi-a placut cel mai mult si aia cu cristalul inimii, sau nu stiu cum se chema, cu o cupa magica etc. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|