Ce parere aveti despre vraji si descantece?-10
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?
Laura_Micutzza a scris:intrebam k cineva mi-a zis k vrea sa fak asta si am zis sa intreb
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
macar sa mearga la o vrajitoare pe bune (daca se hotaraste sa se duca), sa nu mai umfle buzunarele tigancilor alora de stau prin palate
Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-09-03 16:51:42)
V., soarele si luna
- Laura_Micutzza
- Full member
- De la: orasul alb violet
- Inregistrat: 2008-07-08
daaaa sunt multzi care numa bani vor si zic prostii pt oamenii naivi..
IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X
- Madalina85
- Addicted member
care sunt multi de altfel ........
- april sunset
- Insomniac member
Jeniffer a scris: care sunt multi de altfel ........
V., soarele si luna
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
Jeniffer a scris: care sunt multi de altfel ........
nu stiu ce caut la topicul asta
laura, o relatie tinuta cu vraji nu aduce fericire de lunga durata.cum se rupe vraja, se duce fericirea ...
Iubesc si sunt iubita
- Madalina85
- Addicted member
minatgv a scris:Jeniffer a scris: care sunt multi de altfel ........
nu stiu ce caut la topicul asta
laura, o relatie tinuta cu vraji nu aduce fericire de lunga durata.cum se rupe vraja, se duce fericirea ...
nu mai ca ea intreba doar asa
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
aissa_kiss a scris:anabella_n a scris:aissa_kiss a scris:as dori sa ma ajutati...cineva mia zis ca as avea farmece facute pe casatorie...ce as putea sa fac?daca imi fac slujba SF.VASILE ii de ajuns?a mai patit cineva asa ceva ...si cum a rezolvat?
și eu am cununiile legate cu ață neagră, de la picioarele mortului așa mi-au zis mie nenumărate "vrăjitoare", din copilărie p?nă acum. măritată sunt ?nsă de vreo 2 ani (cu acte), iar copilul e pe drum. dar pun pariu că dacă mă duc la cineva să-mi vadă viitorul, nu vede nici copilul din burtă, nici soțul de acasă. și-mi zice că am cununiile legate chiar mai crezi ?n astfel de prostii?!?!
sincer cred...am avut o prietena care mi-a povestit ca lar fi avut pe diavol in ea si de atunci ma gandesc ...ea are gura spurcata si mie frica sa nu imi fi facut ceva...eu nu mai vb cu ea,nu ii mai raspund la tel nimic pt ca mia gresit enorm....si anul asta am avut numai probleme.....am fost si la biserica si la manastire......
apropo de chestia asta, de cand eram mica mi-e frica de exorizari. Parca se mai fac pe la noi prin biserici si ma apuca damblalele daca vad si aud un om exorcizat. Acum cativa ani amt trecut printr-un cartier unde se faceau aceste operatiuni i tremurau chilotii pe mine.Dar acum ca sunt mare, ma intreb .... oare sunt pe bune ? Nu ma gandesc ca oamenii aia sa joace teatru
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- d3vildelia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-18
aseara am avut o discutie pe tema asta cu 2 prietene ...si mia fost frica sa mai dorm acasa
- april sunset
- Insomniac member
pink_martini a scris:aissa_kiss a scris:anabella_n a scris: și eu am cununiile legate cu ață neagră, de la picioarele mortului așa mi-au zis mie nenumărate "vrăjitoare", din copilărie p?nă acum. măritată sunt ?nsă de vreo 2 ani (cu acte), iar copilul e pe drum. dar pun pariu că dacă mă duc la cineva să-mi vadă viitorul, nu vede nici copilul din burtă, nici soțul de acasă. și-mi zice că am cununiile legate chiar mai crezi ?n astfel de prostii?!?!
sincer cred...am avut o prietena care mi-a povestit ca lar fi avut pe diavol in ea si de atunci ma gandesc ...ea are gura spurcata si mie frica sa nu imi fi facut ceva...eu nu mai vb cu ea,nu ii mai raspund la tel nimic pt ca mia gresit enorm....si anul asta am avut numai probleme.....am fost si la biserica si la manastire......
apropo de chestia asta, de cand eram mica mi-e frica de exorizari. Parca se mai fac pe la noi prin biserici si ma apuca damblalele daca vad si aud un om exorcizat. Acum cativa ani amt trecut printr-un cartier unde se faceau aceste operatiuni i tremurau chilotii pe mine.Dar acum ca sunt mare, ma intreb .... oare sunt pe bune ? Nu ma gandesc ca oamenii aia sa joace teatru
raspunsul meu e acela ca oamenii respectivi sunt nebuni, iar preotii profita de asta pt a le arata naivilor puterea lui dzeu de "a-i face bine", de a alunga diavolul din ei
V., soarele si luna
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Se fac in Bucuresti slujbe de exorcizari, al meu mi-a zis ca a asistat la una si sunt al dracului de reale. Pentru ce sa joace cineva teatru? Se vinde bilet la intrare? Daca nu crezi, normal ca se pot gasi o mie de variante prin care sa scoti in evidenta asa-zisa falsitate a actului
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
april sunset a scris:pink_martini a scris:aissa_kiss a scris: sincer cred...am avut o prietena care mi-a povestit ca lar fi avut pe diavol in ea si de atunci ma gandesc ...ea are gura spurcata si mie frica sa nu imi fi facut ceva...eu nu mai vb cu ea,nu ii mai raspund la tel nimic pt ca mia gresit enorm....si anul asta am avut numai probleme.....am fost si la biserica si la manastire......
raspunsul meu e acela ca oamenii respectivi sunt nebuni, iar preotii profita de asta pt a le arata naivilor puterea lui dzeu de "a-i face bine", de a alunga diavolul din ei
Deci tu zici ca preotii fac asta de fatada sa pacaleasca fraierii de crestini ???
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
Eu am avut o matusa care a apelat la astfel de lucruri. Ani de zile s-a chinuit sa aiba un copil si in zadar...pana s-a dus la o vrajitoare..o baba din satul si care facea descantece..si la cateva luni dupa ritual a reusit sa ramana insarcinata.
Iar treaba cu exorcizatul...pe undeva sunt mari urme de adevar; nu cred ca oamenii aia se chinuie de dragul artei asa. Si apoi..daca exista Dumnezeu, exista si diavol.
when the pomp lights up,you shoot.
- april sunset
- Insomniac member
pink_martini a scris:april sunset a scris:pink_martini a scris:apropo de chestia asta, de cand eram mica mi-e frica de exorizari. Parca se mai fac pe la noi prin biserici si ma apuca damblalele daca vad si aud un om exorcizat. Acum cativa ani amt trecut printr-un cartier unde se faceau aceste operatiuni i tremurau chilotii pe mine.Dar acum ca sunt mare, ma intreb .... oare sunt pe bune ? Nu ma gandesc ca oamenii aia sa joace teatru
Deci tu zici ca preotii fac asta de fatada sa pacaleasca fraierii de crestini ???
da...cu precizarea ca eu ii numesc "naivi", nu fraieri iar cei care se presupune ca-s posedati sunt fanatici, nu o fac pt "arta", ci pt ca au probleme
Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-09-05 13:28:25)
V., soarele si luna
- florentina irina
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-30
Dar despre blesteme ce parere aveti?
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Mie mi-e greu sa cred ca in secolul 21 mai sunt oameni care cred in vraji, vrajitoare, ghicitoare, blesteme & co.
A, si despre exorcizari ... imi vine in minte scandalul de la manastirea Tanacu de acum cativa ani cand preotul si niste maincute au omorat-o pe alta incercand, chipurile, sa o exorcizeze. Ca sa se afle apoi in timpul anchetei, ca biata femeie suferea de schizofrenie si ceea ce au crezut ei ca e o adunatura de draci care fac scandal in corpul ei, era de fapt o criza de schizofrenie. Asta cred ca spune suficient ...
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
Din exterior totul se vede superficial, dar cand esti cel in cauza, te cam pun pe ganduri toate astea. Cand eram mai mica, bunica mea de pe tata tin minte ca facea vraji cu o vecina de-a ei. La varsta aia, nu prea intelegeam eu ce se intampla, tin minte niste secvente cu verighete legate cu ata, i-am zis mamei si radeam cativa ani mai tarziu, catalogandu-le drept prostii. Ei, la ceva timp, am aflat ca buncia mea nu intra nici in ruptul capului in Biserica, nu primeste nici preotul in casa de Craciun si multe altele. Tin minte ca o colega imi povestea ca s-a certat la cutite cu o vecina. Si i-a blestemat cu toata puterea gandului sora mai mica si la cateva zile, a murit.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- jackal
- Hero member
- Inregistrat: 2010-03-15
exista vraji,exorcizari,ghicitoare si blesteme.
acum vreo 2 ani am fost la o manastire langa Bucuresti si am asistat la o exorcizare foarte complicata.s-au cantat rugaciuni timp de 12 ore si pana la urma s-au rezolvat problemele persoanei respective
iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
prostii
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|