homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre vraji si descantece?-15

#267 2012-02-10 12:57:50

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?

timo wink

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#268 2012-02-10 13:19:12

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

chiar nu e inventata treaba asta... nu as vrea ca cineva sa pateasca asa ceva. poate in orasele mari nu sunt chestii asa evidente, insa in orasele mici/comune/sat... nici nu va imaginati toate babele cum stau la panda sa faca tot felul de "scamatorii"si descantece etc.
cred ca toata lumea stie despre descantecul de deochi, si ala e considerat "profan" smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#269 2012-02-10 14:14:53

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

?h?. Hai sa ne oripilam, dandu-ne mari intelectuali, respingand tot ce nu intra in fagasul nostru comun al normalului.
Da, ciudateniile astea exista si totu'-i datorita sau, nu stiu, din cauza puterii gandului. Bine, la asta adaugandu-se un strop de cine-stie-ce-mama-naibii de incantatii si ritualuri schizofrenice.

Legat de deochi... aveam si eu o perioada in viata cand aruncam cu bolovani in toate pataniile legate de acest fapt. Toti suntem niste Homo Sapiens Sapiens, traim in 2012, ce naiba, toti suradem ironic cand vine vorba de astfel de bagateluri.
Ei, si uite ca mi s-a intampalat acu' ceva timp o... treaba inexplicabila. Venise la mine o cucoana cu barbatu' ei, cica ceva prieteni de familie, habar n-am, si ne-am asezat cu totii la masa, la taclale si la un pahar de suc, vin whatever. Buuun, dupa ce epuizeaza adultii toate subiectele sforaitoare posibile gen politica, masini, bani, blah blah, iata ca observa ca mai e si o pustoaica la masa. Eu. Si ma trezesc ca mi se pun o gramada de intrebari, stiti voi, alea "cum mai merge cu scoala?" si toata suita.

Ca o vorbareata ce sunt lol, am inceput sa domin discutia. Barbatu' ala, bonav psihic (nu stiu exact ce avea,) se uita insistent la mine, asa, holbandu-se ca la avioane. Cu barbia usor in piept si ochii galbeni, bulbucati inspre mine.  Mna, io n-am dat mare importanta, mama mi-a zis dupa ca avea asa o privire urata... In fine, dupa ce m-am plictisit, am plecat in camera mea. M-am asezat in pat si imediat, da, imediat, a dat peste mine o stare de aia de rau inexplicabila. M-am ridicat sa deshid putin geamu', da' am ametit, am mai stat putin in pat, starea de rau se accentua. Imi era greata si cre'ca la vreo 10 minute am varsat. Dupa acest mirific episod ma simteam ca noua. Bine, putin slabita, insa mi-a trecut raul.

Bineinteles, toti medicii wannabe imi vor arunca tot felu' de chestii de genu' "da, da poate ai mancat ceva". N-am mancat absolut nimic atunci, am baut doar ceai. Habar n-am ce s-a intamplat, maica-mea banuia ceva de deochi da' ii era frica sa-mi zica pentru ca stia ca o sa-i rad in fata.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#270 2012-02-10 14:21:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

diana,doar o bucatica de energie negativa..atat a fost...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#271 2012-02-10 14:23:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, in energie negativa si vampiri energetici cred si eu, ca mi s-a intamplat
momentan se vorbea de chestia asta medivala cu sangele menstrual, care cred ca suntem de acord ca e doar sange, nu lucrul dracului

Publicitate

loading...

#272 2012-02-10 14:23:46

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

bucatoi, i might add..tongue

#273 2012-02-10 14:25:46

wild_wind
Platinum member

da stau si ma gandesc..daca se intepa in deget si ii punea trei picaturi nu era tot sange? trebuia din celalalt? hai maaaaa...

#274 2012-02-10 14:30:31

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

nici eu nu neg existenta partii rele,asa cum binele exista pe undeva este si raul,dar aceea faza cu sangele in pahar.......e chiar absurda. chicot
da vorba lui wild ....daca era din deget nu tot sange era ?

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#275 2012-02-10 14:33:05

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Nu. Cre'ca sangele trebuia sa provina dintr-o zona a ispitei. lol

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#276 2012-02-10 14:33:57

timo
Hero member

well, no. Sangele din deget e sange si atat. Se mai foloseste si ala, cum se foloseste si firul de par. Sangele de menstra cica e mai puternic pt ca se face o legatura mai puternica cu divinitatea, un sange care in multe culturi e considerat "dadator de viata" bla bla bla sunt multe de spus/cercetat si e foarte intortocheat. Probabil stiti ca in multe zone de pe glob, prima menstra e sarbatorita gen "AAleluia" popa

Si dupa cum am mai zis, nu oricine face asa ceva si putini sunt care se pot "juca" cu legea naturii. (And yeah i do feel weird wow ) lol

#277 2012-02-10 14:43:50

wild_wind
Platinum member

hai maaa,ce naiba... facem voodoo in romania....

#278 2012-02-10 14:53:02

timo
Hero member

rotfl vai wild! daca pana si Comandantul suprem in stat aka presedintele aka base foloseste tehnici de..supravieturie in politica lol vezi cravata/papionul violet, mai ai dubii?  rotfl2

/sarcasm off

Ultima oara a fost editat de timo (2012-02-10 14:53:32)

#279 2012-02-10 15:04:13

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Diananaid a scris:

Nu. Cre'ca sangele trebuia sa provina dintr-o zona a ispitei. lol

tummenupp  rotfl2  rotfl2  rotfl2

#280 2012-02-10 15:08:23

wild_wind
Platinum member

deci sa ma pun pe cumparat papusi chele si cu ochelari si sa le intep..iuhuuuu

#281 2012-02-10 15:08:59

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

hai_faiv a scris:

eu am auzit de asa porcarii si chiar am avut un caz in familie.
unchiul meu, tare mult o mai iubea pe matusa mea, erau impreuna din clasa a 7a, iar dupa a 12a s-au casatorit.
in ziua nuntii tipului i s-a facut rau exact in altar, de 3 ori la rand, pe cand a trebuit sa isi spuna juramintele, insa nimeni nu a stiut ce are...s-au mutat la casa lor si dupa un timp el a fost mutat cu serviciul intr-o comuna, in fiecare seara zicea ca "fac circulatie" (fiind politist), avand motiv sa plece de acasa... bun...matusa-mea l-a crezut, pana dupa un timp cand avea tot mai multe motive sa creada ca el ii este infidel.. o faza ce are legatura cu topicul: tin minte ca dormeam la ea, statea la casa, la parter fiind bucataria. coborasem amandoua sa mancam si am incremenit. era pe jos facuta cu faina o stea "de aia" satanica, incercuita si puse 4 scaune in jur si un lighean cu apa in mijloc:| nu stiu ce a facut domnul, dar matusa a aflat ca de fapt el ar insela-o cu o tipa "vrajitoare" ce lucra la un bar si ca aia l-a pus sa faca asa ceva.
s-a dus la aia, parea o fata normala si, provocata fiind de matusa-mea, i-a zis ca nu va mai fi al ei niciodata, pentru ca sangele ei e legat de al lui. cum?! tocmai pentru ca ii pusese cateva picaturi de menstra in cafea. neutral

nu glumesc, chiar a fost aiurea. cine vrea sa se bage intre ei doi, o sa o pateasca, pentru ca nu e o legatura de la Dumnezeu, e o legatura satanica. matusa-mea a fost pe la biserici, prin Grecia sa se roage sa i se salveze casnicia, dar degeaba sad

intr-o zi, tin minte ca la fel dormeam cu ea, sotul ei nu mai dormea in aceeasi camera, dormea in una alaturata.
matusa-mea a fost sfatuita sa il curete de descantece prin a-i pune niste praf de tamaie in forma de cruce pe pat si sa faca pe perna cu niste mir (care nu mirosea!) o cruce si apoi sa puna 3 randuri de lenjerie.
Vine el acasa, noi pandeam pe geam de la etaj de dupa perdea si culmea ca se da jos din masina si fix la geamul ala se uita. Avea ochii rosii, straluceau in bezna!!! neutral neutral si nu glumesc, nu halucinez. intra in camera noastra, arunca verigheta pe masa "ma arde!!!!", apoi se duce la somn. Eu cu matusa, fiind obosite, am adormit in 5 minute cred, dar nici nu am adormit bine, ca el vine cu o voce demonica pot spune, o ia pe matusa-mea din pat, o strange de gat, o ridica de 2 palme de la pamant si-i zice: te omor diavole! ce vrei sa imi  faci? ce mi-ai pus in pat? vrei sa mor?! diablo avea o surubelnita in mana si mai sa i-o bage in gat matusii... eu am inceput sa strig si el nu i-a facut nimic, doar i-a zgariat putin pielea.
eu am ramas incremenita si sincer matusa-mea in ziua urmatoare a si intentat divortul.. mai tarziu am gasit tot felul de poze de ale lor de la nunta rupte, cu ace infipte in capul matusii si tot felul de porcarii ce tin de vrajitorii.
cand a mers matusa-mea si-a luat hainele de la el, plangea si a rugat-o sa ramana, ca o sa se schimbe, dar matusa-mea nu a mai vrut sa auda de el...
tipa aia e si acuma cu el, nu sunt casatoriti, traiesc in concubinaj si au 2 copii (unul facut in perioada cand inca el era casatorit cu matusa-mea)... ea a avut numeroase accidente de masina si nu e prea bine.

deci aveti grija ce faceti!!! o sa regretati pe urma smile nu va legati sufletul de necurat, ca tot Dumnezeu o sa va pedepseasca smile

va  va  yikes

Mie personal mi se pare prea scarbos si prea sadic sa faci chestia asta...cum Doamne iarta'ma sa pui sange menstrual in bautura cuiva...adica nu stiu frate, daca tu ca persoana crezi in vraji ai putea sa faci orice alta vraja ca slava domnului sunt destule pentru "tinut barbatul langa tine" dar sa pui sange menstrual in bautura??? acklad  Si pana la urma ce faci, storci tamponul deasupra paharului sau cum? Sau stai cu un pahar in chiloti sa se stranga menstra acolo?? pe bune acum....
Zicea cineva daca ne-ar pune barbatii sperma in bautura, sincer nici asta nu mi se pare asa deplasat avand in vedere ca sunt fete care inghit sperma iubitului dupa un oral, dar asta cu menstra mi se pare ciudat.

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-02-10 15:25:57)

#282 2012-02-10 15:10:21

timo
Hero member

Deci sa inteleg ca asa arata victima?! Chel si cu ochelari? diablo  rotfl2

Sumire: Avatarul ala e drool un exemplu de urmat pt vio  rotfl

#283 2012-02-10 15:13:11

wild_wind
Platinum member

timo...nu...
ma refeream la base

#284 2012-02-10 15:15:40

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Karina_ a scris:

Mie personal mi se pare prea scarbos si prea sadic sa faci chestia asta...cum Doamne iarta'ma sa pui sange menstrual in bautura cuiva...adica nu stiu frate, daca tu ca persoana crezi in vraji ai putea sa faci orice alta vraja ca slava domnului sunt destul pentru "tinut barbatul langa tine" dar sa pui sange menstrual in bautura??? acklad  Si pana la urma ce faci, storci tamponul deasupra paharului sau cum? Sau stai cu un pahar in chiloti sa se stranga menstra acolo?? pe bune acum....
Zicea cineva daca ne-ar pune barbatii sperma in bautura, sincer nici asta nu mi se pare asa deplasat avand in vedere ca sunt fete care inghit sperma iubitului dupa un oral, dar asta cu menstra mi se pare ciudat.

offtopic acum am inteles de ce s-a inventat cupa menstruala rotfl rotfl2

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#285 2012-02-10 15:17:47

timo
Hero member

wild. Asa de drag imi e de el..de nici nu mi-a picat fisa lol

hai_faiv. rotfl

Deci cora ne-o coace.. wow  lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.