homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foloseste cineva menstrual cup?-6

#96 2010-08-27 21:00:45

sorana76
New member
Inregistrat: 2007-08-04

Re: Foloseste cineva menstrual cup?

Zuzumon, e un site din Republica Moldova cu ladycup.
Cum e fetele cu cupa? O mai folositi? Am uitat-o acasa cind am fost in concediu si a fost nevoie sa trec la absorbante...brrr

#97 2010-08-27 21:05:32

persifona
Vizitator

Eu de mai bine de 2 ani de cand am cumparat-o, n-am mai folosit altceva.

#98 2010-11-05 18:36:53

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

si eu vreau sa-mi cumpar...si nu merg site-urile alea...
oare de unde o mai pot comanda? prin farmacii nu a aparut?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#99 2010-11-05 23:05:52

persifona
Vizitator

Da, am vazut si eu ca nu mai merg, habar n-am de ce. In farmacii nu stiu, poti intreba.
Incearca aici http://lunette.com/ poate iese ceva mai scump dar merita, eu fac super campanie pentru cupa lol

#100 2010-11-08 11:40:43

YoHanna
Insomniac member

apropo...a discutat careva cu un ginecolog in privinta acestei cupe? nu poate favoriza dereglarea florei vaginale?
mai am putin si o comand...insa cum tot am avut eu probleme in zona vaginala..sper ca nu se agraveaza...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#101 2010-12-02 13:45:56

YoHanna
Insomniac member

am cumparat pana la urma cupa (Lunette), iar luna aceasta am si folosit-o.
si... ma simt obligata sa-i dau o nota... => 10*   big_smilebig_smilebig_smile
acum te inteleg persifona de ce esti atat de multumita tongue

#102 2010-12-02 14:27:18

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

yoha,de unde ai luat-o?

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#103 2010-12-02 14:36:53

YoHanna
Insomniac member

am gasit pe un site o adresa de e-mail a unei persoane care le distribuie si i-am trimis un mesaj...insa am avut f mare noroc deoarece a fost ultima bucata care o mai avea. Zicea ca nu stie ce s-a int cu cei de la care le cumpara, ca nu mai reuseste sa dea de ei...
f mult am cautat si eu si n-am mai gasit... urma sa-mi comand din SUA lol

#104 2010-12-02 14:53:01

persifona
Vizitator

YoHanna a scris:

am cumparat pana la urma cupa (Lunette), iar luna aceasta am si folosit-o.
si... ma simt obligata sa-i dau o nota... => 10*   big_smilebig_smilebig_smile
acum te inteleg persifona de ce esti atat de multumita tongue

Told ya big_smile

#105 2011-12-10 13:40:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vechi topic sad insa vreau si eu cupa. sunt satula de absorbante, ma irit ingrozitor de la orice, fac candida de la iritatii, ma jupoi, vreau neaparat sa renunt la ele. ob-uri nu vreau sa folosesc, am auzit chestii destul de nashpa despre ele si nu m-as risca.
insa cupa as incerca-o. stiti daca intre timp au aparut si in farmacii?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#106 2011-12-10 20:29:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ai incercat absorbantele bella? sunt fine, nu irita.
din punctul meu de vedere, singura diferenta dintre cupa si ob-uri sunt inalbitorii. in rest, tot introduci un corp strain acolo si nu stiu cat de bine e /.

#107 2011-12-10 23:15:09

YoHanna
Insomniac member

anca90 a scris:

ai incercat absorbantele bella? sunt fine, nu irita.
din punctul meu de vedere, singura diferenta dintre cupa si ob-uri sunt inalbitorii. in rest, tot introduci un corp strain acolo si nu stiu cat de bine e /.

Is mai multe diferente... smile
cupa e din silicon medicinal...
ob-ul ala dupa cum zici si tu contine inalbitori si cine stie ce alte substante...
O alta diferenta intre cele doua ar fi si pozitia in care stau ele in interiorul vaginului. Ob-ul atinge colul si poate provoca rani, pe cand cupa nu ajunge pana acolo.
LE: am uitat de inca o diferenta importanta:  Ob-ul usuca vaginul deoarece absoarbe sangele, insa cupa nu, deoarece aceasta doar il colecteaza. Ob-ul poate sa lase in urma fibre din bumbac.
Si e o diferenta si din punct de vedere economic smile Daca se respecta indicatiile, poate fi folosita pana la 10 ani.

coraline daca vrei iti dau eu adresa de email a unei persoane care le comercializeaza (de la ea am cumparat si eu cupa Lunette si sunt extrem de multumita).

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2011-12-10 23:28:17)

#108 2011-12-11 10:46:20

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

Yoha,trimite-mi te rog si mie adresa de mail,ca de mult astept sa apara si la noi si nimic.

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#109 2011-12-11 11:56:43

YoHanna
Insomniac member

dianah a scris:

Yoha,trimite-mi te rog si mie adresa de mail,ca de mult astept sa apara si la noi si nimic.

ti-am trimis email smile

#110 2011-12-11 16:18:49

coraline
Addicted member

yohanna si eu vreau plsssssss big_smile

si eu stiu ca ob-urile au vata, pot irita, pot provoca rani pe col sau pot duce la aparitia bolilor prin mentinerea sangelor/bacteriilor in interior. cupa asta fiind silicon nu lezeaza cu nimic, e ceva ce colecteaza, nu mentine contactul ca ob-urile.

Acum cat de adevarata este faza cu ob-urile nu stiu. insa avand in trecut rana pe col si fiind foarte sensibila la orice tip de infectie chiar mi-e teama sa le folosesc pe termen lung

cu absorbantele nu ma inteleg neam, am luat tot ce e mai sensitive, dupa 2-3 zile deja am iritatii, in ziua 4 deja mi se jupoaie pielea. le simt cum se lipesc de piele si cand le dau jos parca ma jupoi.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#111 2011-12-11 16:57:45

YoHanna
Insomniac member

Cupa menstruala o sa te faca sa uiti ca esti la menstruatie lol
P.S. ai datele pe mail wink

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2011-12-11 16:58:10)

#112 2011-12-11 17:05:13

coraline
Addicted member

multumesc tare mult yohanna big_smile doamne, ar fi binecuvantare! mai folosisem eu ob-uri si chiar uitam ca eram la ciclu, mergeam si la mare...era grozav insa mereu eram uscata si cand introduceam unul nou ma jena putin. asta aluneca sigur mai bine big_smile
sa scap de absolrbante, doamne hjarta

apropo, cum se curata/dezinfecteaza? lol doar cu apa sau e nevoie de ceva in plus, dat fiind ca apa nu e chiar "curata" tongue

#113 2011-12-11 17:07:19

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

poti sa inoti cu ele sau sa stai cu capu-n jos? tongue

#114 2011-12-11 17:15:36

YoHanna
Insomniac member

da smile

coraline...eu o fierb timp de 3-5 minute asta intre cicluri, iar pe perioada menstruatiei se spala cu apa calduta si sapun fara parfum. Se poate fierbe si pe perioada menstruatiei daca simti nevoia smile Oricum o sa primesti si instructiuni de utilizare.

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2011-12-11 17:23:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.