homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foloseste cineva menstrual cup?-8

#134 2012-01-17 12:24:12

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Foloseste cineva menstrual cup?

Ti-am trimis. Multumesc mult de tot.
Din cate am citit sunt pe marim 1 si 2. Tinand cont de cei 20 si un pic de ani ai mei marimea 1 ar fi potrivita, nu?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#135 2012-01-17 15:37:39

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

da. marimea 1 e potrivita smile
p.s. n-am primit nici un mail inca...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#136 2012-01-17 15:40:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si eu ti-am trimis angel

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#137 2012-01-17 15:45:44

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

si eu am trimis rodnar

Sa nu te astepti sa te salut!

#138 2012-01-17 16:38:34

Melita
Hero member

Yohanna, am mai trimis unul acum. Nu stiu ce s-a intamplat cu celalalt sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#139 2012-01-17 21:20:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

v-am trimis kram

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#140 2012-01-17 21:36:35

Melita
Hero member

Multumim puss
O sa-mi cumpar si eu indata ce fac rost de bani. Sper sa aiba sau sa mai aduca big_smile

#141 2012-02-01 23:43:48

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

hai sa scriu si aici feed-back-ul big_smile
astazi a fost prima mea zi de cupa mentruala si prima zi de ciclu, abundenta mica. am fiert frumos cupa, am pliat-o si introdus-o fara nici o dificultate, desi parea cam groasa. problema a fost cu tumburusul care desi iesea foarte putin la exterior, daca ma asezam mai stramb ma jena. asadar am taiat putin din el si nu am mai avut nici o problema.
am mai lasat putin cat sa o pot apuca sa scot putin la exterior ca mai apoi sa o strang usor pentru a elimina efectul de vaccum format si a o putea scoate fara probleme.

recunosc ca am scos-o de cateva ori azi doar ca sa prind dexteritate lol

cand o scoti nu se varsa, este rigida nu se balangane cu continutul, se curata foarte usor cu apa si daca este usor umezita este si mai suor de introdus. urmeaza sa ma culc si va spun maine daca am avut scurgeri la exterior datorita pozitiei.

in rest ce pot spune, nici nu se simte la interior, nici macar nu am simtit ca sunt la ciclu, inafara unor dureri de ovare neavand nimic, nu m-am mai iritat, nu am avut nici o problema ca "vai se umple ob-ul s-au facut 4 ore repede schimbarea" sau ca ma patez. pentru mine momentan pare solutia ideala la o problema tare delicata si suparatoare.

daca vreti va mai spun zilele astea ce probleme am intampinat sau daca mai mi se pare ok sau nu tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#142 2012-02-01 23:58:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

i-am mai dat si eu sansa aia de care zicea persi acum 2 ani lol
am invatat sa o scot ( era fff usor dar nu ma prindeam eu) si am taiat complet tumburusul ala ca si pe mine ma jena. n-am nevoie de el, apuc direct de cupa cand o scot.
as fi ramas la ob dar dupa nastere menstrele au devenit extrem de abundente si absolut nimic altceva nu facea fata.
sunt foarte multumita de ea smile

#143 2012-02-02 07:52:57

coraline
Addicted member

feed back dupa noapte big_smile

n-a curs absolut nimic, a fost totul perfect. am invatat si eu sa o scot fara probleme, mai am un mic capat de tumburus de care am tras usor pana am simtit fundul cupei, am strans usor si a iesit imediat, fara probleme (totul se face stand pe vine si incordand usor muschii).
era plina cam jumate deci am avut ceva scurgeri insa nu a iesit nimic pe dinafara.
pe vremea asta cand am si body si colanti si ciorapi lungi cred ca orice altceva ar fi fost un chin, asa cu ea ma simt foarte confortabil si safe big_smile
ce pot spune e doar.... multumesc persi big_smile puss

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#144 2012-02-02 10:33:00

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

ma uimiti cu, cupa voastra
parca m-as baga si eu
azi casc gura pe net sa vad despre ce vorba, cat se poate folosi si cum se utilizeaza, poate ma convinge, ca m-am saturat de ob-uri( deja au devenit dureroase cand le pun, pentru ca ma usuca f tare pe dinauntru si ele nu mai aluneca cum trebuie, iar despre absorbante, ce pot sa zic, is satula pana peste cap de senzatia aia ''stai ca, curge'' , plus ca ma si irit de la plasticul ala de pe ele( aici ma intreb cum stau bebelusii cu pampers atata timp.

#145 2012-02-02 10:52:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cora, multumim de review buga. eu una sunt interesata; daca mai ai impresii despre cupa, sa le scrii.
cand spui ca presezi putin fundul cupei ca sa intre aerul, nu exista riscul sa se verse din ea daca e prea plina? sa ne spui cum decurge si in zilele de flux abundent.
eu nu inteleg totusi cum bagi degetele dupa ea? nu te doare? poti cu un singur deget sau e nevoie de mai mult? scuza-mi intrebarile indiscrete rodnar

garga, tu ce marime ai si cat de des trebuie s-o golesti in zilele cu flux maxim? rezista peste noapte sau trebuie golita o data?

pana acum n-am auzit nicio parere negativa de la persoanele care au incercat-o, deci se pare ca e chiar eficienta. tot ce ma retine pe mine e faptul ca e totusi un obiect strain pe care il tii acolo, inauntru si nu stiu cat de sanatos e hmm

#146 2012-02-02 11:36:14

coraline
Addicted member

pentru insertie usoara se poate pune putin lubrifiant sau apa tongue nici nu o simt cand intra, doar momentul cand se fixeaza insa nu e dureros sau cu disconfort, doar se simte. apoi gata big_smile

fundul se preseaza usor de tot, nu trebuie strans puternic, sau se poate apasa usor pe lateral cat sa se desprinda. nu se varsa nimic

nu ma doare, ma pun pe vine si strang muschii in timp ce trag usor de tumburus cu 2 degete , cand simt fundul strang usor si iese instantaneu. nu se prelinge nimic in  urma ei

imi place ca zona nu este uscata ca dupa ob, e in continuare lubrifiata natural.

astazi e ziua mea abundenta, va spun diseara cand o scot cum a fost smile

#147 2012-02-02 12:17:25

anca90
Platinum member

multumim, cora puss

#148 2012-02-02 16:05:03

gargarita
Moderator

Anca, am dimensiunea cea mica. nu trebuie sa te ghidezi dupa mine pentru ca menstrele mele sunt groaznic de abundente. in zilele 1-2, in maaaaxim 3 ore este plina cupa. apoi, probabil m-ar tine toata ziua, dar o golesc la aprox 4 ore. o singura rezerva am. mie acum imi convine ca stau pe acasa. o pot goli de cate ori vreau, in baia proprie. dar, daca as fi la munca de exemplu, mi s-ar parea taaaare aiurea sa o golesc pe timpul zilei  neutral
da, o golesc si noaptea o data. nu ca s-ar umple dar mi se pare mai ok asa.

cora, vad ca tu folosesti tumburusul ala. inseamna ca eu o introduc mai putin caci capatul cupei, asa fara tumburus cum este, este chiar la partea inferioara a vaginului si o apuc direct.

#149 2012-02-02 16:53:01

anca90
Platinum member

garga, si eu am flux ft abundent, cu cheaguri in zilele 2 si 3, de asta te intrebam pe tine. multumesc pt raspunsuri.

#150 2012-02-02 18:18:38

gargarita
Moderator

am inteles. cu placere smile

#151 2012-02-03 11:21:41

Melita
Hero member

Daca ai fi la munca cred ca e destul de ok sa ai o sticluta de o jumatate de l cu apa fiarta si racita pe care o iei cu tine in momentul in care crezi ca ar trebi sa te schimbi, o golesti in wc, o speli seasupra lui si o introduci din nou. Eu asa as face. Sunt chitita sa o iau dar astept sa fac rost de niste banuti big_smile

#152 2012-02-03 14:36:23

anca90
Platinum member

ft interesant, alexia! multumim de link-uri.
pe mine m-au convins sa nu ma mai gandesc la cupa asta. daca pana si ginecologul imi confirma temerile...

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-02-03 14:37:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.