|
Nu esti logat.
Ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?#1 2007-09-14 18:17:18
ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Cred ca este cazul meu. De prin clasele primare, invatatoarea a inceput sa-mi spuna ca voi avea de pierdut in viata, pentru ca sunt prea cu bun simt. Probabil stia ea ce stia...Nu stiu daca e vorba de educatia primita, tind sa cred ca e vorba mai mult de constructia mea interioara, insa am avut mereu un prea mare simt al responsabilitatii - fapt ce mi-a adus in scoala apelativul de "tocilara", iar mai nou, la servici, de "obsedata de munca". Eu nu m-am considerat niciodata nici una nici alta, este o greseala sa vrei sa fii mereu pregatit sau sa-ti faci treaba pentru care esti platit, chiar daca asta inseamna sa mai stai si peste program sau sa stai toata ziua cu nasul in calculator, sa accepti toate sarcinile pe care le primesti pentru ca vrei sa inveti ceva si sa fii de folos? Este o naivitate sa faci asta fara a nutri recompense banesti in schimb, ci sa o faci doar pentru ca e datoria ta? Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-14 18:20:02) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-09-14 18:20:01Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?asa sunt si eu... nush daca e bine sau e rau... dar pana acum am pierdut multe asa asta e firea noastra si nu putem sa ne schimbam... te inteleg perfect! Ultima oara a fost editat de annna (2007-09-14 18:20:43) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-09-14 18:21:40
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?spui ca pirdem multe....dar oare ceea ce pierdem e mai important decat demnitatea si principiile noastre, decat tot ceea ce ne face sa fim noi insine? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-09-14 18:33:17
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?cateodata ma mai apuca si p mine crizele de bun simt, dar si cand vad k restul din jur sunt cum sunt, pot sa ajung sa fiu de o nesimtire rara http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-09-14 18:36:21
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Ce (te) faci cand ai prea mult bun simt? .... esti luat de fraier, suferi, te enervezi fara rost. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-14 18:38:14) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-14 18:37:02
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?:-D deadrose, da-ne reteta.... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-14 18:40:03) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-09-14 18:41:23
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Nu, nu sunt apreciati. Dar asta te face pe tine sa te simti mai bine. Si eu sunt saritoare si ii ajut pe ceilalti cum si cat pot, dar m-am obisnuit sa nu astept nimic in schimb. Doar ca atunci cand ajut pe cineva, mai ales daca stiu k persoana respectiva nu are ce sa imi dea la schimb, simt o satisfactie enorma... Cand eram mai mica ma enervam daca cineva nu-mi recunostea meritele, dar acum nu mai astept nimic. Si ma simt bine. Fac ce SIMT EU ca trebuie sa fac si atat. Trebuie doar sa te inveti sa nu mai fi ranita atunci cand nu-ti sunt recunoscute meritele, sa inveti sa nu astepti de la oameni decat un simplu "multumesc", care deseori nu vine... Sa fi satisfacuta in interiorul tau si atat. Pana la urma doar asta conteaza... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #8 2007-09-14 18:45:14
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?asa e, doar ca uneori nu poti fi indiferent si te raneste atitudinea celorlati. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2007-09-14 18:46:11
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?
Foarte bine zis "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-09-14 18:46:54
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?asta se invata in timp. Dupa prea multe dezamagiri ai sa devi imuna.. O sa te mai intristeze cateodata dar nu o sa te mai raneasca... Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-14 18:57:40) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #11 2007-09-14 18:54:45
pai f simplu, cand vezi k se poarta aiurea, te gandesti cum sa faci mai rau k el bine nu trebuie dus in extrem chestia asta. dar nu cred k e vb numai de cat muncesti la servici, k stai mai mult si chestii de genu, parerea mea e k trebuie impuse niste limite, daca e unu mai nesimtit ii arati k nu poate sa fie nesimtit cu tine, daca fasoanele lui nu au loc in birou cu tine ii explici sau ii arati cum le lasa afara Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-09-14 18:57:44) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-09-14 20:24:28
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?si eu vreau sa fiu "nesimtita" dar nu pot (si am de pierdut f mult) si cu toate astea ma bucur ca mai sunt oameni ca mine. Offline #13 2007-09-14 20:29:53
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Eu intotdeauna ii spun mamei ca nu trebuia sa ne educe asa de bine. Imi place sa fac un lucru bine si nu imi pare rau chiar daca lucrez dublu decat ceilalti. Refuz sa fiu nesimtita. Ce mai, suntem "depasite" de timpurile astea. Si uite cate se alatura clubului! iubesc+Camelia+Matei Offline #14 2007-09-14 21:49:36
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?sa stiti ca si eu sunt la fel...intotdeauna am ajutat cat am putut eu de mult pe cei din jurul meu si am fost rasplatita cu suturi in fund.stiam ca asa voi fi rasplatita si cu toate astea continuam sa ajut.numai iubitul meu stie de cate ori m-a "ars" ajutand si pana la urma mi-am invatat lectia.de ce nu pot fi si eu egoista asa cum e toata lumea?trebuie sa pot.nu toti merita ajutorul meu.cea mai mare satisfactie o am ca macar o persoana a meritat tot ajutorul meu si il merita,aceea persoana fiind iubitul meu.pentru el as face orice.deci chiar orice,l-as ajuta cat imi sta mie in puteri,niciodata nu i-as intoarce spatele. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #15 2007-09-14 21:59:53
ai mare dreptate.si mie mi s'a intamplat de multe ori asa.daca esti bun cu cine merita si nu numai, esti luat de prost oricum.lumea este rea si de multe ori e bine sa fii indiferent la anumite chestii...dar eu cel putin nu ma pot abtine de multe ori. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #16 2007-09-14 22:01:43
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?mie imi spui?in adancul sufletelului meu imi zic"cum sa nu o ajut?nu pot sa o refuz".cu greu ma abtin.... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #17 2007-09-14 22:24:17
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?da..asa e..si mai mereu ma pun in locul respectivului.si e aiurea sa stii ca poti si sa nu vrei.. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #18 2007-09-14 22:29:38
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?da,dar la un moment dat te saturi sa ajuti persoane care nu te apreciaza... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #19 2007-09-14 22:31:33
subscriu Ultima oara a fost editat de PN (2007-09-14 22:32:07) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|