homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati fost tradate de cea mai buna prietena?

#1 2007-09-15 00:40:07

ice_princes
New member
Inregistrat: 2007-09-03

Ati fost tradate de cea mai buna prietena?

Ati patit vreodata ca cea in care aveati cea mai mare incredere si la care ii povesteati tot sa va tradeze?

Eu cand eram mai mica am avut prietene si aproape toate(in afara de una singura)au fost prefacute.Acum nu mai am si nici nu am nevoie.M-am lecuit.

Me and u...

#2 2007-09-15 01:48:39

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?

Cand esti mic, deseori faci greseala de a crede prea mult in oameni... Prieteni ADEVARATI nu exista! Sunt prieteni buni, prieteni foarte buni.. Prieteni de incredere 1, maxim 2... Dar prieteni adevarati, care sa se gandesca mai mult la tine, decat la propria lor persoana nu exista... Cred k toti ne-am luat candva tzepe de la "prietene" care s-au dovedit a fi orice altceva, numai prietene nu... Singurele noastre prietene 100% suntem noi insine... Cateodata nici macar atat.. neutral

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#3 2007-09-15 09:13:35

ElaElis
Full member
Inregistrat: 2007-08-02

ai dreptate Soulfly! de mult nu mai am eu faze cu prietenie pe viata si pe moarte; fara sa fiu afectata prea tare am observat ca fiecare isi vede de ale  lui, la o adica; prioritate are familia; cel mai mult cred in prietenia iubitului si a fratelui meu, a parintilor; restul.... dc apare ceva neprevazut fiecare se pune la adapost pe sine; iar faze cu sacrificii supreme se intalnesc in filmele americane; asa ca un castron de floricele, un film bun (de preferat cu partenerul/prietenul alaturi) si enjoy!!!!

#4 2007-09-15 11:06:17

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

da...am patit...nu tradata in sensul sa spuna secrete pe care i le spusesem doar ei...adica nu cred ca a spus, dar mai stii? tradat in sensul ca...m-a dezamagit profund

#5 2007-09-15 11:55:21

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

doar o data....am mai spus undeva povestea pe forum,,si eram prietene de 10 ani de zile..nicioadta nu m am gandit ca va face ceea ce a facut..e dezamagitor sa vezi ca oamenii in care ti ai pus increderea ti o insala..

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#6 2007-09-15 12:23:23

andrutza
Vizitator

Eu am ramas prietena buna doar cu o singura fata pe care o cunosc din clasa a 4-a....de atunci ne-am imprietenit si mereu cand am nevoie de ceva ma sustine si ma intelege. Acum cand trec prin faza asta nasoala si stie ca nu am cu cine sa ies ca nu mai sunt cu Victor ma scoate cand iese si ea pe undeva cu ea si gasca ei ma aduce acasa cu masina, ne povestim reciproc ce am patit etc. E greu sa gasesti o asa fata in ziua de azi, dar sincer am f mare incredere in ea nu e genul care sa barfeasca deloc si daca ii spui ceva pai numai intre cele 2 pers ramane. Ma bucur ca nu am pierdut-o si ca acum ne-am apropiat mai mult. smile

#7 2007-09-15 12:24:06

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

si pe mine chiar prietena si colega mea (din cls 1 am fost prietene si colege) m-a vb pe la spate...desi ea neaga si acu daca o intreb ce am de intrebat. si pot sa zik inko chestie care imi pune semne de intrebare. pot sa spun k aproape toate fetele din cls mea nu mai sunt virgine, majoritatea au prieteni stabili altele ce prind. in fine, dar nushu dc cred ac s-a simtit ofensata de faptul k nimeni nu mai e virgina is hai s zik si ea ca a facut-o cu unul cu care a fost ea. pot sa spun k mi-am dat seama dupa felul cum vb si mimika k minte si i-am zis "da dc minti in legatura cu chestia asta...?pt k eu scuze dr nu te cred si nu ar trebuii sa te simti najpa pt k ink esti virgina" nushu ceva o trada si se vedea  ca minte.desi nushu dc ii  e frik, probabil k stie ca am aflat eu de la cele din cls k ea ma vb ca ma duk la al meu si ca facm ce facem si asa....desi nu vad c o interesa pe ea subiectul asta, si ca apoi sa ma duk s o vb,.. nushu gandire tampita.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#8 2007-09-15 15:07:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am avut o prietena, de ceva ani buni, care mi-a demonstrat k ori e proasta, ori vb gura fara ea doar k sa atraga atentia ori amandoua. am reluat acum relatiile cu ea, dar nu suntem k inainte

si mai aveam o prietena, eram colege din clasa I, care de cand si-a facut prieten s-a schimbat complet, e mai proasta, mai aroganta si mai mult k niciodata se crede buricu pamantului. i-am retezat creaca de sub picioare si acu mai vb ocazional la scoala (inca suntem colege de clasa)

am ramas in schimb cu 2 prietene in care am super mare incredere si mi-e tare drag de ele big_smile una dintre ele a fost plecata vreo 2 sapt si tocmai c s-a intors si abea astept sa ma int azi cu ea big_smilebig_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-09-15 16:06:22

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

da, din pacate s-a intamplat. Mi-era cea mai buna prietena din generala, si acum am ajuns sa nu mai vb deloc. Ne salutam pe strada si atat. Cand eram in a 11-ea ea si-o gasit un prieten si de atunci nu se mai interesa de mine. Trist. Dar mi-am dat seama ca de fapt ea se folosea de mine...dar totusi imi pare rau, sper sa ajungem odata sa stam la un suc si sa vorbim...

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#10 2007-09-15 16:07:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Tradata nu cred.Dezamagita am fost.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#11 2007-09-15 16:14:19

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Si eu am o prietena la care tin cel mai mult din lumea asta, dupa parintii mei... Desi pot avea incredere in ea si stiu ca ma pot sprijini pe ea oricand si k a facut foarte multe chestii pt mine, mai sunt si momente aiurea cateodata, cand simt k e anti-eu... Asa k nu ii pot spune ce gandesc si ce simt 100%.. ii zic km 95% big_smile Dar inafara de unele momente, de care v-am zis... a fost mereu alaturi de mine si a facut lucruri pt mine pe care nu le-ar fi facut altcineva si m-a inteles chiar si atunci cand nu ma intelegeam nici eu... Dar totusi.. nu e 100%.. E o prietena tare buna, extraordinar de buna, dar nu complet de buna.. Asta nu exista...

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#12 2007-09-15 19:40:01

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

sunt sigura ca daca inca iti era prietena nu era 'mai proasta' ca in copilarie.
ce mod de a gandi.. daca nu iti place un om, nu inseamna ca e prost. sau daca un om se schimba, nu inseamna ca e prost. fiecare creste urmand anumite modele, implementandu-si anumite idei etx etc.

#13 2007-09-15 19:51:48

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

mda...si eu am avut o cea mai buna prietena si s-a dovedit a fi o jigodie.aveam incredere in ea, ii povesteam tot ce se intampla in relatia mea cu fostul.i-am zis ca il iubesc dar ca nu mai vreau sas fiu cu el.i-am zis cand m-am despartit de el.dupa vreo cateva zile "prietena mea" imi da sms si imi spune."nu=ti fa griji, pr tau este pe maini bune" n-am sa uit fraza asta cat oi trai ( a fost prima mea iubire(fostul prieten) cu toate ca nu am facut dragoste niciodata, relatia a durat 1 an si 6 luni).apoi "prietena mea" m-a chemat la ea sa imi zica in fatza ca s-a combinat cu el, desi stia ca eu il iubeam mult.m-a durut ingrozitor treaba asta.am facut-o in toate felurile...si ea nu zicea nimica decat ca ii pare rau.eu m-am combinat cu altul si abia atunci si-a dat si el seama ca ar mai trebui sa ne dam o sansa.el s-a despartit primul de ea, apoi eu de prietenul pe care mi-l facusem.oricum nu l-am putut ierta pentru treaba aia...i-am dat papucii dupa vreo 2 luni fara nici o explicatie, fara nimic, desi il iubeam, m-am simtit tradata, si calcata in picioarenici in ziua de azi nu stie motivul despartirii.stiu ca el ink mai simte ceva pentru mine....mi-ar placea sa mai vorbesc cu el, sa-l alint ( ca o amica)dar stiu ca nu se poate.el s-a skimbat...acuma fumeaza si bea...iar prietenii lui ma considera pe mine vinovata de toata treaba asta... sad uofff

#14 2007-09-15 20:06:16

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pokemon a scris:

Tradata nu cred.Dezamagita am fost.

si eu la fel. dezamagita de cat de superficiala era relatia de fapt... si de cat de usor s-a dus tot.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#15 2007-09-15 21:07:25

ice_princes
New member
Inregistrat: 2007-09-03

Eu am vb cu o fata zilele trecute si mi-a povestit ca a mers in concediu cu iubitul ei(il iubea fff mult)si cu cea mai buna prietena a ei.Ea ii tot spunea prietenei ei cat il iubeste si era f entuziasmata.Intr-o zi ea i-a lasat putin singuri si dupa putin timp i-a vazut imbratisandu-se si sarutandu-se.Va dati seama saraca fata cat a suferit.Dubla tradare.Macar a fost desteapta si a rupt-o cu amandoi.

Me and u...

#16 2007-09-16 00:03:05

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

eu nu am patit...prietena mea cea mai buna imi este prietena de 8-9 ani, si chiar nu m-a tradat niciodata, stiu ca m-ar ajuta oricand si ca pot conta pe ea cand am ceva pe suflet

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#17 2007-09-16 00:19:09

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

N-am avut niciodata o prietena atat de apropiata incat sa imi spun toate problemele. Tind sa tin in mine si sa rezolv personal totul. Secretele mele sunt exclusiv ale mele: un secret inceteaza a mai fi asa cand il stiu 2 persoane.. nu stiu unde am auzit asta, dar mi-a placut ideea. Am o prietena foarte buna acum, dar ce este mai delicat in viata mea stiu numai eu.

#18 2007-09-16 00:23:37

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

tradata..nu , dezamagita da ...de 100000 de ori. dar am destule prietene dar nu prietene adevarate.
iubitul meu imi e cea mai buna prietena/prieten ,imi e ca un frate /ca o sora ....si bineinteles inainte de toate imi e iubit...mi se pare ff important lucrul asta intr-o relatie.asa ca nu ma plang de prietene:))

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#19 2007-09-16 11:24:23

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

soulfly a scris:

Cand esti mic, deseori faci greseala de a crede prea mult in oameni... Prieteni ADEVARATI nu exista! Sunt prieteni buni, prieteni foarte buni.. Prieteni de incredere 1, maxim 2... Dar prieteni adevarati, care sa se gandesca mai mult la tine, decat la propria lor persoana nu exista... Cred k toti ne-am luat candva tzepe de la "prietene" care s-au dovedit a fi orice altceva, numai prietene nu... Singurele noastre prietene 100% suntem noi insine... Cateodata nici macar atat.. neutral

oo da big_smile de acord

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.