|
Nu esti logat.
Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-2#20 2007-09-16 20:37:16
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da..dupa 3 zile dupa ce am plecat in strainatate sa cuplat cu un fost de al meu.....despre care inka mai credeam ca vom fi impreuna din nou........dar mi-am dat seama ca el nu este de mine..au trecut 3 luni aproape si inca sunt impreuna...se iubesc foarte mult si sunt fericiti...insa ciudat este ca ea a stiut de mine si de el si multe detalii si mereu imi spunea ca merit ceva mai bun si cu siguranta ca nu stateau impreuna..ea locuind in alt oras..ca era la facultate acolo......ma bucur ca sunt fericiti...eu nu mai am incredere in ea si ne-am indepartat una de alta...ei ii pare rau dupa mine.....mie...imi lipseste uneori....dar asta este..nu poti fi cu toate.de el nu mai vreau sa aud....pt mine nu mai exista.eu sunt fericita..am intalnit pe altcineva..ea este fericita..el la fel...toti suntem fericiti. Offline #21 2007-09-16 20:43:41
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?niciodata nu am avut o prietena in care sa am incredre 100% dar si putinele care au fost m-au dezamagit.ma vorbeau pe la spate si multe chestii urate....apoi am auzit ca stateau cu mine pt ca aveau nevoie de bluza x de pantalnii y de aia de cealalta............. expect the worst , hope for the best! Offline #22 2007-09-16 23:19:14
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
sunt total de acord...nici eu nu mai cred in prieteni adevarati...am fost de prea multe ori dezamagita si am vazut cum sta treaba... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #23 2007-09-16 23:26:01
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?dapz am patit-o..si cum spuneam si in topicul meu...cum am ajuns sa ma cun eu cu uby meu e datorita prietenie mele cele mai bune...si nu ne curand vineri dimineatza am ramas aks singura si in noaptea aia au venit la mn..prietena mea cea mai buna cu prietenul ei..si uby meu....si am aflat ieri..k cik in timp ce eu cu prietenul ei d prefaceam ..k facem cv..in alata camera..desii noi nici macar nu ne-am atins prea mult..prietena mea cea mai buna..in casa mea cu uby meu sau sarutat...am ramas tampita:|....acuma.....momentan nu mai vb c nici unul....am cerut putin timp sa imi revin.....e frumos fetelor sa se int asha? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #24 2007-09-16 23:35:32
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?dupa parerea mea,fata aia nici prietena nu ar trebui sa o numesti.foarte urat din partea amandurora... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-17 00:32:22
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?"k cik in timp ce eu cu prietenul ei d prefaceam ..k facem cv..in alata camera..desii noi nici macar nu ne-am atins prea mult.." If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #26 2007-09-17 00:49:09
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?tradata niciodata, nu obisnuiesc sa imi impart secretele si tot ce m-ar putea compromite. Dar am fost dezamgita de multe ori Offline #27 2007-09-17 01:52:19
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Si eu m-am ars cand eram mik si naiva insa acuma nu mai fac destainuiri compromitatoare decat oglinzii! Offline #28 2007-09-17 07:21:43
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da. pe mine cea mai buna prietena m-a intepat rau de tot. dar daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca m-a ajutat. Offline #29 2007-09-17 11:39:18
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?tradata - un pic. dezamagita - foarte mult. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #30 2007-09-19 12:11:25
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da am fost tradata ..prietena cea mai buna nici nu exista..tu ajuti si ele`ti dau in cap!..nu`mi mai trebuie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #31 2007-09-19 12:13:04
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
Probabil considera ca fiind cea mai buna prietena a ei o vei intelege... nujt, zic si eu.. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #32 2007-09-19 12:15:13
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?pai am inteles-o de multe ori dar acum creierul meu chiar nu mai poate sau nu mai vrea sa inteleaga Offline #33 2007-09-19 12:18:47
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?mika am patit si eu ca tine..oricum dragostea ei,fie ea oarba e mai importanta decat tine dupa cum vezi..n`ai decat sa stai de capul ei sa ii deschizi ochii..eu am reusit..dar a aparut altu` si tot asa:D Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #34 2007-09-19 12:19:08
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da, stiu.. pana la urma te cam saturi de faze de genu`. asta e... fetele de genu` asta nu se schimba niciodata. Trebuie sa o accepti asa cum e... Am avut si eu o prietena cam la fel.. mai mototoala asa si cam era sclava aluia desi el era un taran prost si ea chiar merita ceva mai bun.. Pana la urma m-am saturat si am inceput sa o mai raresc cu ea, vorbeam mai mult pe mess si la telefon. Acum 3-4 luni s-au despartit si totul a revenit la normal aproape.. dupa ce a fost cu el 4 ani jumate... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #35 2007-09-19 12:22:34
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?hmmm...dar acum ce ar trebui sa fac? sa las totul balta dupa-amiaza si sa ma vad cu ea dupa ce el pleaca? Offline #36 2007-09-19 12:27:14
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?daca esti dispusa sa faci asta pt ea, daca consideri ca tii la ea atat de mult, si ca merita efortul, eu asa zic... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #37 2007-09-19 12:45:08
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu nu pot sa spun ca am fost chiar tradata,dar mi s-au intamplat anumite chestii cu "asa-zise" prietene care m-au facut sa deschid mai bine ochii si sa nu mai am atata incredere in oameni... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #38 2007-09-19 12:51:08
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Am fost dezamagita, m-a durut foarte mult, pusesem suflet in aceea prietenie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|