homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-4

#58 2007-09-27 13:59:30

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?

tradata nu,dezamagita da,am patit tot felul de rahaturi mi-am dat seama cat de falsa este. am avut o prietena foarte buna in liceu dar can am plecat la facultate ne-am indepartat si ne-am si schimbat mult,acum ne mai intalnim in vacanta de vara la un suc ceva smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#59 2007-10-06 22:49:24

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

si pe mine m-a tradat odata cea mai buna prietena a mea, dar am iertat`o... si acum ne intelegem super. ma mai enerveaza ea cateodata, dar... nimeni nu o poate inlocui... e k si sora mea

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#60 2007-10-07 00:20:59

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

luna_amara a scris:

sweet kiki a scris:

Cea mai buna prietena a mea s-a culcat cu prietenul meu , ( asta se intampla acum 15 ani ) . Se desparţise de prietenul ei si probabil suferea . Culmea e ca ea mi-a spus ce s-a intamplat , eu nu aveam de unde sa aflu , şi pentru taria de caracter am iertat-o . Si acum după 15 ani suntem prietene dar nu mai suntem de nedespartit ca acum mult timp in urma .  Parerea mea este ca prietena foarte buna nu exista .

ai iertat o!!!dam!!eu nu as fi facut asta!!

acum 15 ani?!dar tu cati ani ai?am citit apoi la topicul cu varste ca ai 20,deci probabil era un fel de a spune...silly me...wink

Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2007-10-07 00:24:55)

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#61 2007-10-07 00:31:55

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

am patit-o si eu.ii placea foarte mult de iubitul meu, si cand a prins o data ocazia, i-a spus tot felul de chestii ciudate, si neadevarate despre mine, in speranta ca ne vom desparti.dupa discutia pe care ea a avut-o cu el, am avut o mica "cearta" cu iubitul, dar totul s-a rezolvat.m-am suparat foarte tare pe ea.un an de zile nu am vorbit nimic, desi ne vedeam zi de zi.si era asa ciudat, pt ca noi ne povesteam tot timpul una alteia ce a patit fiecare dintre noi.in fine, dupa un an si ceva, am vorbit cu ea, si am iertat-o, dar nu mai suntem prietene.ne salutam, cate un mesaj pe net si cam atat.nu as mai putea sa mai am vreodata incredere in ea.m-a tradat, si de atunci, poate am urat-o un timp, dar am scos-o din sufletul meu.si nici nu mai pot sa mai am incredere in nimeni asa cum am avut in ea.
p.s.-asta a fost acum 5 ani.dar tot nu am uitat.

#62 2007-10-07 22:21:51

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

sweet kiki prietena k prietena dar dragul tau iubit ce mamama masii de treaba pazea? ca doar nu l-a obligat ea ... pt ac din mom ce au facut sex si el a vrut... doar nu l-a violat prietena ta vezi Doamne...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Publicitate

loading...

#63 2007-10-08 07:12:53

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Eu nu am avut si nici nu am in prezent prieteni...sincera sa fiu sunt eu si Beby si familia..plus cateva cunostinte cu care ma inteleg f bine...dar prieteni care intr-adevar sa fi facut ceva notabil pentru mine ..nu. Mai degraba eu am ajutat nu stiu cati..si acum nici macar sa ne zicem buna nu ne mai sinchisim...Deci pentru mine prietenii nu exista smile

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#64 2007-10-08 20:13:16

draguta80
New member
Inregistrat: 2007-04-01

da...nu a fost cea mai buna prietena dar tot mia facuto:(

#65 2007-10-08 20:17:44

sweet_candy
New member
De la: arad
Inregistrat: 2007-02-05

pana acuma nu mi sa intamplat....am 4 prietene bune...dar nu cred ca ar face nici una asa ceva..dar niciodata nu se stie....

#66 2007-10-08 21:00:00

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

totusi, niciunna nu a calcat stramb? numai prietenele v-au ranit?...nu cred ca suntem doar victime...pe mine "m-a lucrat" o prietena pe la spate...dar si eu am calcat stramb o data. nu sunt mandra, dar am facut-o sad

#67 2007-10-18 16:18:10

sweet kiki
Full member
Inregistrat: 2007-08-30

pink_butterfly a scris:

luna_amara a scris:

sweet kiki a scris:

Cea mai buna prietena a mea s-a culcat cu prietenul meu , ( asta se intampla acum 15 ani ) . Se desparţise de prietenul ei si probabil suferea . Culmea e ca ea mi-a spus ce s-a intamplat , eu nu aveam de unde sa aflu , şi pentru taria de caracter am iertat-o . Si acum după 15 ani suntem prietene dar nu mai suntem de nedespartit ca acum mult timp in urma .  Parerea mea este ca prietena foarte buna nu exista .

ai iertat o!!!dam!!eu nu as fi facut asta!!

acum 15 ani?!dar tu cati ani ai?am citit apoi la topicul cu varste ca ai 20,deci probabil era un fel de a spune...silly me...wink

Sper ca stiu ce scriu , am 33 de ani , si pe topicul de varste cred ca nu te-ai uitat la cine trebuia .

#68 2007-12-23 23:16:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

soulfly a scris:

Cand esti mic, deseori faci greseala de a crede prea mult in oameni... Prieteni ADEVARATI nu exista! Sunt prieteni buni, prieteni foarte buni.. Prieteni de incredere 1, maxim 2... Dar prieteni adevarati, care sa se gandesca mai mult la tine, decat la propria lor persoana nu exista... Cred k toti ne-am luat candva tzepe de la "prietene" care s-au dovedit a fi orice altceva, numai prietene nu... Singurele noastre prietene 100% suntem noi insine... Cateodata nici macar atat.. neutral

subscriu...total de acord

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#69 2007-12-24 01:32:34

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

soulfly a scris:

Cand esti mic, deseori faci greseala de a crede prea mult in oameni... Prieteni ADEVARATI nu exista! Sunt prieteni buni, prieteni foarte buni.. Prieteni de incredere 1, maxim 2... Dar prieteni adevarati, care sa se gandesca mai mult la tine, decat la propria lor persoana nu exista... Cred k toti ne-am luat candva tzepe de la "prietene" care s-au dovedit a fi orice altceva, numai prietene nu... Singurele noastre prietene 100% suntem noi insine... Cateodata nici macar atat.. neutral

subscriu...ai perfecta dreptate.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#70 2007-12-24 01:44:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ice_princes a scris:

Ati patit vreodata ca cea in care aveati cea mai mare incredere si la care ii povesteati tot sa va tradeze?

logic...dar razbunarea a fost dulce smile

happy with him...inlove with him...puss

#71 2007-12-24 08:14:48

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

de atatea ori...si niciodata nu m`am invatzat minte..noroc ca`l am pe el acum si  nu`mi mai bat capul cu "bune prietene"

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#72 2007-12-24 08:59:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu  am  avut  prietene  bune  in  copilarie...dar  cum  am  intrat  la  liceu  s'a  cam  rupt   relatia  cu  ele...apoi  tot  timpul  liceului   am  fost  doar  amica  cu  restul  lumii....in  schimb  la  facultate  suntem  un  grup  de  5  fete  care  ne  intelegem  de  minune (mai  exista  si  rautati  intre  noi...e  si  normal  cand  suntem  asa  multe  la  un  loc big_smile) ideea  e  k  dc  avem  vreun  necaz  nu  ezitam  sa ne  ajutam ...suntem  doar  prietene  bune...si  sper  sa  tinem  legatura  si  cand  vom  termina  fac...

#73 2007-12-24 10:20:47

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

pana acum prietena mea cea mai buna nu m-a tradat niciodata...suntem nedespartite de 7 ani, ne-am obisnuit una cu alta si cred k dak eram surori, tot nu ne intelegeam atat de bine...sper sa nu ne despartim nici de acum...vrem sa mergem impreuna la facultate...in relatiile noastre sunt cam 3 persoane big_smile baietii stiu asta si au acceptat pt k nu au avut de ales tongue

#74 2007-12-24 10:59:06

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

la mine cum bine stiti povestea eu tin ff mult la prietenia mea cu ......cea mai buna prietena....dar in ultimul timp sincer sa slabit enorm

zilele astea cand am mai vorbit la telefon am aflat ca s-a trezit la realiatate in legatura cu fostul meu iubit
in sfarsit si-a dat seama ca el o place,nu mi-a dat nici un argument dar imi inchipui cam despre ce ar fii vorba
nah acuma e viatza ei.....cel mai rau este ca nu ne vedem...sau cand ne vedem a doua zii ajungem sa ne certam ff tare la tefefon.

orisicum sarbatorile nu le vom petrece impreuna,deoarece ea va sta cu iubitul si cu ex-meu....iar eu cum am decis sa imi continui viatza mi le voi petrecere alaturi de prietenii  noi si cei vechi care m-au sustinut.

e trist sa vezi cum incetul cu incetul vezi ca o prietenie se stinge asha usor.

ma simt ff dejamaghita de ea si de situatie.

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#75 2007-12-24 13:48:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

am evitat sa am prietene adevarate,pt k eu ink sustin faptul k nu exista asa cva......am doar prietene y atat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#76 2007-12-30 14:54:18

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

keep your friends close and your enemyes closer(sper ca am scris bine:)))).......toata lumea pare a'ti fi prieten dar la prima cazatura fug si nu se mai intorc...mai bine sa le arati k pot avea incredere in tine dar sa nu le dai...

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.