|
Nu esti logat.
Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-4#58 2007-09-27 13:59:30
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?tradata nu,dezamagita da,am patit tot felul de rahaturi mi-am dat seama cat de falsa este. am avut o prietena foarte buna in liceu dar can am plecat la facultate ne-am indepartat si ne-am si schimbat mult,acum ne mai intalnim in vacanta de vara la un suc ceva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2007-10-06 22:49:24
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?si pe mine m-a tradat odata cea mai buna prietena a mea, dar am iertat`o... si acum ne intelegem super. ma mai enerveaza ea cateodata, dar... nimeni nu o poate inlocui... e k si sora mea Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #60 2007-10-07 00:20:59
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
acum 15 ani?!dar tu cati ani ai?am citit apoi la topicul cu varste ca ai 20,deci probabil era un fel de a spune...silly me... Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2007-10-07 00:24:55) http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #61 2007-10-07 00:31:55
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am patit-o si eu.ii placea foarte mult de iubitul meu, si cand a prins o data ocazia, i-a spus tot felul de chestii ciudate, si neadevarate despre mine, in speranta ca ne vom desparti.dupa discutia pe care ea a avut-o cu el, am avut o mica "cearta" cu iubitul, dar totul s-a rezolvat.m-am suparat foarte tare pe ea.un an de zile nu am vorbit nimic, desi ne vedeam zi de zi.si era asa ciudat, pt ca noi ne povesteam tot timpul una alteia ce a patit fiecare dintre noi.in fine, dupa un an si ceva, am vorbit cu ea, si am iertat-o, dar nu mai suntem prietene.ne salutam, cate un mesaj pe net si cam atat.nu as mai putea sa mai am vreodata incredere in ea.m-a tradat, si de atunci, poate am urat-o un timp, dar am scos-o din sufletul meu.si nici nu mai pot sa mai am incredere in nimeni asa cum am avut in ea. Offline #62 2007-10-07 22:21:51
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?sweet kiki prietena k prietena dar dragul tau iubit ce mamama masii de treaba pazea? ca doar nu l-a obligat ea ... pt ac din mom ce au facut sex si el a vrut... doar nu l-a violat prietena ta vezi Doamne... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#63 2007-10-08 07:12:53
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Eu nu am avut si nici nu am in prezent prieteni...sincera sa fiu sunt eu si Beby si familia..plus cateva cunostinte cu care ma inteleg f bine...dar prieteni care intr-adevar sa fi facut ceva notabil pentru mine ..nu. Mai degraba eu am ajutat nu stiu cati..si acum nici macar sa ne zicem buna nu ne mai sinchisim...Deci pentru mine prietenii nu exista What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #64 2007-10-08 20:13:16
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da...nu a fost cea mai buna prietena dar tot mia facuto:( Offline #65 2007-10-08 20:17:44
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?pana acuma nu mi sa intamplat....am 4 prietene bune...dar nu cred ca ar face nici una asa ceva..dar niciodata nu se stie.... Offline #66 2007-10-08 21:00:00
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?totusi, niciunna nu a calcat stramb? numai prietenele v-au ranit?...nu cred ca suntem doar victime...pe mine "m-a lucrat" o prietena pe la spate...dar si eu am calcat stramb o data. nu sunt mandra, dar am facut-o http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #67 2007-10-18 16:18:10
Sper ca stiu ce scriu , am 33 de ani , si pe topicul de varste cred ca nu te-ai uitat la cine trebuia . Offline #68 2007-12-23 23:16:49
subscriu...total de acord „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #69 2007-12-24 01:32:34
subscriu...ai perfecta dreptate. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #70 2007-12-24 01:44:49
logic...dar razbunarea a fost dulce happy with him...inlove with him... Offline #71 2007-12-24 08:14:48
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?de atatea ori...si niciodata nu m`am invatzat minte..noroc ca`l am pe el acum si nu`mi mai bat capul cu "bune prietene" Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #72 2007-12-24 08:59:59
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu am avut prietene bune in copilarie...dar cum am intrat la liceu s'a cam rupt relatia cu ele...apoi tot timpul liceului am fost doar amica cu restul lumii....in schimb la facultate suntem un grup de 5 fete care ne intelegem de minune (mai exista si rautati intre noi...e si normal cand suntem asa multe la un loc ) ideea e k dc avem vreun necaz nu ezitam sa ne ajutam ...suntem doar prietene bune...si sper sa tinem legatura si cand vom termina fac... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #73 2007-12-24 10:20:47
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?pana acum prietena mea cea mai buna nu m-a tradat niciodata...suntem nedespartite de 7 ani, ne-am obisnuit una cu alta si cred k dak eram surori, tot nu ne intelegeam atat de bine...sper sa nu ne despartim nici de acum...vrem sa mergem impreuna la facultate...in relatiile noastre sunt cam 3 persoane baietii stiu asta si au acceptat pt k nu au avut de ales Offline #74 2007-12-24 10:59:06
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?la mine cum bine stiti povestea eu tin ff mult la prietenia mea cu ......cea mai buna prietena....dar in ultimul timp sincer sa slabit enorm Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #75 2007-12-24 13:48:38
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am evitat sa am prietene adevarate,pt k eu ink sustin faptul k nu exista asa cva......am doar prietene y atat Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #76 2007-12-30 14:54:18
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?keep your friends close and your enemyes closer(sper ca am scris bine:)))).......toata lumea pare a'ti fi prieten dar la prima cazatura fug si nu se mai intorc...mai bine sa le arati k pot avea incredere in tine dar sa nu le dai... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|