homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-6

#96 2008-05-08 20:20:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?

eu nu,dar am vazut cazuri urate... nu chiar prietenele cele mai bune dar erau prietene destul de bune...si una i-a suflat la alta gagiu de kre aia era indragostita de 2 ani...tralala

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#97 2008-05-08 21:35:35

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

freecriss_69 , asa si la mine.. imi sunt colege de clasa fetele care m-au "tradat".
GreenBubbles, toti o patim pana la urma

#98 2008-05-08 22:01:30

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

da!

#99 2008-05-08 22:12:48

andrutza
Vizitator

ooooo da....si inca cum smile

#100 2008-05-08 22:16:37

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

fetele, fiti optimiste!!!

Publicitate

loading...

#101 2008-05-08 22:49:39

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu nu am patit-o si sper sa nici nu o patesc

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#102 2008-05-08 22:51:40

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

am patit-o si eu ! in liceu ! si de atunci evit sa am prietene....

#103 2008-05-09 03:44:22

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mi-e lene sa pove acum...am si uitat faza, adica nu ma mai deranjeaza deloc (nici nu stiu cat de tare m-a deranjat vreodata), dar hai sa povestesc...
eram plecata cu mama la baia mare intr-un weekend, si prietenul meu de atunci (l)ramasese la mine zilele alea, nu mai stiu din ce motiv.
in weekendul ala tot vorbeam la telefon cu prietena mea (t) cea mai buna de pe atunci.
si duminica dimineata ma trezesc si vad un apel nepreluat de la ea, cobor, imi pun cafea, ma pun pe terasa si o sun.. ce mai faci, bine, chestii...
ea: auzi, ai mai vorbit cu andy? (un fost prieten care ma mai suna din cand in cand si eu ii povesteam ei)
eu: pai.. nu ti-am zis aseara?
ea: pai da, dar nu va intalniti totusi? (eu ii spusesem ei f clar ca nu ma intalnesc cu el, chiar daca el vrea)
eu: pai...cum sa ma intalnesc?
ea: hai ma...ca ai zis ca o sa te intalnesti
eu: ??? (nu spusesem asa ceva niciodata)
in fine, mi s-a parut foarte ciudata discutia, nu stiam ce se intampla..
si o intreb : auzi, unde esti?
ea: aaa, pai...acasa, ma duc pana la bunica-mea...
eu: ai mai trecut pe la mine pe acasa? ai mai vorbit cu l de cand am plecat eu?
ea: aaa, nu, nu, n-am trecut
foaaaarte ciudat mi s-a parut cum vorbea... si.. ce ma tuna pe mine mintea... iau telefonul lui mama si il sun pe l, in timp ce vorbeam cu ea la tel.. si ce sa vezi? telefonul lui suna langa ea smile
din secunda aia cu ea nu am mai avut ce sa vorbesc ever.. (adica se da prietena mea, de atatia ani, dinainte sa existe l... ii povestesc sincer daca ma mai suna unul, altul... povesti ca intre prietene... si ea ma suna si ma trage de limba de fata cu l, ca vezi Doamne sa ii arate lui ce chestii fac eu pe la spatele lui.. si faza e ca nici macar nu am facut ceva... adica tipul ala care ma suna, ma tot chema in oras, si eu refuzam...)
si atunci m-am despartit si de l... relatia oricum nu mai mergea si voiam sa o inchei demult...si asta a fost un pretext bun, chiar daca el nu a avut nici o vina. ea a mers la el (la mine acasa) si i s-a bagat pe gat si a inceput hai sa o sun, hai sa-ti arat ce face ea pe la spatele tau..
oricum i-am zis si tipei... daca il voiai, puteai sa imi spui si ti-l dadeam, cu fundita rosie.. stia bine ca mie oricum nu mi-l mai trebuia demult... dar nu sa faca ce a facut..
in fine, ma si mir, dar nu m-a durut prea tare faza, am trecut repede peste...

hjarta

#104 2008-05-09 13:34:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

DAAA

#105 2008-05-09 15:43:43

GreenBubbles
Insomniac member

mega de kk faza,loveable...
eu dak as pati asa cva cu o prietena,sa atenteza la iubitul meu...mi-as scoate ghearele cum nu le-am scos never,si as lupta pt el pana l-as avea,chit k dupaia l-as lasa balta...si asta numai asa k sa-i arat ei who`s in charge.

#106 2008-05-09 22:38:52

dia_aid
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

singurul cel mai bun prieten  cel mai bun, si adevarat al meu ,este catelul meu big_smile
nu ma considerati nebuna, dar el nu ma poate barfi, nu ma tradat si intotdeauna imi priemste dragostea si mi-o ofera !
nu ma considerati nebuna big_smile

#107 2008-05-09 22:44:54

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

dia_aid a scris:

singurul cel mai bun prieten  cel mai bun, si adevarat al meu ,este catelul meu big_smile
nu ma considerati nebuna, dar el nu ma poate barfi, nu ma tradat si intotdeauna imi priemste dragostea si mi-o ofera !

nebuna? nu...cred ca esti mai normala decat mine...ai mare dreptate in ceea ce zici.......pe mine, prietena mea m-a dezamagit de n ori si nu stiu cum naiba, dar tot uit...si nu ii zic nimic...bine, acum am probleme mult mai mari si ceea ce face sau nu face ea, nu ma mai intereseaza asa de mult..pe moment... tillfreds

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-09 22:46:06)

#108 2008-05-09 22:51:14

dia_aid
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

in toti anii mei de vaitza mi-am dat seama ce inseamna defapt prieten

#109 2008-05-09 23:31:14

GreenBubbles
Insomniac member

mika a scris:

dia_aid a scris:

nebuna? nu...cred ca esti mai normala decat mine...ai mare dreptate in ceea ce zici.......pe mine, prietena mea m-a dezamagit de n ori si nu stiu cum naiba, dar tot uit...si nu ii zic nimic...bine, acum am probleme mult mai mari si ceea ce face sau nu face ea, nu ma mai intereseaza asa de mult..pe moment... tillfreds

de ce sa fi nebuna?nu degeaba se spune ca "un caine e cel mai bun prieten al omului" si sunt f d acord. te iubeste,nu te barfeste,nu-ti vrea raul,ti-e loial pana la moarte,si dak ar putea ar muri pt tine.
mi-am amintit si eu o faza cu tradare...aveam o prietena (si totodata colega de clasa) destul de buna...si stia k imi place de un tip,cu care era era amica...si o rugasem sa-mi puna o vb buna . si la un concert Cargo eu cu ale mele fete eram in fata,saream,cantam tralala si cand ma intorc sa vad unde e ea...ea se saruta cu tipul. si cand o intreb mai si rade si face "m-a luat prin surprindere,ce vroiai sa fac?"
ma rog,ea d obicei incerca sa fure toti iubitii prietenelor mele,din gasca cu care umblam. si asta pt k ea era singura la vremea aia kre facea sex (noi restu eram virginele) si considera k are un atu in fata nuastra. mda,era o usuratica

#110 2008-05-09 23:42:04

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

nu. de 17 ani (de cand ne-am nascut amandoua) nu ne-am tradat. nici macar o data. si am trecut prin foarte multe.
ea e singura prietena adevarata, restul sunt amici, prieteni "de iesit".

#111 2008-05-09 23:43:29

GreenBubbles
Insomniac member

aaaaa...ce urat... de tipa asta d care ziceam eu asa era ea,ori se combina cu fostii numa ca sa vada ce fete faceau prietenele mele (cu un fost d al meu nu s-a combinat,oricum nu se uita nici unu la ea,ca e "barbata" adik f masculina lol ) deci numa asa d ciuda wannabe... si d tipu care s-a indragostit pana la urma a lasat-o pt alta buna big_smile

#112 2008-05-09 23:50:04

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

Andra123 a scris:

am avut si eu o prietena din asta...vroia sa se combine cu toti fostii mei lol dupa ce eu le dadeam papucii ea se dadea la ei...cu 2 a si reusit lol probabil vroia sa vada daca este la fel de buna ca si mine si poate avea baietii pe care ii aveam eu sau nu stiu ce era in capul ei,oricum nu m-a interesat pt ca mie nu imi pasa de nici unul dintre ei.

si eu am patit ceva de genu, dar nu am considerat ca fiind tradare... acum vreo doi ani am vb cu doi baieti dar nu ma prea interesau, erau asa, sa fie, bineinteles nu amandoi in acelasi timp:D. si dupa ce m'am certat cu primul s'a combinat o buna prietena de'a mea si al doilea la fel. si acum sunt impreuna si le merge bine, iar eu ma bucur pentru ei, suntem in continuare prieteni toti 4 si nu le port ciuda sau ceva de genu. am fost un caz fericit:))

shining from heaven...

#113 2008-05-09 23:52:25

GreenBubbles
Insomniac member

tipa asta chiar i-a suflat multi tipi la o prietena buna de a mea,si era cam bitch ca ea si-o cam tragea cu ei,altfel aia oricum n-ar fi bagat-o in seama. si si-o tragea in parcuri,asa aiurea...se credea superioara k facea sex,sau nu stiu. si cand a vrut sa o faca cu unu la ala nu-i reactionase "junioru" lol si i-a dat ca scuza k bause prea mult si era p antibiotice,ce penal...eu cred k dak era atras de ea,oricum reactiona acolo jos...dar nimic nimic lol

#114 2008-05-10 00:02:33

GreenBubbles
Insomniac member

Jalnic rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.